בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי
Re: בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי
איזה תיקו אכזר
מספיק עם הביקורות הטפשיות
היה משחק מושלם ומהדקה ה80 העייפות השפיעה, הורדנו רגל מהגז והקהל של ביתר התחיל להלחיץ והשחקנים של ביתר פתאום התחילו לרוץ יותר.
ספגנו גול מקרי מטעות לא מחויבת (סיפור העונה) ויצאנו עם נקודה.
היה משחק מושלם ומהדקה ה80 העייפות השפיעה, הורדנו רגל מהגז והקהל של ביתר התחיל להלחיץ והשחקנים של ביתר פתאום התחילו לרוץ יותר.
- simply-red
עובדתית אתה צודק.. אבלאלדר כתב:איזה תיקו אכזר
בגלל הגול המקרי הזה אנחנו לא באלופות,
בגלל הגול המקרי הזה לא העפלנו שלב באירופית.
בוא נקווה שלא נאבד אליפות בגלל הגול המקרי...
מה יהיה עם הגול המקרי?
https://youtu.be/5RI4XiqNU0s" onclick="window.open(this.href);return false;LIAV00S כתב:לא יכול לראות את התקציר מרוב שלא הגיע לנו התיקו הזה
תראה את זה יעשה לך טוב על הלב
- yanivnew91
שמע זה היה סיוטyedidel כתב:ושום מילה על המסלול אתגרי בחזור שהwaze לקח את כולם?
הייתי בדרך ללהתחיל לנווט לפי הכוכבים
דווקא חזרתי הביתה באחת. מה עשה הוויז?yanivnew91 כתב: שמע זה היה סיוט
הייתי בדרך ללהתחיל לנווט לפי הכוכבים
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
בעיה מערכתית של פאניקהsimply-red כתב:
עובדתית אתה צודק.. אבל
בגלל הגול המקרי הזה אנחנו לא באלופות,
בגלל הגול המקרי הזה לא העפלנו שלב באירופית.
בוא נקווה שלא נאבד אליפות בגלל הגול המקרי...
מה יהיה עם הגול המקרי?
אל תשכח שאיבדנו הרבה ״מאמנים על המגרש״ בעונה הזו.
הובאן, ברדה, צדק, (ויטור מתחילת העונה) ועוד...
בקיצור נכנסנו לעונת ״מעבר״ עם טלטלות לא פשוטות ואנחנו זורקים למים שחקנים מעט חסרי ניסיון (בהשוואה לאלה שהיו)
- yanivnew91
חניתי ליד מלחה, הוויז שלח אותי לגן החיות ומשם לאיזו דרך עפר שאני די בטוח שהייתה ללא מוצא. מזל שקלטתי את הפארסה, עשיתי פרסה והתחלתי להסתמך נטו על שילוט בלי להתחשב במה הוויז אומרגדי כתב:
דווקא חזרתי הביתה באחת. מה עשה הוויז?
וואו איזה אשכול פורה.
קורא פה לראשונה מאז המשחק והעלתם כאן כל נקודה אפשרית.
מתחבר מאוד לאחד הפוסטים האחרונים של גדי שמדבר על זה שהעסק עוד רחוק רחוק מלהיות גמור.
הלו, בשנה שעברה היינו קבוצה טובה יותר ועדיין היינו רחוקים משחק אחד ביתי בפלייאוף שיכל להתפתח לכל כיוון, שאם היינו מפסידים בו היינו בשיוויון נקודות מול מכבי.
חכו עם הנבואות, לאט לאט.
נראינו אתמול טוב מאוד עד סביבות ה20 דקות האחרונות אבל אי אפשר להגיד שהשער שלהם הגיע משום מקום.
אני זוכר שמצאתי את עצמי תופס את הראש בדקות האלה ושואל אנשים ביציע למה לעזעזל אנחנו כל הזמן מניעים כדור באיזור הרחבה שלנו. במו ידינו שינינו את כל המומנטום.
כדי להכניס לפרופורציות, ושמעון צודק לחלוטין שצריך לקחת בחשבון שבית"ר שיחקה בלי שניים משלושת שחקני ההתקפה הטובים שלה (והרי הכוח של הקבוצה הזו הוא ההתקפה), צריכים לזכור שגם באנו למשחק הזה אחרי שכבר נכנסנו קצת לקצב בזמן שהם חזרו מפגרה של שלושה שבועות. לא אומר את זה כדי להוריד מאיתנו אלא יותר כדי שנצא מאיזור הנוחות שנכנסנו אליו האוהדים השנה וננסה פחות לעשות לעצמנו הנחות ויותר לדחוף את עצמנו לקצה. יש עוד הרבה לאן לשאוף ולהשתפר.
מתחבר מאוד לאחד הפוסטים האחרונים של גדי שמדבר על זה שהעסק עוד רחוק רחוק מלהיות גמור.
הלו, בשנה שעברה היינו קבוצה טובה יותר ועדיין היינו רחוקים משחק אחד ביתי בפלייאוף שיכל להתפתח לכל כיוון, שאם היינו מפסידים בו היינו בשיוויון נקודות מול מכבי.
חכו עם הנבואות, לאט לאט.
נראינו אתמול טוב מאוד עד סביבות ה20 דקות האחרונות אבל אי אפשר להגיד שהשער שלהם הגיע משום מקום.
אני זוכר שמצאתי את עצמי תופס את הראש בדקות האלה ושואל אנשים ביציע למה לעזעזל אנחנו כל הזמן מניעים כדור באיזור הרחבה שלנו. במו ידינו שינינו את כל המומנטום.
כדי להכניס לפרופורציות, ושמעון צודק לחלוטין שצריך לקחת בחשבון שבית"ר שיחקה בלי שניים משלושת שחקני ההתקפה הטובים שלה (והרי הכוח של הקבוצה הזו הוא ההתקפה), צריכים לזכור שגם באנו למשחק הזה אחרי שכבר נכנסנו קצת לקצב בזמן שהם חזרו מפגרה של שלושה שבועות. לא אומר את זה כדי להוריד מאיתנו אלא יותר כדי שנצא מאיזור הנוחות שנכנסנו אליו האוהדים השנה וננסה פחות לעשות לעצמנו הנחות ויותר לדחוף את עצמנו לקצה. יש עוד הרבה לאן לשאוף ולהשתפר.
מסכים עם החלק האחרון, אמנם נתנו משחק טוב אבל בית"ר היו מביכיםEelect כתב:וואו איזה אשכול פורה.
חכו עם הנבואות, לאט לאט.
העסק גמור, תנוחו
ממליץ לקרוא את הפוסט של נתחזק בינואר על המשחק. רק מוכיח איך בכר עושה צחוק מהמאמנים בליגה
- simply-red
זה מראה בעיקר על רמת המאמנים אצלנו בליגה. העונה באירופה היתרונות של בכר לא באו לידי ביטוי, ההפך הוא הנכון, רוב המאמנים שנתקלנו בהם גברו עליו מהבחינה הטקטית.dor69 כתב:ממליץ לקרוא את הפוסט של נתחזק בינואר על המשחק. רק מוכיח איך בכר עושה צחוק מהמאמנים בליגה
לא צריך אקסל או נתונים מבוססים.ns75 כתב:
לא יודע איפה ראית תסכול שנשפך, כולה אמרתי שלדעתי הוא שגה בחילופים
בפעם הבאה שאני אגיב להודעה שלך אני אשתדל להגיע עם נתונים מבוססים, אפשר לשלוח לך אקסל מפורט לפני או שאתה מעדיף שאני אציג לך גרפים בפוואר פוינט?
יש בכלל ספק שטוני הוא מחזיק הכדור ואוכל השעון הכי טוב בקבוצה (ובכלל בארץ)?
תשים אזהרה כמו בסיגריות, "מסוכן לבריאות".tamirkal כתב: https://youtu.be/5RI4XiqNU0s" onclick="window.open(this.href);return false;
תראה את זה יעשה לך טוב על הלב
- red and white
- Title: Almog
עכשיו ראיתי את המשחק, פספוס נוראי.
היינו חייבים לנצח את זה, והאפאטיות של קואנקה מרתיחה.
היינו חייבים לנצח את זה, והאפאטיות של קואנקה מרתיחה.