חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
ניגש לתאקלים בצורה רכה ויהיר מאוד בכל פעולה שלו. כל עוד ימשיך ככה הוא ימשיך גם לסדר ליריבה גולים בטוחים בכל משחק. הלוואי והיה לומד לשחק פשוט כמו טאהא.
(וזה לא משנה את זה שהוא שחקן שחקן עם פוטנציאל להיות הבלם הכי טוב בליגה בהליכה)
(וזה לא משנה את זה שהוא שחקן שחקן עם פוטנציאל להיות הבלם הכי טוב בליגה בהליכה)
לא מבין אתם מתפלאים? זו המחלה של הכדורגלן הישראלי בעיקר בחוליית ההגנה.
דין אלחמיד כדין דוידוביץ,בנאדו,גרשון וכל אילו שעשו טעויות גדולות באירופה שהובילו למפחי נפש.
אני קורא לזה חוסר חכמה ואני עדין.
דין אלחמיד כדין דוידוביץ,בנאדו,גרשון וכל אילו שעשו טעויות גדולות באירופה שהובילו למפחי נפש.
אני קורא לזה חוסר חכמה ואני עדין.
בכר צריך להבין ולא הואyossi כתב:שוב חוזר לעניין קונט שכמו אלחמיד, האתלטיות והטכניקה גורמת להם לקחת סיכונים מאוד מיותרים.
קונט לפחות לא עושה גול של לאומית כל משחק וחצי.
אלחמיד שחקן טוב, פוטנציאל לטוב מאוד. שלא יובן אחרת.
או שיעשה סוויץ' בראש או שפשוט יבין שבלם היא לא הבלטה שלו.
כמגן וכקשר יכול לתרום יותר.
הוא יכול להיות בלם ענק, אבל לטעמי הוא יכול להיות מגן ימני מושלם.
באחד הראיונות אחרי ההופעת בכורה שלו אצלנו הוא טען שמרוב שהוא בטוח ביכולות הטכניות שלו זה הוביל אותו לאיבוד כדור מסוכן.
זתאמרת שהוא בעצמו מודה שיש לו קצת אובר-ביטחון. הוא מרגיש עכשיו על בשרו מה זה כשאור הזרקורים עליו אחרי כל טעות, משהו שלא הרגיש באשדוד. מקווה שזה ינער אותו.
צריכים להיות סבלניים איתו, יש שם הרבה פוטנציאל.
זתאמרת שהוא בעצמו מודה שיש לו קצת אובר-ביטחון. הוא מרגיש עכשיו על בשרו מה זה כשאור הזרקורים עליו אחרי כל טעות, משהו שלא הרגיש באשדוד. מקווה שזה ינער אותו.
צריכים להיות סבלניים איתו, יש שם הרבה פוטנציאל.
הרגת אותנו יא חביבי. מתי תלמד לשמור על ריכוז 90 דקות רצופות?
מעדיף את וובה בלם כרגע.
גם לא יודע אם "יש עם מה לעבוד" כמו שהגדרתם בנושאים אחרים. הבן אדם בן 26 וכל משחק משאיר שחקן מול שער ריק.
מעדיף את וובה בלם כרגע.
גם לא יודע אם "יש עם מה לעבוד" כמו שהגדרתם בנושאים אחרים. הבן אדם בן 26 וכל משחק משאיר שחקן מול שער ריק.
חולמני אבל הוא לא הבעיה העיקרית העונהizguy83 כתב:הרגת אותנו יא חביבי. מתי תלמד לשמור על ריכוז 90 דקות רצופות?
מעדיף את וובה בלם כרגע.
5 דקות לפני הגול, הילד אמר לי שהמצב גרוע כי 0:0 וחאתם עוד לא עשה את הטעות שהוא עושה בכל משחק... הילד ענק
בכר חייב למצוא איזשהו פיתרון לנושא ההגנה כי לא יכול להיות שכל משחק יודעים בוודאות שנחטוף לפחות גול אחד. יכול להיות שזה עניין התיאום, כי רואים שחאתם ציפה מקורהוט לשמור על קיארטנסון (WTF חאתם? קורהוט? קיארטנסון?), אבל החוסר תיאום הזה קורה יותר מדי פעמים, בעיקר עם חאתם.
בכר חייב למצוא איזשהו פיתרון לנושא ההגנה כי לא יכול להיות שכל משחק יודעים בוודאות שנחטוף לפחות גול אחד. יכול להיות שזה עניין התיאום, כי רואים שחאתם ציפה מקורהוט לשמור על קיארטנסון (WTF חאתם? קורהוט? קיארטנסון?), אבל החוסר תיאום הזה קורה יותר מדי פעמים, בעיקר עם חאתם.
היום הוא דווקא היה טוב מאוד.
גם בשער של מכבי אומנם הוא טעה אבל לא טעות קטסטרופלית כמו במקרים קודמים, אלא טעות שאפשר לקבל כתוצאה מהתקפה טובה של היריבה.
גם בשער של מכבי אומנם הוא טעה אבל לא טעות קטסטרופלית כמו במקרים קודמים, אלא טעות שאפשר לקבל כתוצאה מהתקפה טובה של היריבה.
- ForeverRed
1.2 מיליון יורו + סכום לא מבוטל של כסף שהלך על הפסדים באירופה ובטוטו.
יש בעיות שקשה מאוד לתקן. איך גורמים לשחקן להישאר מרוכז 90 דקות?
מאוד רציתי שאלחמיד יחתום כאן. כרגע נראה כמו עוד נפילה גדולה. כל הנתונים שבעולם לא שווים אם בכל משחק אתה מחלק מתנות ליריבה.
מאוד רציתי שאלחמיד יחתום כאן. כרגע נראה כמו עוד נפילה גדולה. כל הנתונים שבעולם לא שווים אם בכל משחק אתה מחלק מתנות ליריבה.
לדעתי, מבחינה מנטלית יש הרבה יותר מה לשפר לשחק מאשר יכולת מקצועית.ForeverRed כתב:1.2 מיליון יורו + סכום לא מבוטל של כסף שהלך על הפסדים באירופה ובטוטו.
נכון יש שחקנים שהם מקקי קיצון כמו טל בן חיים, אבל אני חושב שיש עם מה לעבוד על אלחמיד בכל הנושא של ריכוז וביטחון יתר.
מעדיף את המצב הזה על בלם מרוכז 90 דקות ולא ברמה מבחינת יכולת
חייב ריטלין השחקן הזה
הרג אותנו במשחק הזה,האדום שלו במשחק הקודם נגד מכבי והחוסר האחראיות שלו זה רק מראה עד כמה הוא מתאים לקבוצות כמו אשדוד ומטה...
לא שווה את הסכום שאלונה השקיעה עליו
לא שווה את הסכום שאלונה השקיעה עליו