איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי גדי »

ns75 כתב:
לא הביאו אותו להיות מחליף
ניסוח לא מוצלח שלי.
הכוונה למישהו שיכול לעשות דברים מפתיעים כמו מליקסון.

אני מסכים עם כל אחד פה שטוען שעד עכשיו הוא נתן תפוקה נמוכה. לא משנה הסיבה.

אני כל הזמן טענתי שאי אפשר לקבוע כלום עד אשר ישחק באמת. מניח שכמו שאורן כתב אז גם לבכר משהו התערער אחרי החודשיים הראשונים של קוונקה. הרי הוא לא תרם כלום.

ברק בחוכמה גדולה לדעתי מכניס אותו לאט לאט. ראינו כבר מה שקרה כאשר אלישע הגדול ניסה בכח להכניס את מליקסון חזרה לעיניינים. הייתה עונה אסון. עונה שכמעט חיסלה את מליקסון.

יש כלכך הרבה דימיון בין מליקסון לקוונקה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

yedidel כתב:
ושני שערים.
סטטיסטית פר דקות אחד המובילים במדד יעילות.

תצאו מהראש של השכר והרזומה. זה שהוא מרוויח הרבה לא אומר שהוא הגיע בשביל להיות הכוכב הגדול.

כולם ידעו שמדובר בהימור שצריך לטפל בו לאט ובזהירות, וזה לאו דווקא אומר לדחוף אותו להרכב בכל הזדמנות
אז עד עכשיו אתה מרוצה? לזה ציפית? בכנות

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

ns75 כתב:
בוא נגיד שהוא מתחיל להשתלב ונותן פה ושם משחקים טובים

לא משהו נוצץ, בסדר פחות או יותר

אתה מאמין שבמועדון יתפשרו וישאירו אותו או שישחררו ויחפשו את השובר שיוויון הבא?
אם אני קורא נכון את המפה ינסו להשתחרר מהחוזה שלו ולא יסיימו איתו את השנתיים, בטח שלא יממשו את האופציה.
כל זאת בהנחה שמה שאמרת יקרה והוא יהיה בסדר לא מעבר.
מליקסון לא ילד, אוחנה עוד לא עושה את קפיצת המדרגה שכולנו מייחלים לה, זריהן פצוע כרוני ואנחנו תקועים בלי שחקן כנף ימין קלאסי.

זה תלוי בכל כך הרבה גורמים חיצוניים כמובן ולא רק בנו (מי יהיה המחליף? האם ימצאו אחד כזה בכלל? כמה כסף יעלה להביא אותו? האם ימצאו קבוצה לאיסאק? מה הרצונות של כל שחקן וכו וכו וכו) אבל לדעתי במידה ואיסאק יהיה פושר במהלך העונה הזאת במועדון ינסו לעשות מהלך כדי להשתדרג.

זאת לא פעם ראשונה אגב ובמועדון לא היססו להציע את אגידה בעסקה סיבובית על טוני בזמנו אני בטוח שיש למועדון תכניות מגירה אבל יש זמן עד אז.

בוא נקווה שהבחור יהפוך להיות לשובר שוויון ולא נצטרך לדון בספקולציות האלה בכלל ונהיה רגועים שיש לנו שחקן מעל הליגה לעוד שנתייים וחצי, זה עוד יכול לקרות

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ns75 כתב:
אז עד עכשיו אתה מרוצה? לזה ציפית? בכנות
ציפיתי שיש סיכוי לא קטן שהכניסה שלו לעניינים לא תלך חלק.
אחרי שנפצע בהכנה היה לי ברור שזה הופך להיות עוד יותר קשה.

הוא הובא כהימור שבכר הרגיש שהמערכת מספיק מוכנה ובשלה לספוג. והוא צודק, כי גם אם הוא יהיה כשלון טוטאלי זה לא יהרוס לנו את העונה. אם הוא יהיה הצלחה זה יכול להביא אותה לגבהים אחרים

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

קואנקה למיטב הבנתי בא להחליף בעיקר את בוזגלו.
בוזגלו עם כל הכבוד וההערכה לא היה באנקר, במשחקים בהם לא שיחקנו עם רביעייה התקפית (שבתכלס זה כמעט כל המשחקים באירופה והמשחקים ה"צמודים" בליגה) ומליקסון היה כשיר הוא כמעט תמיד הועדף על פניו.
בוזגלו בעיקר היווה נשק למשחקים "תקועים" בליגה כשהיינו צריכים עוד שחקן התקפי שירווח את המשחק ויעזור לנו לפתוח הגנות צפופות.

לכן ייתכן בהחלט שבמשחקים גדולים וצמודים, כשמליקסון כשיר, קואנקה יחכה על הספסל. זה לא הופך אותו לשחקן ספסל, הוא אמור להיות שחקן מאוד משמעותי בליגה וכמו שאמרו פה גם מחליף ראוי לימים שמליקסון לא כשיר.
לי באופן אישי נראה שלשם מכוון בכר ולשם גם כיוון מלכתחילה עם ההחתמה הזו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

bs war כתב:קואנקה למיטב הבנתי בא להחליף בעיקר את בוזגלו.
בוזגלו עם כל הכבוד וההערכה לא היה באנקר, במשחקים בהם לא שיחקנו עם רביעייה התקפית (שבתכלס זה כמעט כל המשחקים באירופה והמשחקים ה"צמודים" בליגה) ומליקסון היה כשיר הוא כמעט תמיד הועדף על פניו.
בוזגלו בעיקר היווה נשק למשחקים "תקועים" בליגה כשהיינו צריכים עוד שחקן התקפי שירווח את המשחק ויעזור לנו לפתוח הגנות צפופות.

לכן ייתכן בהחלט שבמשחקים גדולים וצמודים, כשמליקסון כשיר, קואנקה יחכה על הספסל. זה לא הופך אותו לשחקן ספסל, הוא אמור להיות שחקן מאוד משמעותי בליגה וכמו שאמרו פה גם מחליף ראוי לימים שמליקסון לא כשיר.
זה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

Redbull כתב: בגדול אתה צודק אבל יש לי כמה הערות ברשותך:
1. זה לא בדיוק פס אחד לגול- משחק ראשון נגד אשקלון הביא פס גדול לוואקמה,נגד רעננה - פס שחתך הגנה לאלו שיצר הזדמנות גדולה לגול שוב לוואקמה פלוס הגבהה מדוייקת לוואקמה שגם פוספסה פלוס שער פלוס חילוץ כדור מההגנה אחרי בעיטה של שהר שהובילה לשני. במשחק אתמול הוא שינה את ההתקפה האנמית.
2. העניין הזה של תופס מקום של זר איכותי יותר הוא לא תמיד נכון- תראה עם כמה זרים נפלה מכבי עם כמה נפלה חיפה ובכלל חוץ מעלי מוחמד לא הגיע העונה זר יותר טוב ממנו.
טרייד על קאיו או על היווני או על באטוקיו אתה מוכן? לא קל למצוא זרים טובים שיגיעו לליגה שלנו ובטח לא במחירים האלה.
3. מאוד קשה לשחקן שמשחק בשיטה אחרת לגמרי להסתגל ככה שימי החסד לא מוגזמים. עולם אחר לגמרי הפס המהיר שלו לעומת הדיליי אצל כל שחקן אחר.

אבל הנקודה מובנת ולכל צד יש טענות נכונות, מה שחשוב זה לתמוך בשחקן ולא לשרוק בוז או לקלל אותו באינסטגרם( לא אתם) . אם לא יתאים בסופו של דבר יש צוות מקצועי שמחליט
יפה.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

גדי כתב:
זה
זה נכון לסיטואציה הנוכחית.
מי שחושב שבהתחלה הביאו אותו כדי להיות רוטציה ב500 אלף יורו טועה.
בא להיות הסופרסטאר, האקס פקטור, השובר שוויון עם שם מפוצץ, רזומה בקבוצה הטובה בהיסטוריה של המשחק וציפיות בהתאם.
זה שהוא היה הימור כולם ידעו אבל רצו שזה יתחבר ושהחיבור הזה יביא איתו שחקן ברמת ליגה ספרדית לא ליגת על.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

oranu כתב: זה נכון לסיטואציה הנוכחית.
מי שחושב שבהתחלה הביאו אותו כדי להיות רוטציה ב500 אלף יורו טועה.
בא להיות הסופרסטאר, האקס פקטור, השובר שוויון עם שם מפוצץ, רזומה בקבוצה הטובה בהיסטוריה של המשחק וציפיות בהתאם.
זה שהוא היה הימור כולם ידעו אבל רצו שזה יתחבר ושהחיבור הזה יביא איתו שחקן ברמת ליגה ספרדית לא ליגת על.
הסופרסטאר והאקס פקטור על חשבון מי? טוני? מליקסון?
בכר במשחקים גדולים וצמודים לא עולה עם רביעייה התקפית. גם אם זו רביעייה מאוד מוכשרת.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני מסכים שאיסאק לא בהכרח הגיע כדי להיות סופרסטאר, אבל על דבר אחד אין עוררין, הוא הגיע כשחקן סופר משמעותי, כזה שבין אם פותח בהרכב או עולה מהספסל, מיועד לו תפקיד מרכזי. לפחות כמו שבוזגלו היה.

אני מסכים שיש לו כישרון, לא חושב שמישהו יכול לחלוק על זה. אבל השאלה שהעלתי מהרגע הראשון ונותרה פתוחה מבחינתי היא האם קואנקה, על כל החבילה שהוא מביא, הוא השחקן שהיה חסר לנו. האם הוא המחליף האולטימטיבי לבוזגלו? האם הוא השחקן שמשלים בצורה נכונה את טוני ומאור? האם הוא לא עוד מאותו הדבר, טוב ככל שיהיה? אמשיך לתהות בתקווה שיסתום לי את הפה. הלוואי. כרגע זה רחוק מאוד משם.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

bs war כתב:
הסופרסטאר והאקס פקטור על חשבון מי? טוני? מליקסון?
בכר במשחקים גדולים וצמודים לא עולה עם רביעייה התקפית. גם אם זו רביעייה מאוד מוכשרת.
אף אחד לא ידע שטוני בוודאות ישאר, אף אחד גם לא ידע שמאור ימשיך להיות כוכב כדורגל ומצרך נדיר בגיל 33, בטוח לקחו בחשבון ירידה קטנה במהירות/יכולת (כמו שהביאו את בן שהר כשברדה היה באותו גיל ומולחם להרכב בעונה לפני) בנוסף ידעו שמליקסון וקוואנקה שחקנים פציעים וכל פעם אחד אחר מהם ייתן את התפוקה (כמו עם בוזי) זה לא בהכרח לבוא על חשבונם.
היום זה נראה טריוויאלי שמליקסון באנקר בהרכב וקוואנקה לא, כשקוואנקה הוחתם עלו הרבה תהיות איך הם ישתלבו אף אחד לא חשב שהוא בא להיות כינור שלישי או מחליף למליקסון, מינימום אחד מהשלישייה המובילה.
ובואו לא נתבלבל, ברוב משחקי הליגה אם כולם כשירים ולא בעומס התכנון היה לפתוח איתם יחד.

בקיצור לקחו הימור שכרגע לא עומד בציפיות וכמו שפורבר רשם גם לא קרוב, במשחקים האחרונים מתחילים לראות כיוון נקווה שגרף העלייה יימשך.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

לא בשביל זה משתמשים בתקן של זר.. בטח לא בחצי מיליון יורו שכר

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

לא מסכים שאיסאק להגיע כדי להיות באנקר מוחלט בהרכב. ברור לכולם שגם אם קואנקה היה מראה יכולות של ניימאר, את טוני מההרכב אף אחד לא יזיז. אז או שברק כיוון ללהתאבד התקפית על כל משחק עם חמישיה התקפית ושניים באמצע, או שזה בהרכב על חשבון מאור.

כמעט כל שחקן שמגיע בעידן בכר להפועל באר שבע מגיע כדי להשתלב בפאזל, לא משנה כמה הוא מרוויח ואיך קוראים לו.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

איסאק הוא לא שחקן קו קלאסי כמו טוני וגם לא כמו בוזגלו,נראה שהוא העתק של מליקסון,גם זר במיליון יורו וביכולת נהדרת לא נכנס להרכב לפני מאור במשחק העונה שהיה,ברור לכולם שאנחנו לא נפתח עם רבעיה התקפית במשחקי עונה ובאירופה,יכול להיות שהיה עוזר לנו העונה יותר קשר זר במקומו אבל בראיה לעונה הבאה אני לא רואה ישראלי שיכול להחליף אותו אבל יש שני ישראלים שיכולים לפתור לנו את הבעיה בקישור השאלה עם נצליח להחזיר אחד מהם

סמל אישי של משתמש
a-t

שליחה על ידי a-t »

לפי דעתי הוא בא להחליף את מליקסון. גם לפי העמדות שהוא שיחק וגם לפי סגנון המשחק. הם מאוד דומים סגנון משחק וגם משחקים גם מאחורי החלוץ וכשחקן קו.
בעיקרון מי שדומה בסגנון משחק לבוזגלו הוא זריהן.

שלח תגובה