בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי
Re: בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי
אם אתם חושבים שאיבינדר לא הולך לפתוח אתם טועים ובגדול.
גם אייבינדר וגם ראדי אלו שחקנים שחיים בשביל משחקים כאלה.לא רק שהוא יתפקד אני גם בטוח שהוא יהיה מהבולטים.
גם אייבינדר וגם ראדי אלו שחקנים שחיים בשביל משחקים כאלה.לא רק שהוא יתפקד אני גם בטוח שהוא יהיה מהבולטים.
לדעתי, עד עכשיו איינבינדר בעונה טובה.
אוהדי בית"ר כנראה שכחו שאריק בנאדו, טוטו תמוז, שמעון גרשון, גל אלברמן ועוד, הגיעו אליהם רק בגלל הכסף של גיידאמק, שהביא להם 2 אליפויות ב 2007 ו 2008.
מקווה שהוא יעמוד בלחץ שיהיה עליו.
אוהדי בית"ר כנראה שכחו שאריק בנאדו, טוטו תמוז, שמעון גרשון, גל אלברמן ועוד, הגיעו אליהם רק בגלל הכסף של גיידאמק, שהביא להם 2 אליפויות ב 2007 ו 2008.
מקווה שהוא יעמוד בלחץ שיהיה עליו.
מסכים אתך לגבי אייבינדר.אדום זקן כתב: תקשיב גבר.
רד מאייבינדר ומהר.
לא תכניס לכאן את הרעל שלך.
זה שהוא לא בא לך טוב בעין זו בעיה שלך קח כדור.
השחקן שמנסה הכי הרבה בקבוצה הזאת,לא מפסיק להילחם ולתת גליצים.
אתה מאלה ששכחו שהובאן שני סיבובים עונה שעברה הסריחו את הדשא.
אייבינדר זה גבר שבגברים,נלחם כל משחק ולא מוותר,האחרון שאפשר לדבר עליו.
ואומר את זה מי שלא הבין איך החתימו אותו.
יאללה תרגיע
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
זה פורום ואני כותב את דעתי על מה שטוב לקבוצה ואין שום קשר לזה שהוא "לא בא לי טוב בעין" ,הבן אדם לא שווה את השכר שהוא מקבל בהתאם לתוצאות שהקבוצה מוציאה איתו ואיך שהוא מתפקד כשחקן ואם יש לך בעיה אתה לא חייב להגיב לי .הסיבה שכתבתי פה נגדו (באופן מקצועי לחלוטין ולא אישי)זה כי מרגיש שהוא הפך על פי הרבה אנשים לאייבנדר ועוד 10 בזכות בלחימה שלו שבנתיים קבוצה מקום אחרון בשוויץ הדיחה אותנו ואוחנה שדווקא כן יכול לבוא לידי ביטוי במשחקים יושב בספסל ורק יורד לו הביטחון לאט לאט , ובנוגע להובאן אני גם מסכים שהוא לא הוכיח את עצמו עונה שעברה בליגה ובצדק הוא הלך אבל לדעתי הוא פשוט היה הרבה יותר מועיל ממנו למועדון וזה מוכח במשחקים באירופה .אדום זקן כתב: תקשיב גבר.
רד מאייבינדר ומהר.
לא תכניס לכאן את הרעל שלך.
זה שהוא לא בא לך טוב בעין זו בעיה שלך קח כדור.
השחקן שמנסה הכי הרבה בקבוצה הזאת,לא מפסיק להילחם ולתת גליצים.
אתה מאלה ששכחו שהובאן שני סיבובים עונה שעברה הסריחו את הדשא.
אייבינדר זה גבר שבגברים,נלחם כל משחק ולא מוותר,האחרון שאפשר לדבר עליו.
ואומר את זה מי שלא הבין איך החתימו אותו.
יאללה תרגיע
אולי הוא לא הבעיה לגמרי אבל משהו לא עובד איתו על המגרש ,
אולי ראדי והוא לא אמורים לשחק ביחד כי שניהם ביחד זה יוצר משחק שפשוט נראה רע .
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 24 נובמבר 2017, 22:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
- simply-red
לא מבין איך עדיין יש כאן אנשים שרוצים לראות קישור של אוגו, איינבינדר וראדי.
אסור לשלושה האלה לשחק יותר ביחד.
אסור לשלושה האלה לשחק יותר ביחד.
- red ultras
חיימוב
קורהוט טאהא מיגל ביטון
אוגו ראדי מליקסון
טוני שהר קוואנקה
קורהוט טאהא מיגל ביטון
אוגו ראדי מליקסון
טוני שהר קוואנקה
עולה בהרכב מתוחכם שיגרום להם להיכנס קודם ללחץ (כי ככה זה טדי) ומשנה תוך כדי משחק.
פותח עם 3 בלמים שאחד מהם הוא אלחמיד, בהתאם להתפתחות המשחק מעלה אותו במידת הצורך לקישור האחורי.
האגפים שלהם מאוד מהירים, בד"כ אנחנו מתקשים להסתדר עם חן עזרא ולכן גיבוי נוסף בהגנה יכול לעזור מאוד בטח בדקות הראשונות, צריכים להיכנס למשחק ולצבור ביטחון כי בהתחלה לדעתי המשחק בלוגאנו ישפיע.
חיימוב
קורהוט, טאהא, ויטור, אלחמיד, ביטון
אוגו, ראדי, מליקסון
שהר, טוני
מהמשחקים שיגידו לאן תלך העונה שלנו, לדהירה למעלה או למאבק עיקש עם השאר.
ניצחון של בית"ר והיא תלך עד הסוף, בעיקר בגלל האמונה שניצחון עלינו יכול לתת לה.
פותח עם 3 בלמים שאחד מהם הוא אלחמיד, בהתאם להתפתחות המשחק מעלה אותו במידת הצורך לקישור האחורי.
האגפים שלהם מאוד מהירים, בד"כ אנחנו מתקשים להסתדר עם חן עזרא ולכן גיבוי נוסף בהגנה יכול לעזור מאוד בטח בדקות הראשונות, צריכים להיכנס למשחק ולצבור ביטחון כי בהתחלה לדעתי המשחק בלוגאנו ישפיע.
חיימוב
קורהוט, טאהא, ויטור, אלחמיד, ביטון
אוגו, ראדי, מליקסון
שהר, טוני
מהמשחקים שיגידו לאן תלך העונה שלנו, לדהירה למעלה או למאבק עיקש עם השאר.
ניצחון של בית"ר והיא תלך עד הסוף, בעיקר בגלל האמונה שניצחון עלינו יכול לתת לה.
בית״ר לא תלך עד הסוף גם אם תשחיל לנו 4.
אין להם סגל מספיק טוב, אין להם עוגנים משמעותיים, יש להם חסרון ענק בעמדת המאמן(לפחות בהשוואה אלינו) ויש להם קהל טיפש שאחרי הפסד אחד יקרא למאמן להתפטר.
אין להם סגל מספיק טוב, אין להם עוגנים משמעותיים, יש להם חסרון ענק בעמדת המאמן(לפחות בהשוואה אלינו) ויש להם קהל טיפש שאחרי הפסד אחד יקרא למאמן להתפטר.
אני לא יודע מה תהיה התוצאה אבל אני מאמין שנגד ביתר לא נראה את אותה בעיה מנטלית שכולם מדברים עליה. אם זה יקרה והקבוצה תהיה כבויה אפשר להתחיל לדאוג.ForeverRed כתב:אין הוקוס פוקוס בכדורגל.
יהיה קשה להרים את עצמנו מול יריבה שתגיע בהתלהבות שיא.
נקווה לטוב.
בלי קשר - כל מי שפותח עם אותו הרכב פחות או יותר אז אני אתפלא מאוד אם בכר לא יעשה 3-4 שינויים בהרכב.
טהאא על אלחמיד ומליקסון על קוואנקה הם שינויים די צפויים (יש שיגידו מחוייבי מציאות) אצל הרוב פה.
אני מאמין שיהיה עוד שינוי או שניים. הייתי נותן מנוחה לקורהוט ועולה עם ביטון במקומו ובנוסף עושה שינוי בקישור וראדי/אייבינדר בספסל ואוחנה פותח.
מסכים, שינויים די מתבקשיםoranu כתב: אני לא יודע מה תהיה התוצאה אבל אני מאמין שנגד ביתר לא נראה את אותה בעיה מנטלית שכולם מדברים עליה. אם זה יקרה והקבוצה תהיה כבויה אפשר להתחיל לדאוג.
בלי קשר - כל מי שפותח עם אותו הרכב פחות או יותר אז אני אתפלא מאוד אם בכר לא יעשה 3-4 שינויים בהרכב.
טהאא על אלחמיד ומליקסון על קוואנקה הם שינויים די צפויים (יש שיגידו מחוייבי מציאות) אצל הרוב פה.
אני מאמין שיהיה עוד שינוי או שניים. הייתי נותן מנוחה לקורהוט ועולה עם ביטון במקומו ובנוסף עושה שינוי בקישור וראדי/אייבינדר בספסל ואוחנה פותח.
יש צפי לעימות?
הרכב הכי טוב :
חיימוב
(ביטון)קורהוט, טאהא, ויטור, אלחמיד, ביטון
אוגו, מליקסון ראדי,
טוני
שהר
ביתר תבוא רעבה לניצחון ,באר שבע צריכה לשחק בלי לחץ לעמוד כמו שצריך ויהיו שטחים אבל העיקר בלי טעויות פאטליות וריכוז טוטאלי בהגנה
כמו שהיה נגד מכבי שהיינו אפילו בעשרה שחקנים.
אורן ביטון זה התלבטות גדולה כי על פניו הוא טוב מקורהוט לפחות כרגע אבל זה שאלה גדולה אם לתת לפתוח במשחק כזה שהכול צריך להיות מתואם בהגנה .
חיימוב
(ביטון)קורהוט, טאהא, ויטור, אלחמיד, ביטון
אוגו, מליקסון ראדי,
טוני
שהר
ביתר תבוא רעבה לניצחון ,באר שבע צריכה לשחק בלי לחץ לעמוד כמו שצריך ויהיו שטחים אבל העיקר בלי טעויות פאטליות וריכוז טוטאלי בהגנה
כמו שהיה נגד מכבי שהיינו אפילו בעשרה שחקנים.
אורן ביטון זה התלבטות גדולה כי על פניו הוא טוב מקורהוט לפחות כרגע אבל זה שאלה גדולה אם לתת לפתוח במשחק כזה שהכול צריך להיות מתואם בהגנה .
משעמם לך?LIAV00S כתב:יש צפי לעימות?
יומיים לפני המשחק, שקט תקשורתי לא אופייני מהכיוון של בית"ר.
אוהדי מכבי מאבדים עניין בקבוצה שלהםגיא חניה כתב: משעמם לך?