בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי
Re: בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי
לא יודע אם ראדי ישלים 180 דק' בחמישה ימים.
ראינו את זה לרוב השנה שזה לא קורה.
אבל אולי האווירה בטדי והקללות נגדו יתנו לו סופר מוטיבציה . זה שחקן שיוצאים איתו למלחמה.
אבל אולי האווירה בטדי והקללות נגדו יתנו לו סופר מוטיבציה . זה שחקן שיוצאים איתו למלחמה.
אנשים ששמים את אוחנה בהרכב מתחנן שתסבירו לי על מה ולמה?
ממשחק למשחק אני מתחיל לאבד את האמון בשחקן הזה,הוא יותר קרוב לסיים כחן עזרא בעיניי מאשר להתפתח לפרוספקט שכל כך מצפים ממנו.
ממשחק למשחק אני מתחיל לאבד את האמון בשחקן הזה,הוא יותר קרוב לסיים כחן עזרא בעיניי מאשר להתפתח לפרוספקט שכל כך מצפים ממנו.
ראובן עובד חחחחRedHell כתב:אנשים ששמים את אוחנה בהרכב מתחנן שתסבירו לי על מה ולמה?
זה שי !

הרכב שלי
גורש
ביטון לואי ויטור קורוט
אוגו אבינדר בראון
מליקסון טוני
שהר
זה שי !
גורש
ביטון לואי ויטור קורוט
אוגו אבינדר בראון
מליקסון טוני
שהר
זה שי !

תחושה שבכר ילך על מערך של 3 בלמים.
יכול לעבוד טוב דווקא.
יכול לעבוד טוב דווקא.
ראדי ואייבינדר אחרי 90 דקות נגד לוגאנו, נדרש רענון באמצע גם בגלל עומס וגם בגלל היכולת, אם לא אוחנה את מי תשים?RedHell כתב:אנשים ששמים את אוחנה בהרכב מתחנן שתסבירו לי על מה ולמה?
אולי אולי מליקסון באמצע וקוואנקה באגף (או הפוך) אבל לא ראינו הרכב כזה מבכר העונה אאל"ט.
כשאני חושב על זה זה יכול להיות מעניין.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
1+הראל כתב:לא יודע אם ראדי ישלים 180 דק' בחמישה ימים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני הייתי רוצה שבמשחק הזה נחזור למקורות.
נפתיע את היריבה,נלחץ אותה,לא ניתן לה לנשום מהדקה הראשונה.
חייבים לשים את המשחק מול לוגאנו מאחור ולבוא רעים עם אמירה מאוד ברורה "בשביל לקחת לנו מה ששלנו,תצטרכו להקיא דם".
חייבים לשים את המשחק מול לוגאנו מאחור ולבוא רעים עם אמירה מאוד ברורה "בשביל לקחת לנו מה ששלנו,תצטרכו להקיא דם".
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
יומרני מדי לטעמי.אדום זקן כתב:אני הייתי רוצה שבמשחק הזה נחזור למקורות.
זו לא אשקלון/עכו בטרנר, ומה עוד שהטיימינג והמוראל לא משהו מבחינתנו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
גם אני רוצה. לצערי, לא רואה את זה קורהאדום זקן כתב:אני הייתי רוצה שבמשחק הזה נחזור למקורות.
מה יומרני בדיוק?אורי אדום בנשמה כתב:
יומרני מדי לטעמי.
זו לא אשקלון/עכו בטרנר, ומה עוד שהטיימינג והמוראל לא משהו מבחינתנו.
עשינו את זה מספיק פעמים מול יריבות טובות יותר מבית"ר.
ואני יגיד לך משהו? זה מתבקש לעלות ככה.
אם נעלה ונלחץ אותם בדקות הראשונות,הם ייכנסו ללחץ,הקהל שלהם יהיה בלחץ ולך תדע אולי תשים גם גול.
אם תחכה שהם יבואו אליך,אז הם יבואו בטירוף ביחד עם דחיפה של הקהל.
"הבא להורגך השכם להורגו",אורי מתפלא עליך.
העניין הוא שבית"ר, כמו חיפה, קבוצה שלא יודעת להוביל ולשלוט במשחק. הם צריכים שטחים, לרוץ קדימה ולהשתולל, אולי יצאו מזה גולים.
כל פעם בשנים האחרונות שבאנו לטדי ונתנו להם סטירה במוראל זה היה כשנתנו להם לנסות לשחק והרגנו אותם בהתקפות מעבר. גם שנה שעברה במושבה.
הקהל שלהם לא מוכן לקבל הסתגרות אז הוא דוחף אותם לעשות דברים שהם לא יודעים.
כל פעם בשנים האחרונות שבאנו לטדי ונתנו להם סטירה במוראל זה היה כשנתנו להם לנסות לשחק והרגנו אותם בהתקפות מעבר. גם שנה שעברה במושבה.
הקהל שלהם לא מוכן לקבל הסתגרות אז הוא דוחף אותם לעשות דברים שהם לא יודעים.
- The red one
זה נכון. אנחנו צריכים לעלות ככה, בדיוק כמו שהיו צריכים לעלות עם אש בעיניים מול לוגאנו, ומול עכו, ומול אפשר להמשיך עוד ועוד.אדום זקן כתב: מה יומרני בדיוק?
עשינו את זה מספיק פעמים מול יריבות טובות יותר מבית"ר.
ואני יגיד לך משהו? זה מתבקש לעלות ככה.
אם נעלה ונלחץ אותם בדקות הראשונות,הם ייכנסו ללחץ,הקהל שלהם יהיה בלחץ ולך תדע אולי תשים גם גול.
אם תחכה שהם יבואו אליך,אז הם יבואו בטירוף ביחד עם דחיפה של הקהל.
"הבא להורגך השכם להורגו",אורי מתפלא עליך.
ההבדל הוא ששם לא היה הר געש (ושהמשחקים בטרנר, בכלל), והקבוצות מולנו לא עלו עם אש בעיניים, אבל בטדי, מול 25,000 בית'רים רועשים, יהיה הרבה יותר קשה להתחיל ככה ויותר קשה להמשיך ככה.
אמרתי לא מזמן נדמה לי שאחרי המשחק מול פ"ת שיש הבדל גדול בין ב"ש שעולה לשחק מול קבוצות קטנות יותר ואווירה נינוחה לבין ב"ש שעולה מול קבוצה טובה באווירה חמה.The red one כתב: זה נכון. אנחנו צריכים לעלות ככה, בדיוק כמו שהיו צריכים לעלות עם אש בעיניים מול לוגאנו, ומול עכו, ומול אפשר להמשיך עוד ועוד.
ההבדל הוא ששם לא היה הר געש (ושהמשחקים בטרנר, בכלל), והקבוצות מולנו לא עלו עם אש בעיניים, אבל בטדי, מול 25,000 בית'רים רועשים, יהיה הרבה יותר קשה להתחיל ככה ויותר קשה להמשיך ככה.
כאילו שהקבוצה מוציאה עצמה יותר ורואה בזה אתגר גדול יותר.
- The red one
הלוואי מאוד שאתה צודקאדום זקן כתב: אמרתי לא מזמן נדמה לי שאחרי המשחק מול פ"ת שיש הבדל גדול בין ב"ש שעולה לשחק מול קבוצות קטנות יותר ואווירה נינוחה לבין ב"ש שעולה מול קבוצה טובה באווירה חמה.
כאילו שהקבוצה מוציאה עצמה יותר ורואה בזה אתגר גדול יותר.