דיון הסמרטפונים
Re: דיון הסמרטפונים
https://www.youtube.com/watch?v=OisClwQzRUs" onclick="window.open(this.href);return false;maor20094 כתב:סתם כדי להבין, P10 במחיר של גלקסי 8, למה לא ללכת על גלקסי ?
תאמת אבל שאני יותר מתלבט בין גלקסי 8 לגי6... נמאס מהסינים..
הגלאקסי 8 מדהים, מצלמה מפגרת פלאפון מהיר מסך חד והמון פונקציות של מולטי טאקסינג למי שזה חשוב לו.niv1 כתב: https://www.youtube.com/watch?v=OisClwQzRUs" onclick="window.open(this.href);return false;
תאמת אבל שאני יותר מתלבט בין גלקסי 8 לגי6... נמאס מהסינים..
סוללה די ממוצעת ואולי אפשר להגיד קצת חלשה ביחס למתחרים באותו הסגמנט אבל פלאפון מדהים. אם אני לא טועה לפלוס יש סוללה טובה יותר אם זה ממש חשוב לך.
מקפיץ את הנושא.
מי שלא יצא להשתמש בהאוואי p10 + , ממליץ לו בטירוף.
מצלמת הסלפי הכי טובה בשוק היום (יחד עם הנוט 8).
שבוע הבא יוצא האייפון X , המחיר שלו יחל ב5 אלף .
- yanivnew91
4 אלף באילתגיא חניה כתב:מקפיץ את הנושא.
X בכל הכוח
- The red one
אפל שברו אותי עם הקטע הזה שאי אפשר להטעין ולשמוע באוזניות..שברו את רבי שברו
גם 4 אלף זה סכום שנראלי לא היגיוני להשקיע בפלאפון.yanivnew91 כתב: 4 אלף באילת
עשו את זה בשביל שאנשים יעברו לאיירפודס. ולמי שאין איירפודס לא מבין כמה זה שווה את הכסף.The red one כתב:אפל שברו אותי עם הקטע הזה שאי אפשר להטעין ולשמוע באוזניות..שברו את רבי שברו
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גיא חניה כתב: גם 4 אלף זה סכום שנראלי לא היגיוני להשקיע בפלאפון.
לא משתלם לקנות שום מכשיר שהוא נכנס חדש לשוק...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא רק הם. בהרבה מכשירים חדשים חיבור האוזניות דרך כניסת ה c type ככה שזה או מטען או אוזניות.The red one כתב:אפל שברו אותי עם הקטע הזה שאי אפשר להטעין ולשמוע באוזניות..שברו את רבי שברו
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חלף מן העולםסניור כתב:
לא רק הם. בהרבה מכשירים חדשים חיבור האוזניות דרך כניסת ה c type ככה שזה או מטען או אוזניות.
תתקדמו לאזניות בלוטות׳
לא חייבים איירפודס
אפשר לקנות משהו איכותי גם ב70-80 שקלים
חוויה משודרגת כשאין את החוט המעצבן הזה
וחוץ מזה - רקקקקקק אפל

- The red one
שואל ברצינות כי אני לא משתמש בהם ולא חשבתי מעולם לקנות -CrazyRed7 כתב: עשו את זה בשביל שאנשים יעברו לאיירפודס. ולמי שאין איירפודס לא מבין כמה זה שווה את הכסף.
כמה הם עולים ולמה הם כל כך שווים את הכסף? נראה כמו מקלות אוזניים
עולים 700 עד 800 שקל ובגלל הביקוש האספקה היא בערך חודש.The red one כתב: שואל ברצינות כי אני לא משתמש בהם ולא חשבתי מעולם לקנות -
כמה הם עולים ולמה הם כל כך שווים את הכסף? נראה כמו מקלות אוזניים
מה מיוחד בהם?הכל.
שלא כמו באוזניות אלחוטיות אחרות החיבור בין הפלאפון לאוזניות הוא מידי, ברגע שאתה מוציא את האוזניות מהקופסא(לא סתם קופסא לאיכסון, זה בעצם המטען של האוזניות).
יש לך סוג של מגעון שאפשר לבחור באפשרות של העברת שיר או עצירת שיר וכו׳ וכו׳. נניח ואתה מוציא את האוזניה מהאוזן - השיר נעצר אוטומטית ועוד כל מיני שטויות שכאלה.
הקופסא בעצמה נטענת. האוזניות נטענות בקופסא - משהו כמו 10 דקות בקופסא מספיקות ליותר משעתיים מוסיקה.
האוזניות הכי גרועות שיצא לי להאזין בהן.CrazyRed7 כתב: עולים 700 עד 800 שקל ובגלל הביקוש האספקה היא בערך חודש.
מה מיוחד בהם?הכל.
שלא כמו באוזניות אלחוטיות אחרות החיבור בין הפלאפון לאוזניות הוא מידי, ברגע שאתה מוציא את האוזניות מהקופסא(לא סתם קופסא לאיכסון, זה בעצם המטען של האוזניות).
יש לך סוג של מגעון שאפשר לבחור באפשרות של העברת שיר או עצירת שיר וכו׳ וכו׳. נניח ואתה מוציא את האוזניה מהאוזן - השיר נעצר אוטומטית ועוד כל מיני שטויות שכאלה.
הקופסא בעצמה נטענת. האוזניות נטענות בקופסא - משהו כמו 10 דקות בקופסא מספיקות ליותר משעתיים מוסיקה.
עוצמת שמע ברמה נמוכה מאוד מאוד.
מטורף כמה ששומעים בהן חלש.