ג'ון אוגו
- The red one
Re: ג'ון אוגו
לא נשמעו קולות אופטמיים מכיוונו היום..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא ברור, אני לא ממש מאמין לשמועות על הקרע בשריר כי אם זה היה נכון הוא לא היה מועמד להכנס לסגל ובטח שלא היו נותנים לו לנסות להתאמן.E.Z כתב:מתי חוזר בקיצור?
לדעתי עוד שבוע הוא חוזר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
פרט ;/The red one כתב:לא נשמעו קולות אופטמיים מכיוונו היום..
- The red one
השיח המרכזי היה שזו פציעה לא קלה ויקח יותר מכמה שבועות. אבל שוב זה עניין של שמועות. במועדון לא מאשרים כלום ולא מכחישים כלום...אז הכל בגדר שמועות..E.Z כתב: פרט ;/
- דר אדום בנשמה
נשמע לי תמוה איך הוא היה מועמד להיות בסגל ואז פתאום הוא בכלל פצוע לזמן רב, רק בגלל זה השמועות הללו נשמעות לי חסרות שחר, כמובן שיכול להיות שאני טועה ושהשמועות נכונות אבל אני לא קונה את זה, אם הוא התאמן באופן קל אז כנראה שאין לו פציעה כל כך משמעותית.The red one כתב: השיח המרכזי היה שזו פציעה לא קלה ויקח יותר מכמה שבועות. אבל שוב זה עניין של שמועות. במועדון לא מאשרים כלום ולא מכחישים כלום...אז הכל בגדר שמועות..
- The red one
הבנתי שלא היה מועמד לסגל בשום שלב (הכל מדיבורים ולא משהו רשמי, יכול להיות שאני טועה ואני מקווה שאני טועה ואתה צודק)דר אדום בנשמה כתב: נשמע לי תמוה איך הוא היה מועמד להיות בסגל ואז פתאום הוא בכלל פצוע לזמן רב, רק בגלל זה השמועות הללו נשמעות לי חסרות שחר, כמובן שיכול להיות שאני טועה ושהשמועות נכונות אבל אני לא קונה את זה, אם הוא התאמן באופן קל אז כנראה שאין לו פציעה כל כך משמעותית.
העניין שגם זה שהיה צריך להיכלל בסגל זו שמועהדר אדום בנשמה כתב: נשמע לי תמוה איך הוא היה מועמד להיות בסגל ואז פתאום הוא בכלל פצוע לזמן רב, רק בגלל זה השמועות הללו נשמעות לי חסרות שחר, כמובן שיכול להיות שאני טועה ושהשמועות נכונות אבל אני לא קונה את זה, אם הוא התאמן באופן קל אז כנראה שאין לו פציעה כל כך משמעותית.
שיחקו במכבי.The red one כתב: הבנתי שלא היה מועמד לסגל בשום שלב (הכל מדיבורים ולא משהו רשמי, יכול להיות שאני טועה ואני מקווה שאני טועה ואתה צודק)
- דר אדום בנשמה
אז עלמפי one וספורט 5 יש לו קרע קטנטן והוא לא יעדר לתקופה ארוכה, על פי ספורט 5 הוא מיועד לחזור מול מכבי פתח תקווה.
איך הם מתים על זהThe red one כתב: במועדון לא מאשרים כלום ולא מכחישים כלום
סיכוי גבוה שיפתח מחר (18:30) בהרכב מול ארגנטינה. מופיע בכל ההרכבים המשוערים של המשחק.
- The red one
פותח בהרכב מול ארגנטינה. טוני על הספסל
לא רואה אותו משחק מול עכו עם העייפות המצטברת שלו .
- ForeverRed
ואף אחד מ-300 ערוצי הספורט שלנו שמציגים כרגע שידורים חוזרים לא יכל להרים את הכפפה?The red one כתב:פותח בהרכב מול ארגנטינה. טוני על הספסל
שידור באנגלית למי שמעוניין:
https://www.usagoals.net/c/football/229 ... ve-stream/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.usagoals.net/c/football/229 ... ve-stream/" onclick="window.open(this.href);return false;