עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
איכס בית''ר...
איכס לא איכס קבוצה מאוד מאוד מוכשרת.E.Z כתב:איכס בית''ר...
אם יש קבוצה שאני רואה אותה רצה קדימה זו ביתר.
נכון,יש להם הרס עצמי אדיר אבל הקבוצה הכל כך כישרונית הזאת מחפה על זה כרגע.
דמארי זה סוס מת כבר מלפני 3 שניםEelect כתב: אין שם אף שחקן מהסוג שאנחנו צריכים מלבד אחד, דמארי.
השאלה האם הוא נראה כמו מת מהלך בגלל שמשחק בחיפה או שבאמת יצא לפנסיה.
בן זקן עושה ליובל נעים יובל נעים.
אין שום סרט בעולם ששחקן שלא משחק באופן סדיר כל כל הרבה שנים יחזור להיות שחקן כדורגל.
אמרתי את זה לפני שנתיים והיום אני אומר את זה שוב ובצורה מאוד ברורה.
סתם שחקן.
- The red one
היא לא כזאת כשרונית. יש בבית"ר מספר עוגנים, בדומה למכבי נתניה, שאם אתה מוציא אותם - הקבוצה יורדת בכמה וכמה וכמה רמות. ורד, ז'ואריזינו, עזרא שגם ככה אי אפשר ממש לסמוך עליו.אדום זקן כתב: איכס לא איכס קבוצה מאוד מאוד מוכשרת.
אם יש קבוצה שאני רואה אותה רצה קדימה זו ביתר.
נכון,יש להם הרס עצמי אדיר אבל הקבוצה הכל כך כישרונית הזאת מחפה על זה כרגע.
ההבדל הוא שלבית"ר יש יצר הרס עצמי מהמשובחים שיש, ותמיד דברים מתחרבשים שם, והעניין עם ורד הוא סנונית ראשונה. אבל הם לא כ-אלה מוכשרים, לדעתי. ראיתי אותם משהו כמו 3-4 פעמים במהלך העונה, באף משחק לא נפלתי מהכיסא.
כישרון לא מנצח משחקים לתקופה שנמתחת על פני עונה שלמה, מה גם שכישרון אין לבית"ר ברמה יוצאת דופן, בכל אופן לא מספיק כדי לשבור את תקרת הזכוכית שהם בנו לעצמם בשנים האחרונות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וואלה, רק רמי גרשון, אבל אין מצב ששחר ימכור אותו.Redbull כתב:זורק השערה רחוקה:
שחר השקיע הון השנה,הרבה מעבר למה שהיה בשנים קודמות. תוסיפו לזה שנים קודמות של גרעון ללא תוצאות וגם השנה זה ככל הנראה יהיה רחוק מאוד מהמצופה.
בשביל לצמצם הוצאות אולי הוא ישחרר או ימכור כמה שחקנים ,יש שחקן שהייתם לוקחים משם במידה ו.
את ורד ושכטר ששוחררו משם הייתי אוסף היום בשתי ידיים אז לא הייתי שולל שגם הפעם ישוחררו/יימכרו כמה ששווה להביא אלינו
וסינטיהו סולליך למרות ששוב אין מצב שגם זה יקרה, ונטע לביא גם יכול להיות נחמד, חוץ משלושת אלה אף אחד לא ברמה מספקת בשבילנו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חייב להבין מה ראית מרמי גרשון עד עכשיו. טאהא ואלחמיד לא רואים אותו ממטרדר אדום בנשמה כתב: וואלה, רק רמי גרשון, אבל אין מצב ששחר ימכור אותו.
וסינטיהו סולליך למרות ששוב אין מצב שגם זה יקרה, ונטע לביא גם יכול להיות נחמד, חוץ משלושת אלה אף אחד לא ברמה מספקת בשבילנו.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
לחץ להחזיר את אלישע לוי למכבי חיפה.
חחחחח אם זה יקרה זה יהיה מרתק.
עומר דמארי ורמי גרשון. אל תגמרו את השחקנים האלו, חיפה עושה מכולם פחיםRedbull כתב:זורק השערה רחוקה:
שחר השקיע הון השנה,הרבה מעבר למה שהיה בשנים קודמות. תוסיפו לזה שנים קודמות של גרעון ללא תוצאות וגם השנה זה ככל הנראה יהיה רחוק מאוד מהמצופה.
בשביל לצמצם הוצאות אולי הוא ישחרר או ימכור כמה שחקנים ,יש שחקן שהייתם לוקחים משם במידה ו.
את ורד ושכטר ששוחררו משם הייתי אוסף היום בשתי ידיים אז לא הייתי שולל שגם הפעם ישוחררו/יימכרו כמה ששווה להביא אלינו
אלישע ובוזגלו הולכים טוב ביחד.דר אדום בנשמה כתב:לחץ להחזיר את אלישע לוי למכבי חיפה.
לא בטוח שאני בעד
- דר אדום בנשמה
נכון שהם הולכים טוב ביחד אבל עד שהוא יכנס לכושר משחק יהיה מרתק שם חחחbs war כתב:
אלישע ובוזגלו הולכים טוב ביחד.
לא בטוח שאני בעד
כבר נוכחנו לדעת שזה לא יספיק מול יריבה אמיתיתbs war כתב:
אלישע ובוזגלו הולכים טוב ביחד.
לא בטוח שאני בעד
אולי לא לאליפות, אבל כן לעשות לנו צרות ולהיצמד לצמרת. אני מעדיף אותם כמה שיותר רחוקdor69 כתב: כבר נוכחנו לדעת שזה לא יספיק מול יריבה אמיתית
אחד הדברים היותר גרועים זה למנות את אלישע.
אדם שהתדמית שלו היום נמצאת בשיא השפל.
גם שחר יודע את זה ולא טיפש.
אדם שהתדמית שלו היום נמצאת בשיא השפל.
גם שחר יודע את זה ולא טיפש.
את גרשון אני מודה שלא ראיתי מספיק.dor69 כתב: עומר דמארי ורמי גרשון. אל תגמרו את השחקנים האלו, חיפה עושה מכולם פחים
דמארי עם כל הכבוד לעבר המפואר שלו, פרש ושכח לכנס מסיבת עיתונאים.
אולי אם היה בוחר קבוצה נורמלית עוד היה סיכוי. ברגע שבחר חיפה, חרץ את גורלו.
עכשיו זה מירוץ נגד השעון לגבי כמה כסף עוד יוכל לחלוב לפני שיעבור לבני יהודה / מכבי פתח תקווה.