בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

יוצא מעודד מהמשחק, כמו שאמרתי אנחנו רמה מעל יתר הליגה, לא כל יום שוער יתפוס יום כמו קליימן ומצד שני כל מה שיבעטו לנו יכנס.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

oranu כתב: אני חושב שאתה טועה וזה בא מהעצבים על הגול הנאחס הזה.
שום דבר, ביתר של העונה לא מזכירה את בש של 15/16 בשום פרמטר.
אם יש למישהו תמונה של הסטטיסטיקה שיעלה לפה כדי שנבין מה ההבדלים בין הקבוצות.

מאכזב, סכין בלב, כל מה שתגידו נכון אבל היום הבנתי שזה או אנחנו או מכבי וביתר לא במשחק בכלל.
זה ברור שזה או אנחנו או מכבי ולא צריך את המשחק של היום כדי להבין את זה ובגלל זה חבל שלא ניצלנו את האיבוד נקודות שלהם

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Sir Alex Ferguson כתב:יוצא מעודד מהמשחק, כמו שאמרתי אנחנו רמה מעל יתר הליגה, לא כל יום שוער יתפוס יום כמו קליימן ומצד שני כל מה שיבעטו לנו יכנס.
אנחנו רמה מעל הליגה בגלל מליקסון וטוני, אם טוני הולך בינואר אז הפערים מצטמצמים משמעותית

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

הראל כתב:לא החילופים של בכר אשמים בתיקו הזה.

שחקנים שצריכים לגמור את המשחק הם האשמים פה.
לא מבין את העליהום הלא קשור הזה על בכר.
הוא לא אשם שטוני שהר וראדי החמיצו, הוא לא אשם שגורש מקבל גול ראשון כזה ושטאהא מרחיק ככה בגול השני, ושבעשר הדק האחרונות שחקנים שיחקו בהעברת זמן עם טעויות
שום עליהם סה"כ ביקורת לגיטימית

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

מה זה עוזר שאנחנו רמה מעל הליגה? גם על מכבי של 15\16 אמרו את אותו הדבר אפילו אחרי שניצחנו אותם בבלומפילד. לא מבין אתכם בחיי.
היכולת מעודדת אבל זה מרתון ולא ריצת מאה מטר, צריך הרבה אופי ויציבות שגם היכולת הכי טובה בעולם לא יכולה לספק לנו, כרגע אנחנו קצת לוקים בזה.
אני מאוד מעודד מהיכולת היום אבל די עם האנחנו מעל הליגה הזה, במבחן התוצאה זה לא עזר בכלום היום.
האתגר האמיתי זה להביא את היכולת הזאת כמה שיותר פעמים העונה בלי להוריד רגל מהגז כמו שקרה היום, ובזה אנחנו עדיין לא שם.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

שיש כתב: זה ברור שזה או אנחנו או מכבי ולא צריך את המשחק של היום כדי להבין את זה ובגלל זה חבל שלא ניצלנו את האיבוד נקודות שלהם
בזה אני מסכים, חבל מאוד על ה 2 נקודות האלו להמשך הדרך, אם מכבי יתחברו כשיחזרו הפצועים זה יכול להיות קריטי (בסיטואציה מסויימת).
אם טוני איתנו עד סוף העונה זה שלנו לדעתי ולא משנה כמה הם יתחברו.
אם הוא עוזב בינואר העונה הזאת יכולה להיגמר לא טוב וזה יהיה תלוי בנו ובמכבי באותה מידה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בסוף מה שקובע זה מבחן התוצאה ושם למרות היכולת הטובה נכשלנו.
אנחנו לא יודעים להרוג משחקים וזה משהו שחוזר על עצמו.

אם יש מסקנה לקחת מהמשחק הזה זה שברק פשוט לא סומך על הספסל שלו.
שיחקנו טוב והוא פחד לפגוע בשטף. בסוף עשה חילופים מאולצים והפסיד בגדול.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

איך שלא הסובב את זה, משהו באופי שלנו נפגע. נכון שמקצועית אנחנו פחות טובים מהשנים שעברו וזה לגמרי לגיטימי ,אבל לספוג שער כמו שקיבלנו היום מול בית"ר זה ..זה..
לא מוצא את המילה... להפסיד לקבוצה בלי מאמן,בלי שיטה, שהיא בעשרה שחקנים כמעט מחצית שלמה .. פשוט חלם.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

simply-red כתב:איך שלא הסובב את זה, משהו באופי שלנו נפגע. נכון שמקצועית אנחנו פחות טובים מהשנים שעברו וזה לגמרי לגיטימי ,אבל לספוג שער כמו שקיבלנו היום מול בית"ר זה ..זה..
לא מוצא את המילה... להפסיד לקבוצה בלי מאמן,בלי שיטה, שהיא בעשרה שחקנים כמעט מחצית שלמה .. פשוט חלם.
אתה צודק.
ועדיין,לא רואה סיבה מיוחדת להיכנס ללחץ.
צריך לקחת בחשבון שהקבוצה הזאת עברה משברים שקבוצה אחרת הייתה מתרסקת,אפרופו מנטלי..
ועדיין אנחנו מייצרים כדורגל איכותי,מקום ראשון ואני חושב שאחרי היום היריבות שלנו יותר בלחץ.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אני איתך.
אחרי 5 נצחונות רצופים כולל ב 10 שחקנים על מכבי תיקו בטדי מתקבל על הדעת.
היה פספוס ענק היום, ענק.
אם נמשיך כמו שאנחנו הכל טוב רק שטוני יסיים פה עונה.

סמל אישי של משתמש
simply-red

אדום זקן כתב: אתה צודק.
ועדיין,לא רואה סיבה מיוחדת להיכנס ללחץ.
צריך לקחת בחשבון שהקבוצה הזאת עברה משברים שקבוצה אחרת הייתה מתרסקת,אפרופו מנטלי..
ועדיין אנחנו מייצרים כדורגל איכותי,מקום ראשון ואני חושב שאחרי היום היריבות שלנו יותר בלחץ.
היום במשחק היו לך את הקלפים הכי טובים, היתה קופה ענקית:כל הדולקות אחרינו לא ניצחו,אתה קוטף מקום ראשון, עם כל הטררם של ביתר אתה קובר אותם, מעביר מסר לליגה ומכניס את כולם לחורים, במקום זה אתה נותן ליריב שלך לקנות את הריבר והטרן ובסוף אתה נשאר עם ה ז ביד.

אני לא מקבל את מה שראיתי היום,בגלל היכולת המדהימה שהצגנו,בגלל המעמד,בגלל היריבה,בגלל שלא הרגנו את המשחק,,בגלל שבדקות האחרונות נתנו לביתר את ההרגשה שלמרות הכל הם במשחק.
שיחקנו הכי לא נכון בדקות האחרונות וגם החילופים לא תרמו לעניין.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

simply-red כתב:
היום במשחק היו לך את הקלפים הכי טובים, היתה קופה ענקית:כל הדולקות אחרינו לא ניצחו,אתה קוטף מקום ראשון, עם כל הטררם של ביתר אתה קובר אותם, מעביר מסר לליגה ומכניס את כולם לחורים, במקום זה אתה נותן ליריב שלך לקנות את הריבר והטרן ובסוף אתה נשאר עם ה ז ביד.

אני לא מקבל את מה שראיתי היום,בגלל היכולת המדהימה שהצגנו,בגלל המעמד,בגלל היריבה,בגלל שלא הרגנו את המשחק,,בגלל שבדקות האחרונות נתנו לביתר את ההרגשה שלמרות הכל הם במשחק.
שיחקנו הכי לא נכון בדקות האחרונות וגם החילונים לא תרמו לעניין.
קורה.
הגדולה בקבוצה הזאת שהיכולת שלה להפיק לקחים היא ברמה גבוהה מאוד ולראייה הבדלי הרמות במשחק עם לוגאנו והיום.
אל תזלזל ביכולת המדהימה שהצגנו זה לא מובן מאליו.
אל תשכח שאנחנו עוד אחרי משחק ביום חמישי,טיסות,מפח נפש ועניינים.
ועדיין זה היה נראה כאילו את כל זה עברה ביתר.
אנחנו קבוצה מאוד מאוד מאוד חזקה ובשביל לקחת מאיתנו את האליפות קבוצות יצטרכו להציג יכולת טובה יותר ואני לא רואה כרגע אחת כזאת בנמצא.
זה נכון שדברים יכולים להשתנות,בוא נגיד שעזיבה של טוני מצמצמת עד מאוד את הפערים שקיימים היום ביננו ליריבותינו מה שאני מקווה שלא יקרה.

סמל אישי של משתמש
simply-red

oranu כתב:אני איתך.
אחרי 5 נצחונות רצופים כולל ב 10 שחקנים על מכבי תיקו בטדי מתקבל על הדעת.
היה פספוס ענק היום, ענק.
אם נמשיך כמו שאנחנו הכל טוב רק שטוני יסיים פה עונה.
איך משחק כזה מחליק לכם בגרון? מה הקשר מה עשינו במשחקים הקודמים.?
משחק כזה היינו חייבים לקחת ,10:1 או 2:1, היינו חייבים לקחת.
אנחנו מנחמים את עצמנו עם היכולת ועם העובדה שביתר שדדו אותנו. תחשוב איזו הרגשה הייתה לנצח אחרי תצוגה כזו? איך הביטחון המערכתי היה עולה, היינו מקבלים את החותמת לכל התחושות והאמירות שאנחנו מעל הליגה. קבוצות היו חוזרות לפחד מהשם הפועל באר שבע.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

שימות הכרוז שלהם חשב הוא בפלאקה שם שירים במזרחית אחרי הגול הראשון זיין לי תאןזניים
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

simply-red כתב: איך משחק כזה מחליק לכם בגרון? מה הקשר מה עשינו במשחקים הקודמים.?
משחק כזה היינו חייבים לקחת ,10:1 או 2:1, היינו חייבים לקחת.
אנחנו מנחמים את עצמנו עם היכולת ועם העובדה שביתר שדדו אותנו. תחשוב איזו הרגשה הייתה לנצח אחרי תצוגה כזו? איך הביטחון המערכתי היה עולה, היינו מקבלים את החותמת לכל התחושות והאמירות שאנחנו מעל הליגה. קבוצות היו חוזרות לפחד מהשם הפועל באר שבע.
כי לא צריך להיות קיצוניים.
אם טאהא מרחיק כמו שצריך כולנו פה באוננות קבוצתית על ההצגה שהייתה בטדי ואיזה פראיירים שנגמר רק 2.
יש ימים שהכל מסתדר לרעתך (העונה יש יותר מדי ימים כאלה) ולטובת היריב, קורה. לקחת את היכולת הטובה ולהמשיך הלאה.

נקודה שבהחלט שווה דיון ומדאיגה זה עניין הספסל.
קוואנקה, פקהארט ואוחנה. השלישייה הזו לא בעניינים בעליל, ככה יהיה קשה להמשיך.
אנחנו חייבים להרוויח לפחות את אחד מהם במשחקים הקרובים.
אנחנו ללא תחליף לבוזגלו, עם אותה בעיה בעמדת החלוץ ופחות טכניקה ויכולת אישית במרכז המגרש. זו הבעיה המרכזית כרגע.

שלח תגובה