אני זוכר שלושה שערים כששיחק בחיפה..bs war כתב:
כמה שערים ובישולים כבר יש לו מולנו?
אבל תמיד נתן נגדנו משחק טוב.
הם באים באטרף, מרגישים שלא ניצחו אותנו 70 שנה ושזה חייב להסתיים הפעם.
סבבה, הם לא לא ריאל מדריד... אבל גם אנחנו לא.
אני זוכר שלושה שערים כששיחק בחיפה..bs war כתב:
כמה שערים ובישולים כבר יש לו מולנו?
אני בטוח שכל אוהד בית"ר יקבל באהבה והבנה 1-0 קטן ומסריח בשני.אדום זקן כתב:זה הולך להיות משחק מול 11 נינג'ות מגובים ב25 אלף אוהדים חמים אש.
כבר 3 שבועות שבביתר מחכים למשחק הזה.
הקהל שלהם בטירוף ואני אומר לכם את זה כאחד שיש לו קרוב ל20 חברים אוהדי ביתר.
מקצועית,התורפה של ביתר זה המאמן שלה ואני אסביר.
קודם כל הוא עושה רושם של אחד שמבין כדורגל,אבל בין להבין לליישם את זה בקבוצה כמו ביתר יש לו פער גדול.
בסגנון שלו בן זקן עובד יותר על סדר,חיפויים הגנתיים של הקשרים בצדדים,רוגע,התקפות מסודרות שזה בדיוק ההיפך מהדנא של ביתר.
שהיא קבוצה של התקפה,במשחקים כאלה גם אללה בבאלה,שגעון,טירוף.
בן זקן נמצא בדילמה,הוא יודע שהדרך הנכונה לשחק מול ב"ש זה קודם כל אחריות הגנתית,חלוקת כוחות ויציאה למתפרצות.
כבר שבועיים אוכלים לו תראש שביתר בבית מול טדי מלא צריכה לפרק כל קבוצה,לעלות התקפי ולהבקיע מה שיותר שערים וזה בניגוד מוחלט לתורה שלו.
הוא יודע שאם יעלה פתוח יקבל בראש,הוא יודע שאם ישחק סגור יקבל חוסור נוחות ביציעים לכן החלטה לא נכונה שלו יכולה לעלות לו ביוקר.
אני מהמר שביתר יעלו חזק במיוחד בהתחלה,גול אחד קטן,מקרי אפילו מהרגליים של גורש בדקות הראשונות יוציא להם את האוויר לגמרי.
שום מבחן, מעדיף לא לראות את השחקן הבנוני מינוס הזה בשום משחק גדול .שמעון א כתב:אגב, מבחן גדול מאוד לאיינבינדר. לא כל אחד יכול לשחק באווירה עוינת.
מעניין אם ברק יתן לו לפתוח בהרכב.
ביום שני שתהיה בטדי אם תהיה,אתה תבין בדיוק על מה אני מדבר.bs war כתב:
אני בטוח שכל אוהד בית"ר יקבל באהבה והבנה 1-0 קטן ומסריח בשני.
הטענות על הסגנון ההגנתי באות במשחקים מול קבוצות יותר קטנות.
גם אני מרגיש כמוך במקרה שלו.ForeverRed כתב:אני בספק אם איינבינדר יצליח לתפקד במשחק הזה.
זה ברור שהוא לא יתפקד וזה די מובן.ForeverRed כתב:אני בספק אם איינבינדר יצליח לתפקד במשחק הזה.
באמת חיכיתי לאיזו תגובה זועמת של אוגו אחרי החילוף. זה דבר שלא קובל עליו בדרך כלל.אביאל כתב:מרגיש שבכר לא מעלה את אוגו בהרכב.
לא ראינו מה היה(אם היה) בחדר הלבשה. אבל משהו בבטן מרגיש לי שמתבשל שם איזה עניין.גדי כתב:
באמת חיכיתי לאיזו תגובה זועמת של אוגו אחרי החילוף. זה דבר שלא קובל עליו בדרך כלל.
תקשיב גבר.REDZED כתב:איינבנדר את ראדי זה שילוב פשוט לא מוצלח ,
השאלה היא פשוט את מי אתם מעדיפים את ראדי או איינבנדר בהרכב ?