איזה כיף לו, הוא בדרך להופעה של דנה ברגרns75 כתב:ביום שלישי בבוקר גם ראיקוביץ׳ מקבל פה ריבוע
https://m.yediot.co.il/Articles/5031182" onclick="window.open(this.href);return false;
״הוא הגיע מולי בהפתעה, גדול ושחור, חשבתי שאחרי פעם אחת הוא יפסיק, אבל הוא חזר שוב ושוב, הסתכלתי בהלם לספסל, ראיתי את ג׳ורדי בוכה, התפרקתי, נשברתי, לשם אני כבר לא חוזר יותר״
הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, שני, 21:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, שני, 21:00, טרנר
למיטב ידיעתי אין לנו בלם אחר כשיר,אולי טאהא למרות שירד חצי מתדר אדום בנשמה כתב: וובה בלם?
אתה ממש מפתח ציפיות גבוהות להרכב שייתן לכם ניצחון מולנו אהא?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא ידעתי שאתה בצוות המקצועי שאתה יכול להגיד מי כשיר ומי לא...hb7 כתב: למיטב ידיעתי אין לנו בלם אחר כשיר,אולי טאהא למרות שירד חצי מת
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מתעלה על עצמך כל פעם מחדשns75 כתב:ביום שלישי בבוקר גם ראיקוביץ׳ מקבל פה ריבוע
https://m.yediot.co.il/Articles/5031182" onclick="window.open(this.href);return false;
״הוא הגיע מולי בהפתעה, גדול ושחור, חשבתי שאחרי פעם אחת הוא יפסיק, אבל הוא חזר שוב ושוב, הסתכלתי בהלם לספסל, ראיתי את ג׳ורדי בוכה, התפרקתי, נשברתי, לשם אני כבר לא חוזר יותר״
אם הייתי בטוח הייתי רץ לספר לךדר אדום בנשמה כתב: לא ידעתי שאתה בצוות המקצועי שאתה יכול להגיד מי כשיר ומי לא...
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 20 אוקטובר 2017, 20:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
מוקדם לתכנן הרכבים צריכים לראות מה מצב הפצועים ביום ראשון.
הכי קריטי מבחינתי זה אוגו, חייב לשחק הם רואים אותו ומחרבנים והקישור שלהם חלבי לגמרי השנה.
היכולת מאתמול מעודדת התוצאה פחות.
אם נביא את אותה יכולת ורעב ליום שני אין לי ספק שננצח, ניצחון משכנע נגד השרמוטות האלה והעונה הזאת מקבלת כיוון אחר לגמרי.
אז נכון שיש כמה בעיות בסגל אבל יש את ינואר לעשות מקצה שיפורים קל ולדעתי הצוות מבין את זה וכבר עובדים על זה במועדון.
עד אז חייבים להחזיר את כח ההרתעה ואת הרעב והרצון, גם בסגל הקיים אנחנו הכי טובים בליגה הזאת, אפשר וצריך לעשות את זה.
הכי קריטי מבחינתי זה אוגו, חייב לשחק הם רואים אותו ומחרבנים והקישור שלהם חלבי לגמרי השנה.
היכולת מאתמול מעודדת התוצאה פחות.
אם נביא את אותה יכולת ורעב ליום שני אין לי ספק שננצח, ניצחון משכנע נגד השרמוטות האלה והעונה הזאת מקבלת כיוון אחר לגמרי.
אז נכון שיש כמה בעיות בסגל אבל יש את ינואר לעשות מקצה שיפורים קל ולדעתי הצוות מבין את זה וכבר עובדים על זה במועדון.
עד אז חייבים להחזיר את כח ההרתעה ואת הרעב והרצון, גם בסגל הקיים אנחנו הכי טובים בליגה הזאת, אפשר וצריך לעשות את זה.
רק צריך שהסגל הקיים יהיה קיים...oranu כתב: עד אז חייבים להחזיר את כח ההרתעה ואת הרעב והרצון, גם בסגל הקיים אנחנו הכי טובים בליגה הזאת, אפשר וצריך לעשות את זה.
מבחינה מקצועית:
וובה הרוויח לדעתי את המקום שלו בהרכב ליום שני.זה הגישה שכל השחקנים צריכים לשחק.גם אייבינדר היה די טוב ופעיל.
צריך לראות ולחכות מה עם הפצועים,קשה לי להאמין שאוגו יהיה כשיר.מקווה מאוד שלא נצטרך לראות ציוות של אוחיון עם אחד הבלמים.
מבחינת קהל:
לא דוגל בלהתעסק בקבוצה היריבה , אבל אופיר חייב לקבל פה קבלת פנים חמה שמלווה בכל נגיעה שלו בקריאות בוז.כולם יודעים איך הוא ספן המנטלי וזה יכול לעזור לנו ממש.
וובה הרוויח לדעתי את המקום שלו בהרכב ליום שני.זה הגישה שכל השחקנים צריכים לשחק.גם אייבינדר היה די טוב ופעיל.
צריך לראות ולחכות מה עם הפצועים,קשה לי להאמין שאוגו יהיה כשיר.מקווה מאוד שלא נצטרך לראות ציוות של אוחיון עם אחד הבלמים.
מבחינת קהל:
לא דוגל בלהתעסק בקבוצה היריבה , אבל אופיר חייב לקבל פה קבלת פנים חמה שמלווה בכל נגיעה שלו בקריאות בוז.כולם יודעים איך הוא ספן המנטלי וזה יכול לעזור לנו ממש.
אוגו יהיה כשיר.
הוא הריי דונובן שלנו וגם הוא מבין שהוא עולה.
אין לו ברירה.
אין לו ברירה.
אם צריך אז שידחפו לו איזה זריקה של סוסים, הוא חייב להיות על המגרש.אדום זקן כתב:אוגו יהיה כשיר.
אין לו ברירה.
שינוח ויחלים אחר כך.
מקווה שטוני יחזור לעצמו מולם
לא מבין מה הקטע הזה עם ויטור.
אם הוא כשיר כמו שאומרים אז למה הוא לא בסגל?
אם הוא לא כשיר אז שיגידו ויפסיקו לזבל תשכל ולגרום לנו לחיות באשליה.
אם הוא כשיר חייב לפתוח.
אם הוא לא כשיר אז שיגידו ויפסיקו לזבל תשכל ולגרום לנו לחיות באשליה.
אם הוא כשיר חייב לפתוח.
למה הוא ״חייב לפתוח״?3 חודשים הסתדרנו בלעדיו, רק שלשום שיחקנו מול קבוצה חזקה ממכבי תל אביב וההגנה בסה״כ הייתה טובה.אדום זקן כתב:לא מבין מה הקטע הזה עם ויטור.
אם הוא לא כשיר אז שיגידו ויפסיקו ל*** תשכל ולגרום לנו לחיות באשליה.
אם הוא כשיר חייב לפתוח.
בגדול הוא כשיר אבל קורה ששחקן לא מרגיש 100% ומעדיף לחכות עוד שבוע - שבועיים. אין סיבה להיות בפאניקה, אנחנו לא משחקים נגד ריאל מדריד.
משחק של הקהל.אם ילחמו וילחצו חזק כמו בחמישי זה שלנו. להתחיל בקמפיין של מלחמה על הבית, להתחיל להעיר את הבני זונות שיושבים מדושני עונג ביציעים ומצפים לקבל הצגות כל שני וחמישי כאילו לא שיחקנו מול אחי נצרת ולוד לפני 7 שנים. בטרנר הכל מחלחל למגרש, גם הוייבים הטובים וגם הוייבים הרעים. אם ניתן להם וייבים טובים מכבי יחרבנו במכנסיים, אין להם שום מנהיג על המגרש.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ההגנה בסך הכל היתה טובה והפסדנו בגלל שתי טעויות קריטיות בהגנה.CrazyRed7 כתב: למה הוא ״חייב לפתוח״?3 חודשים הסתדרנו בלעדיו, רק שלשום שיחקנו מול קבוצה חזקה ממכבי תל אביב וההגנה בסה״כ הייתה טובה.
בגדול הוא כשיר אבל קורה ששחקן לא מרגיש 100% ומעדיף לחכות עוד שבוע - שבועיים. אין סיבה להיות בפאניקה, אנחנו לא משחקים נגד ריאל מדריד.
הגנה טובה בסך הכל זה לא מספיק ברמות האלה.