חשוב ליזכור:
סנטיאגו מילאנו הוא חלוץ שאמור להחליף את בנגורה בהתקפה!!
בסיטניני יבוא להיבחן ואם הוא ירשים טאצי ישוחרר ויפנה את מקומו לבסיטניני שיעבור לקישור שכביבול יעזור למליקסון בהתקפה .
בקישור יעברו מסיקה ואייל שן!
וככה בערך יראה ההרכב עם בסיטניני ומילאנו יחתמו ואם טאצי ובנגורה ישוחררו:
ובכל זאת עזורי צריך לנשום עמוק לספור עד עשר ולצאת מהסיחרור הזה שהוא ניכנס אליו.
לגבי בנגורה זה בסדר וברור לכולם שחייב לשחרר (ויפה שעה אחת קודם), לגבי טאצ'י עזורי חייב לתת לו הזדמנות להביא את מה שהוא יודע.
זה שעד עכשיו הוא לא מבריק זה ברור, אבל מי שמסתכל על הדברים הבסיסיים רואה שהבחור יודע כדורגל,ויודע טוב!
עזורי, תירגע אתה עדיין לא הגרדום... קח החלטות שקולות ונכונות ולא החלטות שנובעות מלחץ. יהיה בסדר!!
בקצב הזה מחזור 10 הוא לא פה .
מה יש לשחרר את טאצ'י על משחק לא טוב אחד, ואפשר לחשוב שרק הוא לא הייה טוב.
3 גולים ממצבים נייחים והאשמה על טאצ'י, הוא לא יחזיק פה הרבה בסוף.
טאצ'י מחלץ כדורים מעולה , נלחם במרכז השדה עם שן , מונע קווי מסירה ואזמה עם הוא לוקה מבחינה התקפית , למה מי כבר טוב בהתקפה שלנו!? בונים הכל על מליקסון.
נקווה שחשקן הזה יותר טוב מבנגורה אבל למה לא להביא את הרנן פיירונה חלוץ בן 23 עם רזומה מוכח שכבר לא מקבל משכורת כבר כמה חודשים היה אפשר להציע לו אפילו 100 אלף דולר והוא היה בא בשמחה, הוא חלוץ אמיתי.
קסאנו כתב:נקווה שחשקן הזה יותר טוב מבנגורה אבל למה לא להביא את הרנן פיירונה חלוץ בן 23 עם רזומה מוכח שכבר לא מקבל משכורת כבר כמה חודשים היה אפשר להציע לו אפילו 100 אלף דולר והוא היה בא בשמחה, הוא חלוץ אמיתי.
לדעתי עזורי ממשיך עם השיטה של "אני רואה בקלטות הוא טוב אני מחתים" לא מבין למה הוא ממשיך כך.
עכשיו אני באמת מקווה לטובתו של עזורי שהוא עשה נכון כשהחתים שחקן שלא ראה אפילו שניה אחת לעומת
שחקן עם רקורד מוכח שכבר שיחק בארץ ומכיר את הכדורגל המקומי.
איזה זרים אתם רוצים שהוא יביא בו נשמע???
אני חרא עם אלונה לא אומרת לו עם הזר עולה יותר מ120 אלף דולר אני לא משלמת אז הוא נתקע עם הזבל של הזרים מה אתם רוצים הוא הביא זרים ברמה גבוה חוץ מבנגורה
זה שי !