איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ns75 כתב:
כן, אם היה נותן הצגה הייתי חוגג כי הייתי מבין שיש פוטנציאל

עד עכשיו, עם כל הרצון הטוב וכמה שאני לא מתאמץ ( ואני באמת מתאמץ), קשה לי לזהות את הפוטנציאל הזה

מודה שלא עקבתי אחריו בספרד ולא ראיתי סרטונים שלו, אבל מפרסומים ודיבורים כשהוחתם הבנתי שהביאו אותו כדי לסגור את הבור של בוזגלו

נכון להיום, להשוות אותו לבוזגלו זה כמו להשוות את יובל אבידור לטוני וואקמה

איפה זה ואיפה זה

*מוכן להתבדות ולאכול אלף כובעים
תיזכר איך נראו 2 השמות שהזכרת בתחילת הדרך אצלנו.
את טוני חצי מהקהל כבר שיחרר(בדיוק כמו עם איסאק כעת) ועל בוזגלו אמרו שחקן גמור ו״חבל שלא החתמנו את זגורי״.
אז אולי בסוף העונה נגיד שקואנקה כישלון גדול, אבל הנה לך תקדימים של שחקנים(במיוחד טוני) שנראו כמו כלום ושום דבר בהתחלה והפכו לגדולים ביותר ששיחקו במועדון הזה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

עוד פעם אתם בורחים לי לשחקנים שאנחנו מכירים...חלאס...

כולנו ראינו את טוני ברעננה וידענו שהוא שווה משהו וזו רק תקופה לא טובה. אז מה ששיחרר שיחרר, זה לא קשור. שלא לדבר על בוזגלו.

הבדל של שמיים וארץ. די לגניבת הדעת.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

The red one כתב:עוד פעם אתם בורחים לי לשחקנים שאנחנו מכירים...חלאס...

כולנו ראינו את טוני ברעננה וידענו שהוא שווה משהו וזו רק תקופה לא טובה. אז מה ששיחרר שיחרר, זה לא קשור. שלא לדבר על בוזגלו.

גם רובנו ראינו את קואנקה בליגה הספרדית. הוא לא הגיע מהליגה השניה בלבנון.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

כל זה ב80 דקות?
אני לא אופטימי אבל להפוך אותו ליובל אבידור זו גניבת דעת.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

גדי כתב:
כל זה ב80 דקות?
אני לא אופטימי אבל להפוך אותו ליובל אבידור זו גניבת דעת.
איפה הפכתי אותו ליובל אבידור?

סמל אישי של משתמש
The red one

CrazyRed7 כתב: גם רובנו ראינו את קואנקה בליגה הספרדית. הוא לא הגיע מהליגה השניה בלבנון.
אל תהיה מצחיק, 99% מהכותבים פה (ובכלל אוהדי הכדורגל הישראלי) לא שמעו את השם הזה מעולם. וסרטונים, סבבה, בסרטונים גם יובל אבידור חלוץ שששווה ברצלונה.

ושלא תבינו לא נכון - אני ממש לא בעד לזרוק את איסאק כרגע. אבל מצחיקה אותי המגננה המגוכחת הזו. צריך לומר את האמת: נכון לעכשיו, זה נראה לא ברמה שאנחנו צריכים.

מה יהיה בהמשך? אין לדעת, אבל לנסות ולחפש "גם ההוא היה ככה וגם ההוא היה ככה" זה גניבות דעת ברמת האלישע.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 08 אוקטובר 2017, 11:57, נערך 3 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

לא שמעתי שאת השם שלו לפני שהגיע וגם לא טרחתי לראות סרטונים שלו, ההיכרות שלי היא רק מה80 דקות אתמול ובנתיים זה לא נראה השחקן שאנחנו צריכים כי הוא לא מאיים על השער( אולי בגלל העמדה ששיחק בה אתמול). שירוץ כמה משחקים בתפקיד שמייעדים לו ואז נתהה על קנקנו

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

הבעיה הכי גדולה של קוואנקה עד עכשיו, זה הDNA שלו.
הוא חונך מגיל צעיר בלה מאסיה, ששם כידוע מגיל צעיר מאוד מחנכים את השחקנים לאותה שיטת המשחק של הקבוצה הבוגרת, שזה הטיקי טקה.
רואים שאם נותנים לו את הכדור ויש סביבו שחקנים, דברים טובים קורים, כמו למשל החילופי מסירות בנגיעה עם בן שהר אתמול, כמו נגד אשקלון (אם אני זוכר נכון) שהוא שיחק עם מליקסון ודור אלו לידו.
הבעיה היא שזה לא השחקן שאנחנו צריכים, אנחנו צריכים שחקן כמו טוני, שלוקח כדור ויודע להחזיק בו, יודע לייצר לעצמו את המצבים, יודע לעשות דריבל על הקו בשביל לנער את המגן שלו ולתת כדור טוב לאמצע, שזה גם ההוא שלא מדברים עליו ידע לעשות טוב.
אני בטוח שיש לו את האיכויות להפוך לשחקן כזה, אבל רואים שהוא עדיין לא שם, בכלל בכלל לא.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

"מכירים".
טוני וואקמה היה שחקן טוב בקבוצה קטנה שהיה ספק אם יוכל לעשות את קפיצת המדרגה לקבוצת צמרת, ובוזגלו הגיע אחרי שנתיים של פציעות ויובש כמעט מוחלט בבלגיה, כשגם לפניהן הוא היה בעיקר הבטחה לא ממומשת.
קוואנקה הגיע אחרי קרוב ל- 30 הופעות בעונה האחרונה בלה ליגה. את השם שלו מכיר כל מי שעקב אחרי בארסה לפני 5 שנים.

אז מי פה גנב הדעת?

סמל אישי של משתמש
The red one

bs war כתב:
"מכירים".
טוני וואקמה היה שחקן טוב בקבוצה קטנה שהיה ספק אם יוכל לעשות את קפיצת המדרגה לקבוצת צמרת, ובוזגלו הגיע אחרי שנתיים של פציעות ויובש כמעט מוחלט בבלגיה, כשגם לפניהן הוא היה בעיקר הבטחה לא ממומשת.
קוואנקה הגיע אחרי קרוב ל- 30 הופעות בעונה האחרונה בלה ליגה. את השם שלו מכיר כל מי שעקב אחרי בארסה לפני 5 שנים.

אז מי פה גנב הדעת?
אתה ראית במשחקים של שנייהם שיש להם המון מה להציע. ווקאמה היה שובר שוויון בקבוצת אמצע טבלה בליגה, לא תגיד עכשיו מלך שערי הליגה הלאומית. אותו דבר לגבי בוזגלו. את החומר שיש לו ברגליים אתה ראית טוב מאוד. נכון, הגיע אחרי שנתיים לא טובות בבלגיה - עם זה מסכים.

קיצור, סבבה. הויכוח הזה לא יגיע לשום מקום. כל מה שנותר לנו לקוות הוא שהחל ממוצ'ש הקרוב קואנקה יכנס לזון.

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

אתם מתעסקים בזה יותר מדי, הבנאדם בקושי שיחק
לא בונים תיאוריות שלמות אכזבות וציפיות על פחות מ180 דקות.
תנו לו כמה חודשים של שקט רבאק.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אגב, למי שלא מכיר את קואנקה - למרות שלא מדובר באיזה כובש מצטיין, יש לו בעיטה מצוינת ומדויקת. הבעיה שבדקות המעטות ששיחק, הוא לא שיחק בעמדה שלו ושיחק רחוק מאוד מהשער.

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

מהדקות שראיתי אותו בינתיים אין לו מה לחפש באגף.הוא צריך לשחק באמצע אבל הבעיה איתו שהוא לא פיזי ומפסיד הרבה כדורים בגלל זה.

בינתיים זה לא נראה מרשים אבל צריך לתת לו את הזמן שלו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

משהו אצל קוונאקה מרגיש לי עצור. רואים שיש לו כדורגל, המשחק המהיר, המשחק בנגיעה, העובדה שהוא תמיד מרים את הראש ולא פעם שלח את הכדור בצורה חכמה לאגף השני, העובדה שאחרי שהוא מוסר כדור הוא אוטומטית עושה תנועה כדי להתפנות ולאפשר דאבל פס, העובדה שהוא תמיד מחפש למסור לשטח, כל אלה הם דברים שהם אולי מבחינת בסיס למי שגודל באקדמיה של ברצלונה, אבל בארץ הם נדירים. תסתכלו על אונה וזריהן, שני שחקנים מהכישרוניים במדינה שלנו, ואיך הבסיס שלהם נראה. עוד נגיעה בכדור ועוד נגיעה, הרבה פעמים לא מרימים את הראש, זה אולי נשמע לא מהותי, אבל בכדורגל המודרני זה קריטי וזה ההבדל בין שחקן שמשחק מהר וחושב מהר לשחקן שמשחק לאט וחושב לאט.
ובגלל כל מה שכתבתי אני טוען שקוונאקה עדין עצור, עדין חסר ביטחון במשחק שלו. כי אם לקוונאקה יש את הבסיס האירופאי הזה, אין סיבה שהוא לא ייצר לנו שערים ובישולים, אבל בפועל הוא הרבה פעמים משחק רחוק מהשער, ונראה מהוסס משהו במשחק שלו כשהוא צריך לקחת סיכונים. ובטח ובטח שהפציעות לא עזרו עם הביטחון שלו.
במחשבה ראשונה, לא הסכמתי עם כל אלה שהעדיפו אותו על אייבנדר מול רעננה, אבל במחשבה שנייה, הייתי ממשיך איתו בהרכב, הייתי זורק אותו למים העמוקים, כי ככל שישחק יותר דקות יהיה לו יותר הזדמנויות לעשות את המהלך שהוא יכבוש או יבשל שער או יהיה חלק מרכזי בבניית שער וזה אולי ישחרר אותו ויגרום לו להתפוצץ. או לחלופין, נוכל לדעת שמבחינה מנטלית זה גדול עליו ולהסיק את המסקנות בהתאם. בכל מקרה, הייתי זורק אותו למים העמוקים (בניגוד אגב לגישה של ברק, שלדעתי גם מול רעננה יחפש לשלב אותו כשאנחנו ביתרון והקבוצה רצה, וזה אגב זכותו וגם דרך להסתכל על הדברים).

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:
"מכירים".

אז מי פה גנב הדעת?
לא ברור לי מהיכן נובע הביטחון שלך.
הגיע הזמן שתפנים שלא כל שחקן ששיחק כמה משחקים בליגה הספרדית בהכרח יהיה גדול על הליגה הזאת.

תעזוב בצד את ההסתכלות השטחית ובוא נתחיל לדבר מקצועית.
במה הוא טוב מאחרים? מה הערך המוסף שלו? איך הוא אמור להצדיק את השכר הגבוה והציפיות?

כל הסיסמאות האלה על ברצלונה לפני 50 שנה ושתי צולבות לא יקדמו אותנו לשום מקום.
זה פשוט לא רלוונטי והגיע הזמן לקדם משם את הדיון כבר.

שלח תגובה