בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

Re: בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי

שליחה על ידי South Boy »

אוהד הצלחות כתב:
אקוסטיקה נוראית. ישבנו בהתחלה משמאל לגוש, קרוב לפינת הקרן ופשוט לא הצלחנו לזהות אף שיר.
במחצית עברנו לצד השני, קרוב ליציע המזרחי וגם שם בקושי שומעים, 15 מטר מהגוש !!
אז אם אנחנו יושבים באותו יציע ולא שומעים, כמה מהעידוד מגיע בכלל לשחקנים?

מה שנכון, נראה שרבים מהבאר שבעים שהגיעו הם מיושבי המערבי בטרנר, או כאלה שהם נטולי מנוי: באו לצפות, כנראה לא מכירים הרבה מהשירים. אבל כמו שנאמר מעליי, צריך לתת קרדיט לכל מי שעבר אתמול את כל התלאות כדי להיות עם הקבוצה.
אני עמדתי שלוש או ארבע שורות מעל התופים ורק כשהסתכלתי על השפתיים של איש הגדר הבנתי איזה שיר שרים, אף אחד לא יכול לשמוע כלום כך שאלו שישבו בשוליים בטח שלא יכלו לשמוע ולהצטרף.
בפעם האחרונה שישבנו בצפוני הגיעה כמות דומה והקהל פשוט היה מחשמל, קשה לסחוף אחרייך את כל הקהל כשאתה בקושי שומע את עצמך וזה קורה לכל קהל שיושב בדרומי כך שלבוא בטענות לקהל זה באמת רמות אחרות של טמטום.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

RedBend כתב: מה שפספסת זה שלא בהכרח התכוונתי אלייך.
ולא אמרתי מילה על ההקרבה הראויה לציון, זה מןבן מאליו, גם אני עמדתי בפקקים והגעתי ב2 בלילה וקמתי בשבע וחצי. עזוב, אתה יודע היו 6000 איש, נשבע שלא יותר מ500 מעודדים ואני הלכתי למקס'. כש90% שותקים רוב המשחק אני פחות מבין למה הם צריכים להטריח את עצמם להגיע, ועוד למשחק חוץ.

מחמיא לי מאוד התיאור של המשוחרר הטרי מהצבא, אבל ורק לשם גילוי נאות- אני בן 31 מחר מתחתן, (זמן גרוע לצרידות וצינון, כל הז**), בלי פוסטר של סמנתה פוקס, ועו"ש וסדר יום ששייך לעולם של המבוגרים.
פשוט מבין שבלי דחיפה מסיבית שלנו הקהל אני לא יכול לצפות לכלום. ככה זה היה וככה זה יהיה.
מזל טוב!!! :מסיבה: :מסיבה:

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ולא אמרתי מילה על ההקרבה הראויה לציון, זה מןבן מאליו, גם אני עמדתי בפקקים והגעתי ב2 בלילה וקמתי בשבע וחצי. עזוב, אתה יודע היו 6000 איש, נשבע שלא יותר מ500 מעודדים ואני הלכתי למקס'. כש90% שותקים רוב המשחק אני פחות מבין למה הם צריכים להטריח את עצמם להגיע, ועוד למשחק חוץ.

מחמיא לי מאוד התיאור של המשוחרר הטרי מהצבא, אבל ורק לשם גילוי נאות- אני בן 31 מחר מתחתן, (זמן גרוע לצרידות וצינון, כל הז**), בלי פוסטר של סמנתה פוקס, ועו"ש וסדר יום ששייך לעולם של המבוגרים.
פשוט מבין שבלי דחיפה מסיבית שלנו הקהל אני לא יכול לצפות לכלום. ככה זה היה וככה זה יהיה.
מברוק אחי.
רק אושר בריאות וזוגיות טובה.
ואין על סמנתה רק שתדע..

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

RedBend כתב: טוני לקראת דקה 75 כבר היה בלי אוויר, אחרי 90 דק' בחמישי. יש לך מדדים פיזיולוגים שמגבים את זה שלא היה צריך להחליף אותו?
ואני אשאל שוב, אם השער המקרי הזה של סאבו לא נכנס (תן לו עוד עשר בעיטות כאלה כולן עפות לצפוני בטדי) מה הייתם אומרים היום? מישהו מדבר על זה שברק הוציא את וואקמה? שונא את המילה הזו אבל הפעם זה באמת מביך.

כדי לטעון שהחלטה היא שגויה צריך לבסס אותה על משהו, חוץ מחוכמת הבדיעבד ומבחן התוצאה אין שום דבר שניתן לבסס עליו את הקביעה שהוא שגה.
14 בעיטות למסגרת וים החמצותת הם מה שגרמו לך לסיים בתיקו ולהיענש, כל שאר ההאשמות מרגישות לי כמו דרך לשפוך תסכול.
לא יודע איפה ראית תסכול שנשפך, כולה אמרתי שלדעתי הוא שגה בחילופים

בפעם הבאה שאני אגיב להודעה שלך אני אשתדל להגיע עם נתונים מבוססים, אפשר לשלוח לך אקסל מפורט לפני או שאתה מעדיף שאני אציג לך גרפים בפוואר פוינט?

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ושום מילה על המסלול אתגרי בחזור שהwaze לקח את כולם?

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

ns75 כתב:
לא יודע איפה ראית תסכול שנשפך, כולה אמרתי שלדעתי הוא שגה בחילופים

בפעם הבאה שאני אגיב להודעה שלך אני אשתדל להגיע עם נתונים מבוססים, אפשר לשלוח לך אקסל מפורט לפני או שאתה מעדיף שאני אציג לך גרפים בפוואר פוינט?
מת על ציניותת, באמת. זה מבורך ואתה משתמש מבורך ואהוב.
רק תענה לי על זה, אתה באמת חושב שאם טוני נשאר על הדשא אנחנו לא סופגים את בליל המקריות הזה?
הרי אם טהאא מרחיק קצת יותר טוב ואנחנו מנצחים, כמות המחמאות שהיו נשפכות פה לברק על העמידה, על החוסן המנטלי על האינטנסביות והדומיננטיות וכל שאר ירקות היו מטורפות, ואתה יודע את זה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedBend כתב: מת על ציניותת, באמת. זה מבורך ואתה משתמש מבורך ואהוב.
רק תענה לי על זה, אתה באמת חושב שאם טוני נשאר על הדשא אנחנו לא סופגים את בליל המקריות הזה?
הרי אם טהאא מרחיק קצת יותר טוב ואנחנו מנצחים, כמות המחמאות שהיו נשפכות פה לברק על העמידה, על החוסן המנטלי על האינטנסביות והדומיננטיות וכל שאר ירקות היו מטורפות, ואתה יודע את זה
אני יענה במקומו.
בטוח שלא סופגים.
לא אולי,בטוח.
אם במקום מלמד האנמי,טוני מקבל את הכדור בצד ומעביר שם בקרן עוד 3 דקות בדיוק כמו שהוא יודע ועשה את זה לא פעם בעבר.

סמל אישי של משתמש
milan

שליחה על ידי milan »

היציע הכי נוראי בארץ אי אפשר ליצור בו כלום
בנאדם 2 מטר ממך ואתה שומע אותו בדיילי.

ברק טעה ברק יתקן.

כל משחק אנחנו שווים גול מעצבן(איך פותרים את זה?)

קוואנקה צריך להיות אמיתי עם ברק ואלונה ולהגיד סליחה טעיתי שבאתי אני לא מוצא את עצמי. זלזול ענק אתמול שסגר לו את הסיפור אתמול מבחינתי

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מזל טוב :יאללה הפועל:
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

לא רצה שטוני ילך לקרן ויעביר זמן מול עשרה שחקנים.
הם בכלל לא אמורים לעבור את החצי עם 10 שחקנים. מדקה 70 אנחנו רק מעבירים זמן תוך כדי סכנת נפשות. מה היה עם הבעיטה החופשית 20 מטר? ירידה נוראית להגנה.
רוצה גול שלישי בלי שום הורדת רגל מהגז.
רוצה רגל על הגז נגד עכו גם אחרי דקה 53.
רוצה רגל על הגז נגד בני יהודה גם עם מבקיעים שער דקה 4. גם נגד הפועל חיפה.

רוצים קצת להוריד אינטנסיביות לכמה דקות. תהיו מאורגנים על הדשא. על תתנו שטח בחצי שלנו.
האליפות לא סגורה ולא נעלים. היינו במצב הרבה יותר טוב שנה שעברה וזה עדיין כמעט חמק לנו. זוכרים את אשדוד דקה 90?
לא לוקחים אליפות בנובמבר. בלי מליקסון או טוני זו אופרה אחרת.
מכבי תל אביב משחקת גרוע והיא עדיין רק 3 נקודות אחרנו. זה עלול להשתנות. משהו יתחבר שם. האיסלנדי יתחיל להבקיע וזה תסריט דימיוני.

אין פה שום היסטריה אלא ניסיון להיות מפוקח. הלוואי ואני טועה ואני הראשון שאשמח להיות סטייק. בשביל הקבוצה שלי אני מוכן לעשות דברם יותר גרועים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:לא רצה שטוני ילך לקרן ויעביר זמן מול עשרה שחקנים.
הם בכלל לא אמורים לעבור את החצי עם 10 שחקנים. מדקה 70 אנחנו רק מעבירים זמן תוך כדי סכנת נפשות. מה היה עם הבעיטה החופשית 20 מטר? ירידה נוראית להגנה.

רוצים קצת להוריד אינטנסיביות לכמה דקות. תהיו מאורגנים על הדשא. על תתנו שטח בחצי שלנו.
האליפות לא סגורה ולא נעלים. היינו במצב הרבה יותר טוב שנה שעברה וזה עדיין כמעט חמק לנו. זוכרים את אשדוד דקה 90?
מכבי תל אביב משחקת גרוע והיא עדיין רק 3 נקודות אחרנו. זה עלול להשתנות. משהו יתחבר שם. האיסלנדי יתחיל להבקיע וזה תסריט דימיוני.

אין פה שום היסטריה אלא ניסיון להיות מפוקח. הלוואי ואני טועה ואני הראשון שאשמח להיות סטייק. בשביל הקבוצה שלי אני מוכן לעשות דברם יותר גרועים.
אף אחד לא חולק עליך ואם היינו מנצלים רק 20% מהמצבים שלנו זה היה נגמר רע לביתר.
זה הכדורגל,שאתה רואה שלא הולך לך ונשארו עוד 3 דקות להעביר אז אתה עושה הכל וכל האמצעים כשרים כדי לצאת עם נצחון.
אף אחד גם לא רץ לסגור את האליפות.
נכון להיום והדגש הוא להיום אנחנו הכי טובים בליגה וזו עובדה!
מה יהיה בהמשך? אי אפשר לדעת.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

גדי כתב:לא רצה שטוני ילך לקרן ויעביר זמן מול עשרה שחקנים.

מסכים עם כל מילה!

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

ואני עדיין לא נרגעתי מאתמול....לא מצליח..

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

simply-red כתב:ואני עדיין לא נרגעתי מאתמול....לא מצליח..
מי כן ?
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
LIAV00S

שליחה על ידי LIAV00S »

לא יכול לראות את התקציר מרוב שלא הגיע לנו התיקו הזה

שלח תגובה