אין דבר כזה בחיים.ForeverRed כתב: מסיים חוזה בסיום העונה כמדומני.
בחיים לא יעשה מעבר ישיר ממכבי לב"ש.
זה לא יהיה פשוט אבל ממש לא הייתי מבטל את זה לגמריי. במידה ולא מעריכים אותו שם, לא רואה סיבה שיפסול אותנו מיד
אין דבר כזה בחיים.ForeverRed כתב: מסיים חוזה בסיום העונה כמדומני.
בחיים לא יעשה מעבר ישיר ממכבי לב"ש.
אנחנו קבוצה קטנה ולא מעניינת, איזה יריבות כבר יש לנו איתם שזה בגדר טאבו?ForeverRed כתב: מסיים חוזה בסיום העונה כמדומני.
בחיים לא יעשה מעבר ישיר ממכבי לב"ש.
בעיקר מפריע לי שאין לנו שחקן כנף ימין בסגל. קודם נשתדרג בזה ואחרי זה נדאג לגולים.Eelect כתב:לא מפריע לכם שמיכה לא גולר?
יש לנו שחקן כנף ימין בסגל, קואנקה (שיחק כל הקריירה בכנף) רק שהוא מהסוג המוסר ולא זה שמאיים לשער. נראה שזה לא הסגנון שחסר לנו.South Boy כתב:בעיקר מפריע לי שאין לנו שחקן כנף ימין בסגל. קודם נשתדרג בזה ואחרי זה נדאג לגולים.
יש מספיק גולרים בבאר שבע, שחקן עם יכולות מסירה כמו של מיכה יש רק אחד בסגל אז מצד שני גם זה חסר מאוד.
מצטער, מבחינתי הוא בגדר נעלם. לא רואה אותו תורם לנו כלום כדי שאחשיב אותו בתור שחקן בעל חשיבות.Eelect כתב: יש לנו שחקן כנף ימין בסגל, קואנקה (שיחק כל הקריירה בכנף) רק שהוא מהסוג המוסר ולא זה שמאיים לשער. נראה שזה לא הסגנון שחסר לנו.
אני לא מרגיש שיש לנו מספיק גולרים. בטח לא השנה.
קוואנקה מוסר?Eelect כתב: יש לנו שחקן כנף ימין בסגל, קואנקה (שיחק כל הקריירה בכנף) רק שהוא מהסוג המוסר ולא זה שמאיים לשער. נראה שזה לא הסגנון שחסר לנו.
אני לא מרגיש שיש לנו מספיק גולרים. בטח לא השנה.
הוא דיבר על מליקסוןדר אדום בנשמה כתב: קוואנקה מוסר?
מוסר למי?
אין לו בישול אחד ועד כה רק שערים, בכלל נראה שהוא יותר בכיוון של מריח שערים וגרוע בכל שאר הדברים והוא נוטה לאמצע...
כמה פעמים במהלך המשחקים אמרת לעצמך "למה אין לנו שחקן שמסוגל לאיים מצד ימין על השער"?.South Boy כתב:מצטער, מבחינתי הוא בגדר נעלם. לא רואה אותו תורם לנו כלום כדי שאחשיב אותו בתור שחקן בעל חשיבות.
לא חושב שזה נכון להשוות אותו למיכה, מיכה הרבה יותר פעיל והרבה יותר חד במשחק שלו מאשר הספרדי הרך והאדיש שלא עושה שום דבר.
חוץ מזה בסגנון משחק שלנו שמתבסס הרבה על פעולות מהאגפים מיכה יבוא הרבה יותר לידי ביטוי מאשר במכבי, לפעמים יכולת אישית של שחקן היא נגזרת של סגנון המשחק שהקבוצה שלו מכתיבה ובגלל שהסגנון של מיכה מתאים הרבה יותר לבאר שבע אני חושב שהוא יהיה מאיים הרבה יותר אצלנו.