משחק מדהים מסתיים באכזבה גדולה.
לא נורא, קשה לכעוס אחרי משחק באמת מצוין למרות שנגמר ככה, אבל מעל הכול המשחק הזה הוכיח מעל לכל ספק שלהבדיל משנים קודמות הפערים בין שחקני ההרכב לספסל פשוט גדולים מדי, בנוסף לחילופים הלא מובנים של ברק ושחקנים יותר מדי אדישים שחשבו שהמשחק נגמר יצא מה שיצא.
יכולת מעודדת, אבל בבקשה שאף אחד לא יצטדק ויגיד שאין פה חוליות חלשות. זה מאוס ומביך.
טוני היה אש היום, מליקסון נתן משחק בניחוח של ברקו, פשוט גאון כדורגל שלא ראיתי בחיים שלי, רקדן במסווה של שחקן כדורגל.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 27 נובמבר 2017, 23:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
שמעון א כתב:אתם מדברים בדיוק כמו שאוהדים בליגה דיברו עלינו כשהתמודדנו מול מכבי באליפות הראשונה.
העניין מבחינתי הוא לא איבוד הנקודות. ציפיתי למשחק קשה, מודה. ההכנה של בכר הייתה מעולה והשחקנים היו אגרסיביים ונחושים לכל כדור. ברגע שביתר קיבלה אדום ואנחנו הבקענו את השני, שם היה צריך ללחוץ על הדוושה ולשים את השלישי והרביעי למען יראו ויראו. במקום זה התחלנו לאכול את השעון והגענו לדקות הקריטיות במצב לא אידיאלי - בלי 2 הלידרים שלך, ועם 3 שחקנים שלא מחוברים לקבוצה. אני ממש מאוכזב מבכר על ההתעקשות שלו על איינבינדר, זה לא מתאים לאופי שלו כמאמן. הבנאדם הסריח תדשא ומסיים 90 דקות עם 2 שערי חובה על הגב שלו.
שמעון א כתב:אתם מדברים בדיוק כמו שאוהדים בליגה דיברו עלינו כשהתמודדנו מול מכבי באליפות הראשונה.
אני חושב שאתה טועה וזה בא מהעצבים על הגול הנאחס הזה.
שום דבר, ביתר של העונה לא מזכירה את בש של 15/16 בשום פרמטר.
אם יש למישהו תמונה של הסטטיסטיקה שיעלה לפה כדי שנבין מה ההבדלים בין הקבוצות.
מאכזב, סכין בלב, כל מה שתגידו נכון אבל היום הבנתי שזה או אנחנו או מכבי וביתר לא במשחק בכלל.
מדאיגות מאוד התגובות פה.
אני רואה כל העונה קבוצה טובה עם פוטנציאל גדול אבל שגם במשך יותר מדי דקות משחקת בהילוך נמוך.
לשחק ב- 2:1 דקה 75 מול עשרה שחקנים כאילו התוצאה היא 4:0 במקום להתנפל על היריבה ולחסל את המשחק, זה מטריף וזאת זחיחות.
זאת זחיחות שמורגשת במהלך העונה גם ביציעים וגם על הדשא.
oranu כתב:
אני חושב שאתה טועה וזה בא מהעצבים על הגול הנאחס הזה.
שום דבר, ביתר של העונה לא מזכירה את בש של 15/16 בשום פרמטר.
אם יש למישהו תמונה של הסטטיסטיקה שיעלה לפה כדי שנבין מה ההבדלים בין הקבוצות.
מאכזב, סכין בלב, כל מה שתגידו נכון אבל היום הבנתי שזה או אנחנו או מכבי וביתר לא במשחק בכלל.
21 בעיטות לשער ו14 למסגרת לעומת זאת ביתר בעטו 6 לשער ו3 למסגרת.
ממש לא דומה למה שעשינו במשחקים מול מכבי תל אביב באותה עונה.
בית"ר לא קונטנדורית, בטח שלא עם מאמן על חוטים וסגל בינוני וקצר, אין להם שום יכולת להחזיק עד סוף העונה.
זה הכול עלינו היום, הם לא היו פאקטור ואני עדין איתם.
בוא נצמד לעובדות:
אנחנו רמה אחת לפחות מעל כל המתמודדות במירוץ.
העובדה הזאת רלוונטית רק במשחקים שאנחנו באמת רוצים לנצח.
יש בעיה מנטלית גדולה מאוד מתחילת העונה ועד עכשיו לא נפתרה כשהיום הפיצוץ לפרצוף היה בתיקו מאכזב במקום להנחיל תבוסה מהדהדת.
הבעיה הזו היא מרכזית ואם לא יטפלו בה אי אפשר לדעת מה יהיו ההשלכות בהמשך הליגה כשההתמודדות תיצמד ויהיה יותר לחץ על כולם.
ועוד משהו: יש מזל חרא השנה.
נערך לאחרונה על ידי Redbull ב 27 נובמבר 2017, 23:35, נערך פעם 1 בסך הכל.