עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
עכו שיתפה 6 זרים וכנראה תקבל הפסד טכני.. חייבים לשנות את החוק הזה.. או שמותר 5 או שמותר 6.. אין הגיון בכף שמותר לרשום 6 אבל רק 5 על המגרש
מפתחים ציפיות שמאמנים פה ישלטו בטקטיקה ונתונים והם אפילו לא יודעים לספור עד 6
- The red one
או שאולי המאמנים/שחקנים/מנהלי קבוצה יתחילו לספור?niv1 כתב:עכו שיתפה 6 זרים וכנראה תקבל הפסד טכני.. חייבים לשנות את החוק הזה.. או שמותר 5 או שמותר 6.. אין הגיון בכף שמותר לרשום 6 אבל רק 5 על המגרש
יש את החוק הזה בעוד מקום באירופה?niv1 כתב:עכו שיתפה 6 זרים וכנראה תקבל הפסד טכני.. חייבים לשנות את החוק הזה.. או שמותר 5 או שמותר 6.. אין הגיון בכף שמותר לרשום 6 אבל רק 5 על המגרש
בכדורסל יש משהו בסגנון לא?שמעון א כתב: יש את החוק הזה בעוד מקום באירופה?
בכדורסל צריך עורך דין לפני שאתה עושה חילוףbs war כתב:
בכדורסל יש משהו בסגנון לא?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
1+ns75 כתב:ת׳כלס אני תמיד אעדיף הפסד של מכבי חיפה
אתה יודע שאם זה מתחיל להתחבר להם, בתוספת הקהל המטורף שלהם והבעלים שלא מהסס להשקיע, אז יש פה פוטינציאל אמיתי ליריבה
למזלנו זה לא מתחבר להם כבר שנים
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אתמול שמתי לי למטרה להתמקד בעומר דמארי.
התובנה שלי היא:"איך נפלו גיבורים".
בחיי כאילו מצאו אותו משחק באיזה מגרש שכונתי ואמרו לו "בוא חסר לנו שחקן".
מבלי לראות את המשחק אתמול, גם ורמוט באותה משבצת. שחקני עבר.אדום זקן כתב:אתמול שמתי לי למטרה להתמקד בעומר דמארי.
חיפה הקבוצה הכי לא מאומנת בליגה. אין אמצע ואין סדר בהתקפה.
תהרגו אותי, אבל עדיין מביא את קהת. גם אביב אברהם אחלה ילד. יודעים לשחק את הקשר המצטרף, עמדה שמאוד חסרה לנו לדעתי, בצורה טובה.
- ForeverRed
לא שופט אף שחקן שמשחק במכבי חיפה.
הסגנון שלהם מוציא מהשחקנים את החסרונות במקום לנצל את היתרונות.
הסגנון שלהם מוציא מהשחקנים את החסרונות במקום לנצל את היתרונות.
אגב שחקן שלא פוגע בחיפה - רוקאביצה יכול להיות בינגו אצלנו. יכול לשחק בכמה עמדות ומחזיק בדרכון ישראלי.
עזוב אותי משחקנים נחמדים. שחקן נחמד גם יכול להיות בן אז׳ובל.CrazyRed7 כתב:אגב שחקן שלא פוגע בחיפה - רוקאביצה יכול להיות בינגו אצלנו. יכול לשחק בכמה עמדות ומחזיק בדרכון ישראלי.
אני רוצה מישהו שירים אותנו לרמה הגבוהה באירופה. רוקאביצה זה לא זה, לא יציב בשיט ומרבה להחמיץ.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אז בוא נשחרר את כולם חוץ מויטור, אוגו, טוני ומליקסון כי הם נחמדים ולא מרימים אותנו לרמה הגבוהה באירופה.אסי, דגים כתב:
עזוב אותי משחקנים נחמדים. שחקן נחמד גם יכול להיות בן אז׳ובל.
אני רוצה מישהו שירים אותנו לרמה הגבוהה באירופה. רוקאביצה זה לא זה, לא יציב בשיט ומרבה להחמיץ.
מה לעשות שאי אפשר להעמיד קבוצה עם 18 סטארים?יש גם שחקנים משלימים וגם שם אפשר להשתדרג.
רוקאביצה ישראלי, תפר 14 שערים בבית״ר ומשחק בעמדות שלא שופעות בישראלים מובילים. לצורך העניין, הייתי מחליף את זריהן ברוקאביצה בלי לחשוב פעמיים.
- ForeverRed
הייתי מחליף את זריהן גם בך ואני אפילו לא מכיר אותך.CrazyRed7 כתב: אז בוא נשחרר את כולם חוץ מויטור, אוגו, טוני ומליקסון כי הם נחמדים ולא מרימים אותנו לרמה הגבוהה באירופה.
מה לעשות שאי אפשר להעמיד קבוצה עם 18 סטארים?יש גם שחקנים משלימים וגם שם אפשר להשתדרג.
רוקאביצה ישראלי, תפר 14 שערים בבית״ר ומשחק בעמדות שלא שופעות בישראלים מובילים. לצורך העניין, הייתי מחליף את זריהן ברוקאביצה בלי לחשוב פעמיים.
ואגב, לא אתה טענת שאין מקום לשחקנים בינוניים וחסרי קבלות בסגל שלנו?
סתם שחקן לדעתי. מתבסס נטו על מהירות ושטחים, חוץ מזה אין לו כלום. בקבוצה כמונו שמשחקת 90% מהזמן מול בונקרים אין לו מה להציע.CrazyRed7 כתב:אגב שחקן שלא פוגע בחיפה - רוקאביצה יכול להיות בינגו אצלנו. יכול לשחק בכמה עמדות ומחזיק בדרכון ישראלי.