אף אחד לא יחתך בינואר.red and white כתב: ואם זה לא יקרה עד ינואר (להזכירך עוד חודש וחצי)?
תומאש פקהארט
Re: תומאש פקהארט
- red and white
- Title: Almog
אוקיי, רציתי לדעת מה דעתכם.CrazyRed7 כתב: אף אחד לא יחתך בינואר.
לדעתי בכל אופן הוא יושב על חוזה כבד אז אלא אם כן הוא יהיה זה שרוצה לעזוב, הוא יסיים פה את העונה (וכולם יכולים להסכים שזה לא נראה טוב כרגע).
ואם חס וחלילה ניתן לפקהארט לסיים את העונה גם אם עד ינואר הוא עדיין יאכזב?
לא חושב שזה יגמור לנו את העונה, ואולי נרוויח חלוץ מעולה שלקח לו זמן להיכנס לעניינים.
לא חושב שזה יגמור לנו את העונה, ואולי נרוויח חלוץ מעולה שלקח לו זמן להיכנס לעניינים.
- red ultras
כשוידאר הגיע למכבי הייתה לו תקופה נוראית- הגיע להמון מצבים והחמיץ ברשלנות אבל הוא הגיע למצבים. פקהארט לא מגיע למצבים, לא מצליח להוריד כדורי גובה, לא עוזר בשטף המשחק.
חבר'ה סבלנות.
הוא שחקן טוב, טוב מאוד אפילו.red ultras כתב:כשוידאר הגיע למכבי הייתה לו תקופה נוראית- הגיע להמון מצבים והחמיץ ברשלנות אבל הוא הגיע למצבים. פקהארט לא מגיע למצבים, לא מצליח להוריד כדורי גובה, לא עוזר בשטף המשחק.
אבל לא מתאים לקבוצה שלנו, הקבוצה בנויה על מהירות ותנועה ובגלל זה חלוצים כמו שהר, ברדה וגדיר כשמשחק מצליחים יותר.
הקבוצה גם לא יודעת לשחק עליו, בתחילת העונה היו מרימים לו כדורים ומה שיהיה יהיה, רוב הכדורים היו חלשים ולא הגיעו ליעד.
עכשיו הקבוצה ויתרה על הסגנון הזה ובצדק, חזרנו לסגנון הרגיל שלנו מהשנתיים האחרונות ובגלל זה הוא נעלם במגרש.
מה שכן ראוי לציין שהוא נלחם, אם הוא לא מקבל כדורים הוא יורד אחורה ומנסה לגעת בכדור ודווקא כן מוריד כדורים יפה.
הוא חלוץ שעוזר לקבוצה מאוד.
קצת באסה שלא מגיע למצבים... צריך עוד זמן כדי לשפוט כי רואים שהוא שחקן עם יסודות מעולים.
וההתמדה שלו מחברת אותי אליו מאוד בצד הרגשי. כשבן אדם כל כך רוצה צריך לתת לו להוכיח מי הוא.
קצת באסה שלא מגיע למצבים... צריך עוד זמן כדי לשפוט כי רואים שהוא שחקן עם יסודות מעולים.
וההתמדה שלו מחברת אותי אליו מאוד בצד הרגשי. כשבן אדם כל כך רוצה צריך לתת לו להוכיח מי הוא.
יש לו משחק רגל מצויין ברחבה ומעצבן אותי שכל הזמן רק מנסים להגביה לו כי הוא גבוה
לא מעצבן יותר, למשל, שהוא אפילו לא קרוב לכדורים שמופנים אליו?yedidel כתב:יש לו משחק רגל מצויין ברחבה ומעצבן אותי שכל הזמן רק מנסים להגביה לו כי הוא גבוה
אם כל פעולת מסירה לעברו מחייבת שנהיה עם דיוק מושלם, אבוי לנו.
שהר לצורך העניין עשה השנה גולים לא כי הכדורים נחתו בול על הרגל או הראש שלו.
איזה?Eelect כתב:
שהר לצורך העניין עשה השנה גולים לא כי הכדורים נחתו בול על הרגל או הראש שלו.
השער מול מכבי פ"ת למשל.bs war כתב:
איזה?
זה לא רק עניין של הבקעה, רואים שהכבדות שלו מקשה עליו אפילו להגיע למצבים.
- ForeverRed
הכבדות שלו היא באמת בעיה.
אני עדיין מאמין שאפשר להוציא ממנו הרבה הרבה יותר.
אני עדיין מאמין שאפשר להוציא ממנו הרבה הרבה יותר.
אמשיך לטעון שהבעיה הכי גדולה שלו היא מיקום.
עם נפח כמו שלו ומיקום טוב, הוא תופר את הליגה.
אני חושב שיש קשר ישיר בין הכבדות שלו לקושי להתמקם נכון.izguy83 כתב:אמשיך לטעון שהבעיה הכי גדולה שלו היא מיקום.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כמה שערים בטוחים שהר החטיא באותו משחק?Eelect כתב: השער מול מכבי פ"ת למשל.
זה לא רק עניין של הבקעה, רואים שהכבדות שלו מקשה עליו אפילו להגיע למצבים.
שהר בתקופה טובה אבל אנחנו עוד נצטרך את פקהארט בהמשך העונה, צריכים להיות סבלנים לגביו, לוקח זמן להתאקלם למדינה חדשה וקבוצה חדשה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!