איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shacharb
Title: קרייזי-רד

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי shacharb »

Guevara כתב:מודה, גם אני לאור ריבוי הפציעות חשבתי שצריך להיפרד מהבחור. אבל לאורך ההיסטוריה למדנו שרק תמיכה ושקט למערכת יביאו תוצאות לאורך זמן. להעלות ספקות זה מותר, אבל בקבוצה הזאת צריך להאמין בצוות המקצועי אמונה עיוורת. מה שברק מחליט קדוש. בואו ניתן זמן לכל השחקנים שמקבלים לשחק את הצאנס הראוי ולא כל משחק יחרוץ גורלות. שרק יתחברו עוד בפגרה יעבדו חזק ונשוט לקראת עונה חלומית.
גם על גאדיר וזריהן חשבת ככה?
שניהם נפצעו יותר ממנו.
לא בקטע של ביקורת. מעניין אם שפטת אותם כמו שחקן זר שרק הגיע ועוד לא התאקלם.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

shacharb כתב:
לפי סביליה, וארבל (שני מביכים ברמות על) קואנקה לא היה במשחק, ולא השפיע עליו.
זה הם אמרו.
אני רק אציין שקואנקה הראה שהוא היחיד (כן היחיד) שמשחק בכמה שפחות נגיעו כשצריך (רוב הזמן היה לו גם איבוד
שהוא לקח עליו אחריות). נתן מסירות אומן (בגול הראשון) שמשחררות שחקנים.
הראה שהוא גם יודע להעביר ושיש לו טכניקה מדהימה.
קואנקה היה צריך לפתוח. משום מה בכר פתח עם הרכב לא טוב, ויש לו חלק בהופעה הרעה (לבכר) במחצית הראשונה.
קואנקה לא עשה חשבון לזה שוואקמה לא מסר לו כשהיה צריך, וראו שהוא מחפש את השחקן במצב הטוב ביותר.
אני חושב שמגיע לו לפתוח.

מילה על סבילה הפרשן המהולל. התגעגעתי לאורי אוזן. אני לא מאמין שכתבתי את זה.

זה סגנון המשחק שלו , זה מה שלימדו אותו בברצלונה .
משחק של נגיעה שתיים בכדור , לא יותר , זה הרבה יותר מועיל מלחרמן את הכדור עם 790 נגיעות (כמו למשל חן עזרא).
משחק שני רצוף של קוואנקה שהוא טוב בו , עוד קצת שיחזור לענינים ואנחנו נרוויח אותו ב ענק .
תמונה

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

הראל כתב:

זה סגנון המשחק שלו , זה מה שלימדו אותו בברצלונה .
משחק של נגיעה שתיים בכדור , לא יותר , זה הרבה יותר מועיל מלחרמן את הכדור עם 790 נגיעות (כמו למשל חן עזרא).
משחק שני רצוף של קוואנקה שהוא טוב בו , עוד קצת שיחזור לענינים ואנחנו נרוויח אותו ב ענק .
למרות שבאיזה שלב ראית שהוא מתחיל קצת להעביר.
קלקלו אותו. (אבל איזה טכניקה. ללקק את האצבעות)
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

שמעון א כתב:משחק מעודד שלו
+1
מעודד מאוד, קו מתמיד של שיפור, שרק ימשיך ככה.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אם מליקסון לא נפצע לא בטוח שהוא רואה דשא

לא יודע למה ברק לא מחזיק ממנו, הבנאדם לא שיחק דקה בבוקרשט ועדיין לא קיבל הרכב היום

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

ns75 כתב:אם מליקסון לא נפצע לא בטוח שהוא רואה דשא

לא יודע למה ברק לא מחזיק ממנו, הבנאדם לא שיחק דקה בבוקרשט ועדיין לא קיבל הרכב היום
הוא פתח בבוקרשט

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

מה לא שיחק דקה? פתח והוחלף דקה 75

אחלה קוואנקה
רק שימשיך ככה ושברק ייתן לו קרדיט

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

???
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

נשבע ששכחתי

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

לפני שהחכמולוגים (שכרגיל היו שותקים את הוא היה מסריח את הדשא היום) קופצים להגיד לכולם שהם סטייקים אתם צריכים להבין שגם אם הוא יהיה מסי מעכשיו כל מה שנאמר עדיין היה במקום בזמן שהדברים נאמרו.
בקשר להיום, הבנאדם יצטרך הרבה יותר ממשחק אחד (מעולה) כדי למחוק את הרושם שנוצר פה בארבעה חודשים. מרענן? כן, מעודד? בהחלט, נפלתי מהכיסא? עדיין לא

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

אני חושב שיש אמירה מסויימת בזה שבכר תפקד את קוואנקה במרכז במחצית השנייה. זה סוג של לתת לו את המפתחות. לטעמי היה לו משחק סביר אני בטוח שככל שהזמן יעבור והוא יקבל את המקום בהרכב הוא יילך וישתפר. הקבוצה תלמד לשחק איתו מהלכים של נגיעה ונהיה הרבה יותר קטלניים.

דבר אחד אני בטוח, המקום שלו הוא באמצע.משם הוא הרבה יותר יוזם והרבה יותר קל לו לבצע מהלכים. במהלך של השער השני היה לבד ואם בן שהר היה מוסר לו במקום לבעוט ברשלנות גם היה מסיים עם שער.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

dor69 כתב:לפני שהחכמולוגים (שכרגיל היו שותקים את הוא היה מסריח את הדשא היום) קופצים להגיד לכולם שהם סטייקים אתם צריכים להבין שגם אם הוא יהיה מסי מעכשיו כל מה שנאמר עדיין היה במקום בזמן שהדברים נאמרו.
בקשר להיום, הבנאדם יצטרך הרבה יותר ממשחק אחד (מעולה) כדי למחוק את הרושם שנוצר פה בארבעה חודשים. מרענן? כן, מעודד? בהחלט, נפלתי מהכיסא? עדיין לא
בתור אחד שהגן עליו לאורך הדרך, זה ממש לא היה במקום מה שנאמר עליו עד היום.
לא זכור לי שחקן שכל כך חיכו לו בפינה.
כל מסירה נותחה בעשרות דפים וכל הפסד כדור לווה בהכנסת עוד פריט למזוודה.

צריך להיות עיוור כדי לא לראות שהבחור במגמת שיפור, כל מה שהוא צריך זה זמן.
בניגוד לאלו, שאני פסימי לגביו, אצל קוואנקה רואים הבנת משחק ברמה גבוהה, פס מאוד נקי ויכולת לשחק בצפיפות כמו שמעט יכולים בליגה הזו.
זה בהחלט נמצא מתחת לשכבות של אבק שהוא חייב לנער, אך זה נמצא.

ממש לא צריך לעוף אחרי ההופעה הזו כמו שלא צריך היה להלהיט את האש כפי שרבים עשו פה אחרי כל הופעה לא טובה שלו.
לא יודע אם יהיה בוזגלו או שחקן 'שובר שיוויון' כמו שאוהבים לומר, כן יודע שיש לו כדורגל ולכן הוא חייב לקבל זמן וקרדיט.
למה בכר לא נותן לו מספיק?
באמת לא יודע. היה חייב לפתוח היום ובסופו של דבר זה גם הוכיח את עצמו. מקווה שעכשיו זה ישתנה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הבחור אכן במגמת שיפור,אבל עדיין לא מעורב מספיק ועדיין לא מצליח לשים חותם על היותו שחקן לגיטימי בהרכב.
אני שם לב לקטנות,הקטע הזה שטוני היה לבד בדקה 80 ומשהו וחיפש להחזיק את הכדור עוד קצת ולנסות לעבור עוד קצת במקום למסור לו שהוא פנוי לגמרי מראה לי שהוא לא נספר עדיין.
אין לי ספק אם היה עומד שם מליקסון זה היה נגמר בדאבל פס.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

יש לו נטיה למזמז את הכדור עוד קצת כמו כל הקבוצה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב:הבחור אכן במגמת שיפור,אבל עדיין לא מעורב מספיק ועדיין לא מצליח לשים חותם על היותו שחקן לגיטימי בהרכב.
אני שם לב לקטנות,הקטע הזה שטוני היה לבד בדקה 80 ומשהו וחיפש להחזיק את הכדור עוד קצת ולנסות לעבור עוד קצת במקום למסור לו שהוא פנוי לגמרי מראה לי שהוא לא נספר עדיין.
אין לי ספק אם היה עומד שם מליקסון זה היה נגמר בדאבל פס.
דווקא זה לא מדד לכלום. טוני לא ישחרר לאף אחד אלא אם כן קוראים לו מליקסון או אוגו

שלח תגובה