ממש לא מחליק לנו בגרון חביבי, בשוויון שלהם שהיה כזה צפוי אחרי כל ההחמצות הרגשתי כאילו נתנו לי נבוט בתוך הראש, כאב לי לא פחות ממך לא רוצה להגיד שיותר.simply-red כתב: איך משחק כזה מחליק לכם בגרון? מה הקשר מה עשינו במשחקים הקודמים.?
משחק כזה היינו חייבים לקחת ,10:1 או 2:1, היינו חייבים לקחת.
אנחנו מנחמים את עצמנו עם היכולת ועם העובדה שביתר שדדו אותנו. תחשוב איזו הרגשה הייתה לנצח אחרי תצוגה כזו? איך הביטחון המערכתי היה עולה, היינו מקבלים את החותמת לכל התחושות והאמירות שאנחנו מעל הליגה. קבוצות היו חוזרות לפחד מהשם הפועל באר שבע.
בגלל זה גם רשמתי שהיה היום פספוס ענק כי אני יודע ומבין את מה שאתה אומר וניצחון היום היה מוציא את הרוח מהמפרשים לשאר היריבות בליגה לחודשיים הקרובים לפחות.
ובכל זאת אחרי שנגמר המשחק ומסתכלים בזווית אובייקטיבית על מה שראינו על המגרש בהתחשב בכל הנסיבות (אחרי משחק חוץ באירופה בחמישי, 5 נצחונות רצופים, משחק חוץ בטדי כמעט מלא, סיבוב 2 עם 8 משחקי בית) אני אומר בצורה מפוקחת וברורה -
אנחנו פייבוריטים לקחת אליפות ובפער כל עוד טוני נשאר פה בינואר, דווקא היום ובהפסד לחיפה בסמי הבנתי את זה.
אנחנו עוצמתיים מאוד בעונה מטורפת עם אינסוף פרשות והרבה חוסר מזל. כן נחלשנו מעונה שעברה אבל אנחנו עדיין שווים אליפות 1-3 מחזורים לסיום בסגל הנוכחי.