אני בדרך כלל משתדל לא להגיב להודעות שלך אבל, לא מעודד זה לאבד אליפות . נכון אנחנו הכי טובים, ארבע מאות רמות מעל הליגה וכו'.. בינתיים אני רואה קבוצה שמתקשה להתרומם ולתת גז לליגת הפח שלנו , הלוואי וזה רק עניין של זמן אבל זו יכולה להיות נפילה כואבת למציאות שלא הורגלנו אליה בשנים האחרונות.דר אדום בנשמה כתב:בוא תגזים...
לא מעודד.
עוד מעט תגיד שאנחנו בדרך לסיים מקום 8.
בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי
- simply-red
Re: בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי
ברק הוא זה שהכניס אותם במקום כל הבאנקרים. אתה עושה חילופים כאלה ב1-4 לא שאתה מוביל בגול.South Boy כתב:
למה לא? אלה הם הכלים שיש לו לא?
כנראה שהפערים בינם לבין שחקני ההרכב פשוט גדולים מדי, ומכאן שברק הוא לא הבעיה.
דקה 90, למה להכניס את פקהארט במקום טוני?תכניס את אלחמיד, תכניס את בראון, לא בושה.South Boy כתב:
למה לא? אלה הם הכלים שיש לו לא?
כנראה שהפערים בינם לבין שחקני ההרכב פשוט גדולים מדי, ומכאן שברק הוא לא הבעיה.
אני גם חושב שהחילופים לא היו הכי מובנים אבל לתלות את איבוד הנקודות הזה על החילופים זה קצת מוגזם לדעתי. אתה מוביל מול קבוצה שדרסת כל המשחק ועם שחקן יותר, לא צריך את וובה או אלחמיד שיעבו את ההגנה כדי לרדת מנצחים צריך רק לשנות את הגישה האדישה, ואי אפשר להגיד שלא הצביעו על הבעיה הזאת כבר הרבה זמן.ReDo כתב: ברק הוא זה שהכניס אותם במקום כל הבאנקרים. אתה עושה חילופים כאלה ב1-4 לא שאתה מוביל בגול.
איזה באנקרים יש לבכר בספסל? עם כל הכבוד לכל שחקני הספסל ולעובדה שאפשר היה לערוך חילופים יותר טובים אין על הספסל אף אקס פאקטור כך שגם אם שחקן כזה או אחר היה עולה אני מאמין שזה היה נגמר באותה צורה כי הבעיה היא הגישה ולא חילוף כזה או אחר.
צודק, נראה לי בכר כבר התכונן לגביע הטוטו..ReDo כתב:ביתרון שביר סיימנו את המשחק עם התקפה של מלמד,פקהארט וקואנקה. חילופים תמוהים מאוד של בכר.
תפסיקו להגזים עם התגובות שלכם.
לא פגיעה מוראלית, לא פיספוס ענק ולא נעליים אלא הכי מכה קלה בכנף.
שיחקנו נגד ביתר בטדי וזה נראה כמו בוגרים נגד נוער.
כשאנחנו באים בגישה כמו של היום אנחנו גדולים על הליגה בשתי מידות, גם הדריסות יגיעו בהמשך.
לא פגיעה מוראלית, לא פיספוס ענק ולא נעליים אלא הכי מכה קלה בכנף.
שיחקנו נגד ביתר בטדי וזה נראה כמו בוגרים נגד נוער.
כשאנחנו באים בגישה כמו של היום אנחנו גדולים על הליגה בשתי מידות, גם הדריסות יגיעו בהמשך.

תנשמו עמוק.
הכל בסדר טודו בום

- The red one
זה קרם ידיים?
המשחק הכי טוב שלנו בליגה העונה. יוצא מעודד מאד. אם ככה מרגיש הגיהנום הכי גדול בליגה, מצבנו מעולה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

גיסנו, אייבינדר לא עשה היום כלום,פשוט כלום.אדום זקן כתב:חברים תהיו רגועים,המשחק הזה רק מראה לאיך נראינו לפני 3 ו4 שנים מול מכבי ששלטו 95% מהזמן ואנחנו עוד הצלחנו לנצח.
רק הפעם במשחקי התפקידים ביתר הייתה אנחנו.
האם למישהו יש עדיין ספק מי הקבוצה הטובה בליגה? ועל הזובי שכל המייללים יקפצו ויקראו לי שחצן.
היום זה 4 רמות לא אחת מעל.
ספרו לי על טוני ששבע.
ספרו לי עוד על קבוצה שבעה ועייפה.
ספרו לי שקוואנקה שחקן.
וספרו לי עוד שאייבינדר לא שחקן,אפילו אותי הפתיע היום.
התיקו הזה כולו על בכר וגם הוא יודע את זה.
לולא החילוך ההזוי יש לומר של טוני המשחק הזה היה נגמר בנצחון קל.
בסדר,לא נורא נתנו לליגה עוד קצת תקווה.
לא לטובה ולא לרעה, פשוט בא לא להפריע.
בדיוק ככה השחקנים שלנו עולים למשחקים, כדאי שינחתו ומהר כי אליפות שלישית לא לוקחים בהליכהns75 כתב:אחרי היום, באמת יש פה מישהו שחושב שלא ניקח אליפות השנה?
התוצאה לא חשובה בכלל, ראיתם מה זה הפועל באר שבע, ראיתם מה זה מפלצת, ראיתם איך נראית ״טוענת לכתר״ מולנו בבית שלה
אל תדאג קוואנקה לא יקבל הרבה דקות אחרי היוםשמעון א כתב: לדעתי מכה מורלית גדולה. גם הקהל שלנו עכשיו יהיה פחות סלחן לשחקנים מסויימים... קואנקה לדוגמא. זה ישפיע על האנרגיות באצטדיון
עלו כמו מפלצות, אכלו את הדשאשיש כתב: בדיוק ככה השחקנים שלנו עולים למשחקים, כדאי שינחתו ומהר כי אליפות שלישית לא לוקחים בהליכה
לא ראיתי אותם הולכים ולא מעופפים
כדור שלישי לא נכנס, קורה, לא היה שם זלזול
+1bs war כתב:מי שלא ראה היום ב- 20 הדקות האחרונות זחיחות ושחצנות שלא מביישת את מכבי מודל 2015-2016 כנראה שבוי גם הוא ב"הכל בסדר" הזה.
הפועל ב"ש של שתי העונות האחרונות גומרת את המשחק הזה בדקה 70.
זה מדרון חלק מאוד ונראה שיותר מדי אוהדים, שחקנים וגם בכר לא רואים אותו.
אני מדבר בעיקר על הדקות האחרונות ששבענו מלאכול דשא, אם לא הרגנו את המשחק עם גול שלישי היינו צריכים להרוג אותו בהנעת כדורns75 כתב:
עלו כמו מפלצות, אכלו את הדשא
לא ראיתי אותם הולכים ולא מעופפים
כדור שלישי לא נכנס, קורה, לא היה שם זלזול