איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי dor69 »

מלבד מליקסון השחקן הכי טוב שלנו אתמול (לא שזה היה בשמיים). משחק בנגיעה ועושה הרבה תנועות לעומק, עדיין צריך להיות יותר חד ויותר תכליתי. היה חסר לי פעולות שלו על הקו אתמול

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

yakar כתב:יש לי בעיה עם שאר השחקנים. לא זורמים איתו.
הוא עושה מהלכים של דאבל כמו שמליקסון עושה כל הזמן ואף שחקן לא מחזיר לו.

דור אלו חשב שהוא הקיצוני בהתקפה שניסה לנהל התקפות בלעדיו(זה אמור להיות ההפך).

בכלל, מלא מצבים שהוא מתחנן לקבל כדור ונמצא במיקום טוב, אבל לא מוסרים לו.
וואקמה במהלך של הגול השלישי זה בכלל היה מחריד. קוונקה מאחור מתחנן על ה16

סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה

שליחה על ידי אוהד בגולה »

מצטער, לא ראיתי שום דבר שונה, למרות הגול ולמרות הניידות. הוא עדיין נראה ירוד מאד, חסר בטחון, "משחק בנגיעה" (נפטר מהכדור ולא עושה דריבלים) לא עושה את העבודה שלו כקיצוני ימני, אפילו לא קרוב. מקווה שזה ישתנה. אגב גם ברק בראיון עדיין נשמע מאד סקפטי "נשפוט, נראה" לגביו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אני חושב שכיום זה דיי ברור לכולם שכוכב כדורגל ושובר שוויון הוא לא

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אוהד בגולה כתב:מצטער, לא ראיתי שום דבר שונה, למרות הגול ולמרות הניידות. הוא עדיין נראה ירוד מאד, חסר בטחון, "משחק בנגיעה" (נפטר מהכדור ולא עושה דריבלים) לא עושה את העבודה שלו כקיצוני ימני, אפילו לא קרוב. מקווה שזה ישתנה. אגב גם ברק בראיון עדיין נשמע מאד סקפטי "נשפוט, נראה" לגביו.
במשחק חרא של כל הקבוצה הוא ייצר שני מצבים מצויינים לגול וכבש.
למה צריך דריבלים? הלוואי ויעשו אצלנו בקבוצה קצת פחות דריבלים (ובכלל בכדורגל הישראלי)

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

אמרתי את זה כבר ואני אגיד את זה שוב, הסגנון משחק שלו שונה מאוד מהסגנון משחק שאנחנו רגילים אליו.
הוא מעדיף לשחק בנגיעה כמו שלימדו אותו בלה מאסיה, במקום לקחת כדור ולצאת לדריבל.
הוא מעדיף ללכת אחורה לקבל את הכדור לרגל מאשר לעשות תנועה לקבל את הכדור בשטח מסוכן.
כשהוא משחרר את הכדור לשחקן קרוב אליו, הוא יעדיף לעשות את התנועה אחורנית כדי לקבל חזרה במקום לרוץ קדימה.

כל הדברים האלה עבדו לו טוב בבארסה, בכל קבוצה אחרת שלא משחקת כמו בארסה יהיה לו כמעט בלתי אפשרי לבוא לידי ביטוי.
לצערי הוא פחות מתאים לנו כרגע, הלוואי והוא ילמד להשתלב בשיטת משחק שלנו, אבל כרגע זה לא זה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

The red one כתב:אני חושב שכיום זה דיי ברור לכולם שכוכב כדורגל ושובר שוויון הוא לא
למי זה ברור בדיוק? לא שיחק מספיק כדי לחרוץ את דינו לשלילה או לחיוב.

להרבה שחקנים זרים שהגיעו לפה לקח זמן להתניע או שלא נתנו להם מספיק זמן אז הם התניעו אחרי זה בליגות אחרות.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

יש כאלה עם טביעת עין חבל על הזמן.
משחק ליגה ראשון שהוא פותח וכבר יש מסקנות נחרצות.

כמה זמן אתם בכדורגל? שאני יתחיל לספור לכם את הזרים שנראו זוועה בתחילת הדרך?

ואני מסכים שעוד לא ראיתי משהו יוצא דופן אבל ראבק הוא משחק בקבוצה שנמצאת ביכולת חלשה ביותר. מה ציפתם שהוא לבד יקח הכל?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ReDo כתב: למי זה ברור בדיוק? לא שיחק מספיק כדי לחרוץ את דינו לשלילה או לחיוב.

להרבה שחקנים זרים שהגיעו לפה לקח זמן להתניע או שלא נתנו להם מספיק זמן אז הם התניעו אחרי זה בליגות אחרות.
שחקן שהובא בכזה טררם ובכזה מחיר, היית מצפה ממנו לראות ניצנים של הבאת-שינוי ו/או פעולות כדורגל שלא רואים כאן ו/או שינוי שמגיע דרך הרגליים שלו.

הבחור שיחק 4 משחקים פה, בשניים מהם עלה כמחליף, בשניים משחק מלא (ולא נשכח שבחלק מהמשחקים לא שיחק נטו בגלל החלטות מקצועיות ולא בגלל פציעות וכו') אני אישית לא ראיתי ממנו שום דבר שעונה על ההגדרות למעלה. קשה לי לראות איך ממנו יצא השחקן שלו אנחנו מצפים וזה שיחזיר את הקבוצה לדרך המלך, שזה למעשה הסיבה שהוא הובא לכאן ומשלמים לו סכומים גבוהים.

אני לא אומר שהוא לא שחקן טוב, ולא אומר שלא יתרום לנו, אבל לפי מה שמסתמן כרגע - זה לא ה-דבר שחיפשנו. מקווה שאתבדה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אוהד בגולה כתב:מצטער, לא ראיתי שום דבר שונה, למרות הגול ולמרות הניידות. הוא עדיין נראה ירוד מאד, חסר בטחון, "משחק בנגיעה" (נפטר מהכדור ולא עושה דריבלים) לא עושה את העבודה שלו כקיצוני ימני, אפילו לא קרוב. מקווה שזה ישתנה. אגב גם ברק בראיון עדיין נשמע מאד סקפטי "נשפוט, נראה" לגביו.
הוא לא קיצוני ימני ולא יהיה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yedidel כתב:
במשחק חרא של כל הקבוצה הוא ייצר שני מצבים מצויינים לגול וכבש.
למה צריך דריבלים? הלוואי ויעשו אצלנו בקבוצה קצת פחות דריבלים (ובכלל בכדורגל הישראלי)
דווקא חסר לנו מי שיעשה דריבל מדי פים

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

תפסיקו לצפות למסי ויהיה טוב

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

The red one כתב: שחקן שהובא בכזה טררם ובכזה מחיר, היית מצפה ממנו לראות ניצנים של הבאת-שינוי ו/או פעולות כדורגל שלא רואים כאן ו/או שינוי שמגיע דרך הרגליים שלו.

הבחור שיחק 4 משחקים פה, בשניים מהם עלה כמחליף, בשניים משחק מלא (ולא נשכח שבחלק מהמשחקים לא שיחק נטו בגלל החלטות מקצועיות ולא בגלל פציעות וכו') אני אישית לא ראיתי ממנו שום דבר שעונה על ההגדרות למעלה. קשה לי לראות איך ממנו יצא השחקן שלו אנחנו מצפים וזה שיחזיר את הקבוצה לדרך המלך, שזה למעשה הסיבה שהוא הובא לכאן ומשלמים לו סכומים גבוהים.

אני לא אומר שהוא לא שחקן טוב, ולא אומר שלא יתרום לנו, אבל לפי מה שמסתמן כרגע - זה לא ה-דבר שחיפשנו. מקווה שאתבדה.
לא חושב שאפשר להסיק לגביו כלום כרגע לטוב ולרע. גם על טוני אמרו בדיוק מה שאמרת עכשיו, שחקן טוב אבל זה לא מה שאנחנו מחפשים וכ' וכ'. אם תיאורטית טוני היה נוחת פה ב1.9.2017 גם היית אומר עליו את אותם דברים על סמך היכולת הקטסטרופלית שלו ממאריבור עד היום.

ועוד דבר, הבנאדם נכנס לנעליים של בוזגלו, נעליים גדולות, אבל ממש לא ענקיות כמו שעושים מהן. לא מצפים ממנו לסחוב את העגלה, מצפים ממנו להשתלב בפאזל.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שיש כתב: הוא לא קיצוני ימני ולא יהיה
וואלה. טוב לדעת שכל המאמנים שהיו לו בקריירה טעו

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

טוני ווקאמה זה שחקן שיכול להצליח רק בקבוצות קטנות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה