אדום זקן כתב:
למה מן הסתם?
מן הסתם אומר שאם שם גול שבוע לפניי זה אומר שהוא צריך לפתוח לא?
מה זה משנה נגד מי?
שמע,לא מזלזל בו ולא כלום.
2 דברים אני אומר:
הראשון שהוא לא מתאים לשיטה.
השני שהמאמן שלך לא מחזיק ממנו.
אם זה ישתנה אוכל את הכובע של דר בשמחה.
לגבי הלא מתאים לשיטה אני מסכים איתך חלקית. הוא מתאים לשיטה, פשוט יש לנו יותר מדי ״כמוהו״. יותר מדי שחקנים שעושים הכל חוץ ממספרים.
בכר לא מחזיק ממנו?אחרי שלא עלה בהרכב מול אשדוד גם אני חשבתי ככה, אבל עלה היום בהרכב והבנתי שזה היה מתוכנן אצל בכר.
עד ינואר נדע אם בכר מחזיק ממנו או לא.
red ultras כתב:אני לא מצליח להבין אתכם
איסאק היה באמת אחלה היום. לא היה לו עם מי לשחק. ראדי היה מאוד לא מרוכז ואיינבינדר לא הופיע. בכל פעם שהכדור עבר דרך קוואנקה קרו דברים טובים. הבעיה שלי איתו זה שהוא חלשלוש ושלא מספיק מוסרים לו. זה נראה כאילו רק כשאין שום אופציית מסירה מוסרים לו. ברק חושב שהוא לא שווה הרכב? זכותו, הוא המאמן. לדעתי אם ברק יריץ את קוואנקה 5-6 משחקים ברצף וייתן בו את האמון הוא יחזיר ובגדול.
זה לא שלא מוסרים לו בכוונה. פשוט הבנת המשחק שלו ושל הסובבים אותו זה משהו אחר לגמרי. בעניין הזה הוא רמה אחת מעל.
התנועה שלו, שחרור הכדור שלו, שאר השחקנים לא קולטים את זה ולכן מפספסים אותו.
לא זוכר איפה ראיתי ומי
באחד הראיונות עם שחקן זר לשעבר בליגה הישראלית הוא טען שקואנקה מוכשר מאוד אבל הבעיה שהוא לא מצליח בקבוצות אחרות זה בעיקר כי הוא רגיל לשיטת משחק של ברצלונה ששם הוא באמת פרח.
אפשר לראות את זה כמעט בכל נגיעה שלו בכדור איך הוא מחפשאת הפסים הקצרים והתנועות המהירות לקבל בחזרה את הכדור ולרווח את המשחק.
היום ראינו שהיו לו איזה נסיונות יפים מאוד ( זוכר משהו עם ראדי) לעשות מהלכים מהירים שאם נדע להמשיך אותם זה יכול להיות נשק קטלני מאוד.
הבעיה שציפינו לזר כמו וואקמה שלוקח כדור עובר שלוש שחקנים וכובש או מוציא פס לגול.
לא יקרה אצל קוואנקה.
אגב וואקמה היתה מתפרצת של שהר שניסה למסור לו כשור עומק טוב הבעיה שטוני חיכה בפינה ולא יצא טוב . המסירה היתה טובה טוני לא אוהב לנוע לכדורי עומק, קוואנקה למשל הרבה יותר טוב ממנו בזה.
הכל עניין של התאמה לשיטת משחק. לא בטוח שזה אפשרי אבל אם נדע להשתמש בקוואנקה כמו שצריך נרוויח זר מצויין.
גם בכר בראיונות מדבר הרבה על "להרוויח " אותו.
הוא לא בסגנון של ןואקמה נקודה סוף.
ביחס לעובדה שעד כה הוא הוא שיחק משהו כמו 260 דקות השחקן הזה כן מראה איכויות.
לצורך העניין מפקהארט אני פחות התרשמתי.
קוואנקה היום הראה יכולת לא רעה בכלל ולדעתי שווה לתת לו הזדמנות לרוץ בשני המשחקים הקרובים מול מכבי פתח תקווה ומול עכו.
רואים שיש לו גנים ספרדיים,משחק בנגיעה,משחק חכם,לפעמים מעצבן אותי האי תנועה שלו לעומק,הוא מסוגל לעמוד על הקו כל המשחק בלי לזוז עד שיקבל את הכדור.
בסך הכל די הרשים אתמול,היה יכול להבקיע אתמול גול גדול,חוסר מזל!
עדיין מרגיש לי שמול שטח צפוף התרומה שלו תהיה משמעותית יותר.
אם הוא יגרום לאחרים לשחרר כדור חצי שנייה לפני ובהחלטה נכונה, הרווחנו. יש לנו יותר מדי שחקנים שמשהים את המסירה.
מול פ"ת ועכו יהיה כנראה את הצפיפות בה הוא יכול לעזור, צריך להשלים 180 דקות ולהוריד עומס מטוני ומליקסון.
גופנית הוא נראה טוב יותר למשחק. אתמול גם הצליח לעבור כמה פעמים וסחט לא מעט עבירות.
yossi כתב:עדיין מרגיש לי שמול שטח צפוף התרומה שלו תהיה משמעותית יותר.
אם הוא יגרום לאחרים לשחרר כדור חצי שנייה לפני ובהחלטה נכונה, הרווחנו. יש לנו יותר מדי שחקנים שמשהים את המסירה.
מול פ"ת ועכו יהיה כנראה את הצפיפות בה הוא יכול לעזור, צריך להשלים 180 דקות ולהוריד עומס מטוני ומליקסון.
גופנית הוא נראה טוב יותר למשחק. אתמול גם הצליח לעבור כמה פעמים וסחט לא מעט עבירות.
מרגיש שזה עניין של זמן, כמו שמליקסון על הדשא כולם הופכים ל מפרגנים, ככה יהיה עם קוואנקה. אני בטוח שאיתו נשחק מהר יותר ונקפוץ מדרגה
shacharb כתב:
די, אל תסובב את זה. קואנקה היה מהיותר טובים היום. הזכרתי את אוחנה כדוגמא לשחקן שגם הוא פוטנציאל אדיר (כמו קואנקה)
גם הוא לא פתח טוב את העונה, ועדיין לא הכניס גול העונה.
וכן, הוא לא היה טוב היום. עדיין לא יורדים עליו כמו על קואנקה.
אם תחשב כמה עלה אוחנה, ביחד עם השכר שלו, עדיין הוא יותר יקר מקואנקה. ועל אוחנה שילמו במזומן.
שלא תבין לא נכון, אני חושב שאוחנה שחקן מצויין, ועוד יתרום רבות לב"ש, אבל תן צאנס גם לקואנקה. תשפוט לפי כל משחק לגופו.
העלות של אוחנה היא 400 אלף יורו לעונה, מיליון על העברה ועוד מיליון משכורת (200*5) סהכ 2 מיליון ל 5 שנים, של קוואנקה 500 (רק שכר וללא פוטנציאל מכירה).