נו באמת.yarinboker כתב:עם כל האמת פשוט לא להאמין שהוא פתח בחצי גמר ליגת אלופות ופה שחקן לא עובר
בוא תגזים.
נו באמת.yarinboker כתב:עם כל האמת פשוט לא להאמין שהוא פתח בחצי גמר ליגת אלופות ופה שחקן לא עובר
חיכית ללחוץ על ה"שלח" כל המשחק?yarinboker כתב:עם כל האמת פשוט לא להאמין שהוא פתח בחצי גמר ליגת אלופות ופה שחקן לא עובר
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ForeverRed כתב:אני חושב שהציפיות הנמוכות גורמות לאנשים להרגיש שהיה טוב יותר ממה שקרה בפועל.
היה בסדר היום. לא פחות, לא יותר.
ספוט און ..קשה לו נורא להתמודד מול פיזיות של שחקניםForeverRed כתב:אני חושב שהציפיות הנמוכות גורמות לאנשים להרגיש שהיה טוב יותר ממה שקרה בפועל.
מעניין שקואנקה לא עשה מאית האחוז ממה שטוני עשה בבאר שבע, מה לעשות שטוני הרוויח את הקרדיט הזה וגם תקופה חלשה שלו לא מאפילה על כל מה שעשה?bs war כתב:מעניין שטוני לא מקבל רבע מהביקורת של איסאק על משחק פי כמה יותר חלש.
יכול לצחצח לו תנעלייםbs war כתב:מעניין שטוני לא מקבל רבע מהביקורת של איסאק על משחק פי כמה יותר חלש.
אשכרהForeverRed כתב:אני חושב שהציפיות הנמוכות גורמות לאנשים להרגיש שהיה טוב יותר ממה שקרה בפועל.
הפוך גבר, כלפי שחקן כמו קוואנקה שפתח בשני משחקים סך הכל עד היום, זר בחודשים הראשונים במדינה חדשה, ואחרי פציעה, אמורה להיות יותר סלחנות וסבלנות.South Boy כתב:
מעניין שקואנקה לא עשה מאית האחוז ממה שטוני עשה בבאר שבע, מה לעשות שטוני הרוויח את הקרדיט הזה וגם תקופה חלשה שלו לא מאפילה על כל מה שעשה?
כשקואנקה יעשה רבע מזה גם אותו ישפטו בהרבה יותר סלחנות.