חחחחחחחחחחחחחחחחחחחShayke10 כתב:קואנקה בראיון ל"מארקה":
"נחמד לי בבאר שבע. מזג האוויר מצוין והאנשים חמים. בקבוצה אני מתחיל להיכנס לעניינים. אני נהנה לאכול חומוס ופלאפל.
מה שמעצבן אותי זה שמשחק איתי באגף ימין אונו הומברה נומרו 81, אין לו נאדה בקאבסה. אני נותן לו פס, ורץ לקבל בחזרה - אבל פוטה מיירדה ! הבנאדם חותך לאמצע ובועט על גוף של שחקן יריב. אני עם הכדור, הוא לידי תקוע לי בין הרגליים. מי הרמנו, פור פאבור ! תעשה עקיפה ! כדורגל זה לא מוי קומפליקדו."
איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
ואתם יורדים על הגפאניקה של זריהןShayke10 כתב:קואנקה בראיון ל"מארקה":
"נחמד לי בבאר שבע. מזג האוויר מצוין והאנשים חמים. בקבוצה אני מתחיל להיכנס לעניינים. אני נהנה לאכול חומוס ופלאפל.
מה שמעצבן אותי זה שמשחק איתי באגף ימין אונו הומברה נומרו 81, אין לו נאדה בקאבסה. אני נותן לו פס, ורץ לקבל בחזרה - אבל פוטה מיירדה ! הבנאדם חותך לאמצע ובועט על גוף של שחקן יריב. אני עם הכדור, הוא לידי תקוע לי בין הרגליים. מי הרמנו, פור פאבור ! תעשה עקיפה ! כדורגל זה לא מוי קומפליקדו."
יש לו כושר התמצאות ברחבה.. הוא כאילו יודע לאן יגיע הכדור ואז להבקיע.
מתחיל לפרוע שטרות.
גם אחלה בישול
מתחיל לפרוע שטרות.
גם אחלה בישול
- The red one
הוא לא בישל, זה היה איינבינדר, הם דומיםarn כתב:יש לו כושר התמצאות ברחבה.. הוא כאילו יודע לאן יגיע הכדור ואז להבקיע.
מתחיל לפרוע שטרות.
גם אחלה בישול
המסירה שלו בתחילת המהלך של הגול.. וואו
מקווה שביטון יחזור כמה שיותר מהר לאגף שלו
מקווה שביטון יחזור כמה שיותר מהר לאגף שלו
ממש קופי מליקסון עם הבריחות לאמצע.
ציפיתי שיבוא הרבה יותר לידי ביטוי בכנף, משהו שבינתיים לא קורה.
The red one כתב: הוא לא בישל, זה היה איינבינדר, הם דומים
עם בן ביטון אולי יצליח לבוא לידי ביטוי, עם דור אלו אין סיכוי. אני כבר התיאשתי מזה שימסור לו.Eelect כתב:ממש קופי מליקסון עם הבריחות לאמצע.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
זה לא משנה הוא עדיין תורם למשחק כמו היום , למרות שהוא לא איזה דריבליטס אגפים כמו שכולם רצו הוא תורם ואם צריך שהר בורח ימינה והוא נהיה חלוץ מזוייף.אבל בכללי איזק שחקן נהדר שעושה תנועה חכמה ומתאים למשחק כדורגל מהיר , תוסיפו דריבל טוב השתחררות אדירה ומיקום לא רע ברחבה ואני מאמין שאם הוא ימשיך בקצב הזה נקבל שחקן עם מספרים לא רעים.Eelect כתב:ממש קופי מליקסון עם הבריחות לאמצע.
- red ultras
הבעיה היא לא רק בדור אלו, הבעיה היא שכובד המשחק של באר שבע הוא 70-30 לטובת אגף שמאל. זה לא הולך להשתנות כל עוד טוני בקבוצה. אם רוצים את איסאק יותר מעורב צריך להציב אותו באמצע.
- ForeverRed
יש לו שכל וזה שווה לא מעט בכדורגל.
אם הכדור שלו לאיינבינדר בתחילת המשחק היה מגיע, זה היה בישול העונה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
השחקן הכי חכם על הדשא בפער
כיף שפורע שטרות
והריצה לאליה.... - קנה אותי לעד
כיף שפורע שטרות
והריצה לאליה.... - קנה אותי לעד

אני חושב שהמינוח המדוייק יותר היא זריזות מחשבתית (נדוניה מברצלונה), בליגה הזו זה פקמטר שדי קל להתבלט בוForeverRed כתב:יש לו שכל וזה שווה לא מעט בכדורגל.
חבל שאי אפשר לקשור אותו באזיקונים לאוחנה שילמד ממנו קצת
רואים שבכר לא מזלזל בו ובונה עליו להיות הכוכב הבא של המועדון,
לאט לאט אני רואה שמוציאין ממנו את היכולות המפוספסות שלו במהלך הקריירה והוא עוד אפילו לא תפס את שיא הביטחון
לאט לאט אני רואה שמוציאין ממנו את היכולות המפוספסות שלו במהלך הקריירה והוא עוד אפילו לא תפס את שיא הביטחון