טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
אני צופה שוב בפעולה שלו בשער,ובבישול האדיר שלו למליקסון.... איזה טאץ איך הוא פאקינג מול 3 שחקנים ועדין מצליח להתעלל בהם..
וואקמה סוחב שחקנים ומפנה את השטחים למליקסון,זה מסביר את השטח המת שמליקסון ואייבינדר נכנסו...
ביום שנוואקמה יעזוב את הפועל באר שבע- זאת לא תהיי אותה הפועל באר שבע,הרכש הכי עוצמתי ומוכח בעידן אלונה ברקת!
וואקמה סוחב שחקנים ומפנה את השטחים למליקסון,זה מסביר את השטח המת שמליקסון ואייבינדר נכנסו...
ביום שנוואקמה יעזוב את הפועל באר שבע- זאת לא תהיי אותה הפועל באר שבע,הרכש הכי עוצמתי ומוכח בעידן אלונה ברקת!
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
נימנע אומר שהוא לא קיבל שום הצעה על וואקמה ביינתים.
כשהוא אומר דבר כזה אני מודאג.Red Temple כתב:נימנע אומר שהוא לא קיבל שום הצעה על וואקמה ביינתים.
- Red Temple
חתם בסוכנות של דודו אווט
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
משהו מהימים/השבועות האחרונים?Red Temple כתב:חתם בסוכנות של דודו אווט
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בכל עידן שהוא.LIAV00S כתב:אני צופה שוב בפעולה שלו בשער,ובבישול האדיר שלו למליקסון.... איזה טאץ איך הוא פאקינג מול 3 שחקנים ועדין מצליח להתעלל בהם..
- Red Temple
monstrous
- ForeverRed
רועדות הביצים מינואר.
אם הוא יילך בינואר תאפסן את חלומות האליפות וזה נהיה ברור יותר משבוע לשבוע במיוחד שהשניים האחרים לא מתפקדים והם אלו שהיו אמורים לתת את המספרים ביחד איתו.ForeverRed כתב:רועדות הביצים מינואר.
- red ultras
קשה לי להאמין שקבוצה מליגה בכירה תשכיב בינואר 5 מליון יורו על שחקן כדורגל בן 29 (שלא נותן פה 30 בעונה) מהליגה מהליגה הישראלית. זה משאיר אותנו עם סין, טורקיה, ורוסיה.
הליגה בסין מתחילה בינואר אם אני לא טועה, זה אומר שלא תהיה לו מנוחה בקיץ וזה גם יכול לפגוע לו בסיכוי להיות מוזמן למונדיאל. נקווה שיתפקשש לו ויחתום על חוזה חדש ומשודרג ל-5 שנים. זה יוציא לכל הליגה את הרוח מהמפרסים.
הליגה בסין מתחילה בינואר אם אני לא טועה, זה אומר שלא תהיה לו מנוחה בקיץ וזה גם יכול לפגוע לו בסיכוי להיות מוזמן למונדיאל. נקווה שיתפקשש לו ויחתום על חוזה חדש ומשודרג ל-5 שנים. זה יוציא לכל הליגה את הרוח מהמפרסים.
איזה חוזה חדש, זה נראה כמו תסריט כמעט בדיוני.red ultras כתב:קשה לי להאמין שקבוצה מליגה בכירה תשכיב בינואר 5 מליון יורו על שחקן כדורגל בן 29 (שלא נותן פה 30 בעונה) מהליגה מהליגה הישראלית. זה משאיר אותנו עם סין, טורקיה, ורוסיה.
קונה כבר עכשיו עזיבה שלו בסוף העונה. תן לי רק לעבור את ינואר בשלום.
שמעו הוא היה נראה אתמול כ"כ שמח כאילו הוא כבר חתם על חוזה בלה קורוניה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
זה היה נראה כאילו אתמול בתדריך הטקטי לפני שעלה לשחק בכר אמר לו "עזובת'ך מכל הטקטיקה הזאת, רק תעשה מההגנה שלהם סמרטוטים"
- Red Temple
שמע הוא היה אתמול הכי מאושר בעולם כאילו הוא באסק של החייםניב כתב:שמעו הוא היה נראה אתמול כ"כ שמח כאילו הוא כבר חתם על חוזה בלה קורוניה.
זה באמת נראה ככה.ניב כתב:שמעו הוא היה נראה אתמול כ"כ שמח כאילו הוא כבר חתם על חוזה בלה קורוניה.