הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, שני, 21:00, טרנר
- simply-red
Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, שני, 21:00, טרנר
אם ויטור כשיר ב 100%, הייתם עולים עם שלושה בלמים? אלחמיד,ויטור, טאהא.
קוואנקה בסגל לא ?
מישהו יכול לעדכן לגבי מצבת הפצועים? רק כאלה שיודעים ולא מנחשים
עזוב אותך שינוי מהספסל מה אתה תחכה לקבל גול בשביל להכניס את אוחנה שיביא תשינוי , נראה לי שהוא הבין את העניין והוא יבוא רעב למשחק ולדעתי השחקנים הכי טובים צריכים להיות על המגרש ואוחנה עדיף על אייבנדר מבחינת איכות השחקן ,אייבנדר בניגוד להובאן שהיה לפחות קשר דפנסיבי אמיתי לא באמת דפנסיבי ולא מזכיר את מה שהובאן היה נותן למשחק של באר שבע ולפחות אם אוחנה אתה מקבל יותר איכות ורמה במשחק . זה משחק של מי שיותר איכותית ולחומנית מנצחתoranu כתב:אוחנה לא יפתח.
אולי ייכנס חילוף כדי להביא שינוי.
הקישור יורכב מראדי אייבינדר ווובה/אוגו (תלוי בכשירות של אוגו).
אני דווקא בעד וחושב שמיכאל מהספסל זה כוח רציני במיוחד כשאין לנו שחקני אגף להכניס (זריהן וקוואנקה פצועים).
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 22 אוקטובר 2017, 21:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
עם בכר אי אפשר לדעת.simply-red כתב:אם ויטור כשיר ב 100%, הייתם עולים עם שלושה בלמים? אלחמיד,ויטור, טאהא.
אתה לא יכול להתעלם ממה שקורה בצד השני.REDZED כתב: עזוב אותך שינוי מהספסל מה אתה תחכה לקבל גול בשביל להכניס את אוחנה שיביא תשינוי , נראה לי שהוא הבין את העניין והוא יבוא רעב למשחק ולדעתי השחקנים הכי טובים צריכים להיות על המגרש ואוחנה עדיף על אייבנדר ,אין מה לעשות מי שתהיה יותר איכותית תנצח
גם להם יש חיסורים,גם הם בקושי מרכיבים קישור שיכול לעמוד ולתת פייט וגם להם אין איזה כוח משמעותי בספסל לאותו קישור.
דווקא אוחנה אם יכנס במהלך המשחק יוכל לנצל עייפות של מכבי והקישור שלה למה זה די ברור שזה הולך להיות קרב חפירות.
הם נראה לי יוותרו על הקישור ישחקו שלוש בלמים על מתפרצות כנראה כי הקשרים האיכותיים שלהם גולסה ורודריגז פצועים ומבחינתם עדיף להם לקחת נקודה לפחות . אבל לך תדעאדום זקן כתב: אתה לא יכול להתעלם ממה שקורה בצד השני.
גם להם יש חיסורים,גם הם בקושי מרכיבים קישור שיכול לעמוד ולתת פייט וגם להם אין איזה כוח משמעותי בספסל לאותו קישור.
דווקא אוחנה אם יכנס במהלך המשחק יוכל לנצל עייפות של מכבי והקישור שלה למה זה די ברור שזה הולך להיות קרב חפירות.
- OMERREMO33
ניצחון אדום, בדוק!
אתה לא מעריך מספיק את העבודה השחורה שדן עושה.REDZED כתב: עזוב אותך שינוי מהספסל מה אתה תחכה לקבל גול בשביל להכניס את אוחנה שיביא תשינוי , נראה לי שהוא הבין את העניין והוא יבוא רעב למשחק ולדעתי השחקנים הכי טובים צריכים להיות על המגרש ואוחנה עדיף על אייבנדר מבחינת איכות השחקן ,אייבנדר בניגוד להובאן שהיה לפחות קשר דפנסיבי אמיתי לא באמת דפנסיבי ולא מזכיר את מה שהובאן היה נותן למשחק של באר שבע ולפחות אם אוחנה אתה מקבל יותר איכות ורמה במשחק . זה משחק של מי שיותר איכותית ולחומנית מנצחת
אז לא הוא לא כשרוני כמו אוחנה אבל מדובר בשני שחקנים שונים לחלוטין וכשאתה מחליף ביניהם אתה משנה את כל המערך וסגנון המשחק.
לא רואה בט שבכר פותח עם אוחנה מחר, הוא ישחק עם שלישיית קישור חזקה באמצע כמו שתמיד עשה בכל משחק גדול בליגה.
אוחנה יהיה האס מהספסל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אסור לפתוח עם אוחנה, עדיף שהוא יכנס כמחליף וייתן לנו אקסטרה מהספסל.
במיוחד שקוואנקה פצוע...
במיוחד שקוואנקה פצוע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הווינר לא יודע מה הוא רוצה מעצמו...
2.4 לנו
2.9 לתיקו
2.8 למכבי
2.4 לנו
2.9 לתיקו
2.8 למכבי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני סומך רק על הווינר מאור
כבר לר אצלנוyedidel כתב:אני סומך רק על הווינר מאור
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
אוי ואבויגדי כתב:
כבר לר אצלנו
- ForeverRed
אני קורא אותך לסדר.גדי כתב:
כבר לר אצלנו