בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי
Re: בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי
כמה שיותר ערבים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חחחח ערבים אוהבים לכבוש מול ביתר.bs war כתב:כמה שיותר ערבים
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני עם דר בהרכב. אולי אלו במקום ביטון.
אלחמיד בקישור זה השינוי העקרי. חושב שיפתיע.
כן כי צריך מישהו רענן שיבוא להוכיח,ההתקפה שלנו אנמית וכבויה ומכל שחקני ההתקפה המחליפים הוא הבכיר יותר.izguy83 כתב: המשחק הכי קשה בליגה לטענתך ואתה פותח עם מלמד?
אני חושב שצריך שינוי- יותר רעב יותר אגרסיביות יותר כאלה שיבואו להוכיח ולתת הכל על המגרש,בטח מול ההתלהבות של בית"ר.
חיימוב
ביטון ויטור טהא אלו
אוגו אוחנה אלחמיד
טוני מלמד מליקסון(שהר)
נותן למלמד הזדמנות הגיע הזמן למשהו חדש !
ביטון ויטור טהא אלו
אוגו אוחנה אלחמיד
טוני מלמד מליקסון(שהר)
נותן למלמד הזדמנות הגיע הזמן למשהו חדש !
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שני מגנים מחליפים מול ביתר זה יותר מדיי ריסקי.MikiRed כתב:אני עם דר בהרכב. אולי אלו במקום ביטון.
חוץ מזה אנחנו מסכימים

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
להעלות את דור אלו בהרכב במשחק הזה = לגמור לו את העונה.
אני אוהב אותו, חושב שהוא אחלה מגן שמסוגל להרבה יותר ופשוט סובל מחוסר ביטחון חמור וזה ניכר בהופעות הבינוניות ולפעמים חלשות שלו.
לתת לו לעלות בהרכב מול טדי מלא כשהוא מפחד מהצל של עצמו זה לגמור אותו, בן ביטון חייב לשחק בשני.
אני אוהב אותו, חושב שהוא אחלה מגן שמסוגל להרבה יותר ופשוט סובל מחוסר ביטחון חמור וזה ניכר בהופעות הבינוניות ולפעמים חלשות שלו.
לתת לו לעלות בהרכב מול טדי מלא כשהוא מפחד מהצל של עצמו זה לגמור אותו, בן ביטון חייב לשחק בשני.
לא צריך להגזים, מדובר כאן בבית"ר ירושלים עם חן עזרא באגף שמאל לא יובנטוס.
אם אלו או לצורך העניין כל שחקן בסגל לא מספיק טוב לעלות בהרכב מול כל קבוצה בכל מצב נתון, אז כנראה שאין לו מקום אצלנו, וזה לא המקרה. יסתדר איתם בסדר גמור כפי שכבר עשה עם יריבות קצת יותר אימתניות. עברנו את הימים של אלגרבלי מחרבן במכנסיים מול מכבי בבלומפילד.
אם אלו או לצורך העניין כל שחקן בסגל לא מספיק טוב לעלות בהרכב מול כל קבוצה בכל מצב נתון, אז כנראה שאין לו מקום אצלנו, וזה לא המקרה. יסתדר איתם בסדר גמור כפי שכבר עשה עם יריבות קצת יותר אימתניות. עברנו את הימים של אלגרבלי מחרבן במכנסיים מול מכבי בבלומפילד.
מקווה מאוד שזה לא יצטרך לעמוד למבחן וגם אם כן מקווה שאתבדה, חוץ מזה לא צריך לזלזל בחן עזרא יותר מדי בכל מה שקשור לדריבל, שחקן שמאוד קשה להתמודד נגדו באספקט הזה.
חוץ מזה בלי קשר לעזרא האווירה בוודאי תקשה מנטלית על מי שלא רגיל לזה ומפגין חוסר ביטחון, חן עזרא או מי שזה לא יהיה לא רלוונטי.
חוץ מזה בלי קשר לעזרא האווירה בוודאי תקשה מנטלית על מי שלא רגיל לזה ומפגין חוסר ביטחון, חן עזרא או מי שזה לא יהיה לא רלוונטי.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 24 נובמבר 2017, 16:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
אתה ראית מה הזר של פ"ת עשה לו?הפועלעולה כתב:לא צריך להגזים, מדובר כאן בבית"ר ירושלים עם חן עזרא באגף שמאל לא יובנטוס.
עכשיו תדמיין את חן עזרא.
כמעט כל משחק ששיחק נגדנו, חן עזרא ז''ן אותנו ואת המגן ששיחק מולו.
לא מבין למה כולם מזלזלים בו.
כמה שערים ובישולים כבר יש לו מולנו?שמעון א כתב:כמעט כל משחק ששיחק נגדנו, חן עזרא ז''ן אותנו ואת המגן ששיחק מולו.
זה הולך להיות משחק מול 11 נינג'ות מגובים ב25 אלף אוהדים חמים אש.
כבר 3 שבועות שבביתר מחכים למשחק הזה.
הקהל שלהם בטירוף ואני אומר לכם את זה כאחד שיש לו קרוב ל20 חברים אוהדי ביתר.
מקצועית,התורפה של ביתר זה המאמן שלה ואני אסביר.
קודם כל הוא עושה רושם של אחד שמבין כדורגל,אבל בין להבין לליישם את זה בקבוצה כמו ביתר יש לו פער גדול.
בסגנון שלו בן זקן עובד יותר על סדר,חיפויים הגנתיים של הקשרים בצדדים,רוגע,התקפות מסודרות שזה בדיוק ההיפך מהדנא של ביתר.
שהיא קבוצה של התקפה,במשחקים כאלה גם אללה בבאלה,שגעון,טירוף.
בן זקן נמצא בדילמה,הוא יודע שהדרך הנכונה לשחק מול ב"ש זה קודם כל אחריות הגנתית,חלוקת כוחות ויציאה למתפרצות.
כבר שבועיים אוכלים לו תראש שביתר בבית מול טדי מלא צריכה לפרק כל קבוצה,לעלות התקפי ולהבקיע מה שיותר שערים וזה בניגוד מוחלט לתורה שלו.
הוא יודע שאם יעלה פתוח יקבל בראש,הוא יודע שאם ישחק סגור יקבל חוסור נוחות ביציעים לכן החלטה לא נכונה שלו יכולה לעלות לו ביוקר.
אני מהמר שביתר יעלו חזק במיוחד בהתחלה,גול אחד קטן,מקרי אפילו מהרגליים של גורש בדקות הראשונות יוציא להם את האוויר לגמרי.
כבר 3 שבועות שבביתר מחכים למשחק הזה.
הקהל שלהם בטירוף ואני אומר לכם את זה כאחד שיש לו קרוב ל20 חברים אוהדי ביתר.
מקצועית,התורפה של ביתר זה המאמן שלה ואני אסביר.
קודם כל הוא עושה רושם של אחד שמבין כדורגל,אבל בין להבין לליישם את זה בקבוצה כמו ביתר יש לו פער גדול.
בסגנון שלו בן זקן עובד יותר על סדר,חיפויים הגנתיים של הקשרים בצדדים,רוגע,התקפות מסודרות שזה בדיוק ההיפך מהדנא של ביתר.
שהיא קבוצה של התקפה,במשחקים כאלה גם אללה בבאלה,שגעון,טירוף.
בן זקן נמצא בדילמה,הוא יודע שהדרך הנכונה לשחק מול ב"ש זה קודם כל אחריות הגנתית,חלוקת כוחות ויציאה למתפרצות.
כבר שבועיים אוכלים לו תראש שביתר בבית מול טדי מלא צריכה לפרק כל קבוצה,לעלות התקפי ולהבקיע מה שיותר שערים וזה בניגוד מוחלט לתורה שלו.
הוא יודע שאם יעלה פתוח יקבל בראש,הוא יודע שאם ישחק סגור יקבל חוסור נוחות ביציעים לכן החלטה לא נכונה שלו יכולה לעלות לו ביוקר.
אני מהמר שביתר יעלו חזק במיוחד בהתחלה,גול אחד קטן,מקרי אפילו מהרגליים של גורש בדקות הראשונות יוציא להם את האוויר לגמרי.
זה באמת משנה?bs war כתב:
כמה שערים ובישולים כבר יש לו מולנו?
לא ספרתי אבל אני בטוח שיש לו מספרים יפים, בחיפה ובביתר תמיד בלט מולנו, גם בקדנציה הקצרה בהפועל אני זוכר אותו ב-0-0 במושבה עושה מה שבא לו.
הוא שחקן עם קבלת החלטות נוראית ברמות הכי מחרידות שאני מכיר אבל דריבליסט בחסד, לא צריך לחכות שאחד מהדריבלים האלה יהפוך לשער או בישול כדי שנזהר ממנו.
ברור שזה משנה. שחקן של הרבה רעש וצלצולים בלי התעלות. הדריבל שלו בלייב מהמגרש מפחיד אבל לרוב התוצאה היא תמיד אותה תוצאה שלא מניבה שום דבר קבוצתי. רק בפורום הזה עדיין תופסים ממנו. (*כובש שלושער בשני)
בכל אופן זאת לא הנקודה. אלו שחקן מספיק טוב לעלות גם בשני אם נצטרך אותו. לא צריך להפוך את המשחק הזה ואת טדי ליותר ממה שהוא, בסך הכל הולך לנו "לא רע" שם בשנים האחרונות והיו כבר משחקים שעלינו עם וובה, זריהן, אוחיון, גורדנה ועוד חברים.
בכל אופן זאת לא הנקודה. אלו שחקן מספיק טוב לעלות גם בשני אם נצטרך אותו. לא צריך להפוך את המשחק הזה ואת טדי ליותר ממה שהוא, בסך הכל הולך לנו "לא רע" שם בשנים האחרונות והיו כבר משחקים שעלינו עם וובה, זריהן, אוחיון, גורדנה ועוד חברים.