דור אלו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

Re: דור אלו

שליחה על ידי REDZED »

אין לו מספיק ביטחון , אני לא שוכח ששנה שעברה הוא היה דיי מאיים בצד הימני של ההתקפה של פתח תקווה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני זוכר שבאחד הדיונים עליו בעונה שעברה דיברנו על החולשה שלו בהגנה. היו כאלה שהזכירו את השדרוג של בן ביטון וקיוו שתחת ברק גם אלו ישתדרג. כבר אז כתבתי שבניגוד לביטון, אני לא בטוח שלדור יש את האינטלגנציה הדרושה כדי לעשות קפיצת מדרגה כזאת. מה שסומה עשה לו היום, סחרחורת.

מצד שני אנחנו צריכים לזכור שמדובר בשחקן חדש במקום חדש ולא תמיד זה מתחבר מהרגע הראשון. בעונה שעברה הוא היה הרבה יותר טוב וזה מראה שיש עוד לאן לשאוף. צריך לצבור ביטחון.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אל תשכחו שגם בן ביטון עבר כברת דרך רצינית. ניסיון ועבודה קשה ייקחו אותו קדימה

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

דור אלו עוד לא עשה את ההתאמות הדרושות ממגן תוקף במערך 3 בלמים למגן שצריך גם לעשות הגנה וגם התקפה ברביעיית הגנה. הוא יהיה חייב להשתפר בפן ההגנתי ונראה לי שהמשימות בהגנה גומרות אותו ולכן הוא לא מספק את הסחורה בהתקפה. חייב להשתפר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

red ultras כתב:דור אלו עוד לא עשה את ההתאמות הדרושות ממגן תוקף במערך 3 בלמים למגן שצריך גם לעשות הגנה וגם התקפה ברביעיית הגנה. הוא יהיה חייב להשתפר בפן ההגנתי ונראה לי שהמשימות בהגנה גומרות אותו ולכן הוא לא מספק את הסחורה בהתקפה. חייב להשתפר
דווקא בפן ההגנתי הוא בסדר לדעתי, יש אצלו שיפור.
בפן ההתקפי הוא לא מצליח להביא את היכולת ממכבי פתח תקווה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

כשביטון הגיע אלינו מה ראיתם? תשפטו את דור בשנה השנייה שלו ולא עכשיו

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

שיש כתב:כשביטון הגיע אלינו מה ראיתם? תשפטו את דור בשנה השנייה שלו ולא עכשיו
אם עד מחזור 4 עונה הבאה לא יהיה טוב נערוף לך את הראש?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

שיש כתב:כשביטון הגיע אלינו מה ראיתם? תשפטו את דור בשנה השנייה שלו ולא עכשיו
אני מבקש שנהיה אחידים בנושא לשפוט שחקנים.

חלק צריך עד ינואר,
חלק עד אפריל,
חלק אפשר שנה שנייה.

זה לא בית זונות פה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

The red one כתב: אני מבקש שנהיה אחידים בנושא לשפוט שחקנים.

חלק צריך עד ינואר,
חלק עד אפריל,
חלק אפשר שנה שנייה.

זה לא בית זונות פה
:lol:

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

אלו משמעותית פחות טוב מביטון, כשההבדל המרכזי הוא ביכולת הסגירה. בן אימלל לא מעט שחקני כנף שמאל בארצנו (פרטים אצל טב"ח(ז)).

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אתם עושים השוואה לא נכונה בעליל.
בן שחקן שנמצא אצלנו שנה חמישית ברציפות. מההתחלה בצמרת, צבר המון ניסיון גם דרך אכזבות, תבוסות(גם במעמדים גדולים מאוד למי שצריך שאזכיר לו שלוש אכזבות עצומות בשלבים הסופיים בגביע) וטעויות שגרמו לנו להפסיד משחקים/גרמו לו לקבל אדומים (הייתה עונה שקיבל שלושה ישירים), איכזב ביחד עם בקבוצה באירופה וכו׳. בהמשך בא בכר והוא לקח עם המועדון שתי אליפויות, שיחק באירופה ברמה גבוהה מאוד וכל זה הביא אותו למה שהוא היום.
מעל לכל בן ביטון הוא שחקן שעבר עם המועדון את כל תהליך ההתבגרות ואנחנו בעצמנו הופתענו כמה הוא נהיה טוב.
דור אלו הגיע גם הוא מלמטה, מקבוצת תחתית שנתנה עונה טובה. הגיע לפה לפני ארבעה חודשים ועכשיו הוא מתחיל את התהליך האישי שלו כשהציפיות שלנו מהשחקנים השתנו כי התרגלנו לאחרים.
תנו לו זמן, תנו לו ללמוד, תנו לו לצבור ניסיון. כל משחק שלו פה בחודשים הראשונים הוא הראשון מסוגו בחיים שלו. רק עכשיו הוא מתחיל להתנסות בסיטואציות שהוא לא חלם למצוא את עצמו ומצפים ממנו להיות 100% תמיד, זה לא קל. בין אם זה משחק עונה מול 16000 צופים או משחק חוץ באירופה מול 30000 ובין אם זה לבוא כפייבוריט למגרש בעכו עם 1500 צופים ולעשות משחק שלם כשהוא שורף את הקו וצריך לתרום הגנתית והתקפית תמיד.
כל זה והקבוצה בחצי עונה קשה, עם סטירה כל שבועיים ופציעה כל 10 דקות וכבר סיכמנו את הסוגייה שלהיכנס למכונה חורקת הרב פחות קל.
שורה תחתונה, הוא במקום הנכון ועם המאמן הנכון. אני מאמין בו עם כמה שהוא מעצבן אותי לפעמים כשהוא יוצא סתום במקרה כזה או אחר. אחלה אלו

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ההבדל בינהם שביטון בא אלמוני ולא על תקן אחד המגנים הימניים הטובים בליגה ( לא שיש הרבה כאלה..)
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הראל כתב:ההבדל בינהם שביטון בא אלמוני ולא על תקן אחד המגנים הימניים הטובים בליגה ( לא שיש הרבה כאלה..)
לא משנה בכלום את מה שאמרתי. הוא עדיין לא התנסה ברבע ממה שבן כבר עבר וצבר.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

dor69 כתב:אתם עושים השוואה לא נכונה בעליל.
בן שחקן שנמצא אצלנו שנה חמישית ברציפות. מההתחלה בצמרת, צבר המון ניסיון גם דרך אכזבות, תבוסות(גם במעמדים גדולים מאוד למי שצריך שאזכיר לו שלוש אכזבות עצומות בשלבים הסופיים בגביע) וטעויות שגרמו לנו להפסיד משחקים/גרמו לו לקבל אדומים (הייתה עונה שקיבל שלושה ישירים), איכזב ביחד עם בקבוצה באירופה וכו׳. בהמשך בא בכר והוא לקח עם המועדון שתי אליפויות, שיחק באירופה ברמה גבוהה מאוד וכל זה הביא אותו למה שהוא היום.
מעל לכל בן ביטון הוא שחקן שעבר עם המועדון את כל תהליך ההתבגרות ואנחנו בעצמנו הופתענו כמה הוא נהיה טוב.
דור אלו הגיע גם הוא מלמטה, מקבוצת תחתית שנתנה עונה טובה. הגיע לפה לפני ארבעה חודשים ועכשיו הוא מתחיל את התהליך האישי שלו כשהציפיות שלנו מהשחקנים השתנו כי התרגלנו לאחרים.
תנו לו זמן, תנו לו ללמוד, תנו לו לצבור ניסיון. כל משחק שלו פה בחודשים הראשונים הוא הראשון מסוגו בחיים שלו. רק עכשיו הוא מתחיל להתנסות בסיטואציות שהוא לא חלם למצוא את עצמו ומצפים ממנו להיות 100% תמיד, זה לא קל. בין אם זה משחק עונה מול 16000 צופים או משחק חוץ באירופה מול 30000 ובין אם זה לבוא כפייבוריט למגרש בעכו עם 1500 צופים ולעשות משחק שלם כשהוא שורף את הקו וצריך לתרום הגנתית והתקפית תמיד.
כל זה והקבוצה בחצי עונה קשה, עם סטירה כל שבועיים ופציעה כל 10 דקות וכבר סיכמנו את הסוגייה שלהיכנס למכונה חורקת הרב פחות קל.
שורה תחתונה, הוא במקום הנכון ועם המאמן הנכון. אני מאמין בו עם כמה שהוא מעצבן אותי לפעמים כשהוא יוצא סתום במקרה כזה או אחר. אחלה אלו
תודה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ניב כתב: אם עד מחזור 4 עונה הבאה לא יהיה טוב נערוף לך את הראש?
אם זה עושה לך טוב אז כן

שלח תגובה