איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
maxkid22

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי maxkid22 »

אני דווקא מאוד נהניתי ממנו במחצית הראשונה, הדריבלים הלכו לו, המסירות היו טובות, שיחק בנגיעה...
במחצית השנייה חזר להראות כמו שחקן נוער

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אדום זקן כתב:אתמול סוף סוף בא לציון גואל וראינו את קוואנקה משחק כמעט 80 דקות.
ומה אני אגיד לכם? כלום ושום דבר.
אפשר להתפעל מ"טאצ" בכדור,מהמסירות המדויקות על מ"ר,אבל אילו דברים שגם אני ניחנתי בהם ששיחקתי אצל אפריים צבי.
הבן אדם שילמו עליו פאקן חצי מליון יורו.
אותי פחות מעניין שהוא לא הצליח לעשות דריבל זה אכן עניין של בטחון.
אבל.. לא מהירות,רך כמו חמאה,ושום פעולה שאומרת "וואלה,יש למה לחכות".
בסדר,הבנו הוא כאן עד ינואר לפחות,בקצב הזה הוא גם לא יראה הרכב עד ינואר.
אז מה תגיד על אוחנה אתמול?
אל תיפול לישראליות הרגילה. אם הוא היה נותן הצגה אתמול היית חוגג?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

yedidel כתב:
אולי דבר כבר לתרץ עם ה"אבל מה תגיד על אוחנה" ו"למה שמליקסון חלש לא אומרים לו כלום"

המקרים שונים! אוחנה חלש לתקופה מסוימת אבל אנחנו יודעים וראינו יפה מאוד שכשהוא בכושר, כשהראש שלו במקום, אז הוא עושה קסמים. מקוונאקה לא ראינו את זה בנתיים בשום שלב! לא כשהראש במקום, לא כשהוא כשיר, לא מבשחק גאברג', לא כשהוא עולה לשנות משחק. נאדה נאדה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

שלמה שרף ויוני הללי מחפשים מחליפים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אדום זקן כתב:אתמול סוף סוף בא לציון גואל וראינו את קוואנקה משחק כמעט 80 דקות.
ומה אני אגיד לכם? כלום ושום דבר.
אפשר להתפעל מ"טאצ" בכדור,מהמסירות המדויקות על מ"ר,אבל אילו דברים שגם אני ניחנתי בהם ששיחקתי אצל אפריים צבי.
הבן אדם שילמו עליו פאקן חצי מליון יורו.
אותי פחות מעניין שהוא לא הצליח לעשות דריבל זה אכן עניין של בטחון.
אבל.. לא מהירות,רך כמו חמאה,ושום פעולה שאומרת "וואלה,יש למה לחכות".
בסדר,הבנו הוא כאן עד ינואר לפחות,בקצב הזה הוא גם לא יראה הרכב עד ינואר.
מה ציפית שיתן?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

The red one כתב: אולי דבר כבר לתרץ עם ה"אבל מה תגיד על אוחנה" ו"למה שמליקסון חלש לא אומרים לו כלום"

המקרים שונים! אוחנה חלש לתקופה מסוימת אבל אנחנו יודעים וראינו יפה מאוד שכשהוא בכושר, כשהראש שלו במקום, אז הוא עושה קסמים. מקוונאקה לא ראינו את זה בנתיים בשום שלב! לא כשהראש במקום, לא כשהוא כשיר, לא מבשחק גאברג', לא כשהוא עולה לשנות משחק. נאדה נאדה.
ברור שלא ראינו, הוא שיחק משחק וחצי. זה כמו שמישהו היה בא אחרי משחק הבכורה של אוחנה פה (נגד סכנין בעונה שעברה, לא עשה כלום) והיה אומר "וואלה אין למה לצפות, לשחרר בינואר".
יש למישהו פה ספק שאיסאק קוואנקה שחקן כדורגל טוב? לי אין ספק. השאלה היא מתי ואם בכלל הוא יביא את זה לידי ביטוי כאן. בכל מקרה אחרי פחות משני משחקין מלאים אי אפשר לקפוץ לשום מסקנה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

The red one כתב: אולי דבר כבר לתרץ עם ה"אבל מה תגיד על אוחנה" ו"למה שמליקסון חלש לא אומרים לו כלום"

מה יש לי לתרץ? מה אני הסוכן שלו?
הגיע לפה שחקן שהיה ברור לכולם שיכול להצליח בענק ויכול גם להתרסק. שתי האפשרויות עדיין פתוחות, ובטח שלא לפי משחק אחד בגביע הטוטו נחליט.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yedidel כתב:
מה הקשר לאוחנה?
אוחנה בתקופה לא טובה,כולנו יודעים מה אפשר לקבל ממנו.
קאוונקה זו חידה ודווקא אתמול הייתה לו הזדמנות להראות "קצת" ממה שהוא יודע.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שיש כתב: מה ציפית שיתן?
מה ציפיתי?
הביאו אותו בשביל שיהיה שובר שיוויון.
אז לפחות שיראה סימנים שהוא יכול להיות אחד כזה.
לא ביקשתי יותר.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

ומאיפה יראה את הסימנים האלו, מעמדת חצי מגן? כשאיתו הרכב לא מתואם שלא יכול לייצר כלום? קוואנקה לא מסי, והוא לא בזון עדיין.
לדעתי ההצלחה או הכישלון שלו יקומו או ייפלו על בכר. אם יקבל 5 המשחקים הקרובים 60-70 אחוז מסך הדקות הוא יוכל להכנס לקצב ולהאכיל כובעים. אם ימשיך לקבל פירורים, להיות אחרון ברוטציה ולפתוח רק כשאין ברירה (וגם אז לא בתפקיד שלו) הוא ייחשב ככישלון.

בקיצור, לטעמי לא קיבל עדיין הזדמנות ראוייה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הרבה פה מדברים מהרגש, וזה בסדר.

אני רוצה לשים את האצבע על משהו אחר.
יכול להיות שקואנקה שחקן גדול, אבל גם אם הוא כזה, הוא כל כך לא נראה כמו השחקן שאנחנו צריכים שהזוי בעיניי שהחליטו להחתים דווקא אותו.

או שלא בדקו כמו שצריך, או שציפו שהוא יביא לדשא יכולות שהוא פשוט לא מסוגל להביא.

שוב, צריכים להיות זהירים כי לא ראינו מספיק. אבל אלו דברים שראיתי גם במשחקים שלו בספרד וטענתי עוד לפני שהגיע.

כרגע אני לא רואה מה הערך המוסף שלו לסט היכולות הקיים בקבוצה. כן, גם אם ישתפר משמעותית.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

bs war כתב:
ברור שלא ראינו, הוא שיחק משחק וחצי. זה כמו שמישהו היה בא אחרי משחק הבכורה של אוחנה פה (נגד סכנין בעונה שעברה, לא עשה כלום) והיה אומר "וואלה אין למה לצפות, לשחרר בינואר".
יש למישהו פה ספק שאיסאק קוואנקה שחקן כדורגל טוב? לי אין ספק. השאלה היא מתי ואם בכלל הוא יביא את זה לידי ביטוי כאן. בכל מקרה אחרי פחות משני משחקין מלאים אי אפשר לקפוץ לשום מסקנה.
את מיכאל אוחנה ראינו, או לפחות יכלנו לראות, גם לפני וידענו מה ניתן לקבל ממנו.

אין לי ספק שקואנקה שחקן כדורגל טוב. לא הבאנו אותו בשביל שיהיה "טוב". הבאנו אותו בשביל הרבה מעבר ל"טוב", ופה, כבר מתחיל להתעורר לי הספק.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

The red one כתב: את מיכאל אוחנה ראינו, או לפחות יכלנו לראות, גם לפני וידענו מה ניתן לקבל ממנו.

אין לי ספק שקואנקה שחקן כדורגל טוב. לא הבאנו אותו בשביל שיהיה "טוב". הבאנו אותו בשביל הרבה מעבר ל"טוב", ופה, כבר מתחיל להתעורר לי הספק.
על קוואנקה ידענו הרבה יותר ובטח היה הרבה יותר ממה להתרשם טרם החתימה מאשר אוחנה בזמנו. על הנייר הוא מניה הרבה יותר בטוחה.

הבעיה היא שהוא זר. ולזרים בארץ לא נותנים זמן למרות שהם צריכים אותו הרבה יותר מהישראלים. הרי אם במקום קואנקה היה פה את אצילי שאנחנו כביכול "מכירים", באותו כושר ומצב דקות משחק בדיוק, אף אחד לא היה חושב לדבר על שחרור בינואר.

אין לי גם ספק שקוואנקה הוא מעבר ל"טוב" ושאם הכל יתחבר ויסתדר הוא יהיה אחד השחקנים הטובים בליגה. אבל יכול מאוד להיות שזה לא יתחבר ויסתדר, כמו עם זרים מצוינים אחרים שהגיעו לארץ ולא הצליחו. השאלה היא כמה זמן וסבלנות אנחנו מוכנים לתת. לתחושתי יותר מדי כותבים כאן נותנים מעט מאוד.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

yedidel כתב:
כן, אם היה נותן הצגה הייתי חוגג כי הייתי מבין שיש פוטנציאל

עד עכשיו, עם כל הרצון הטוב וכמה שאני לא מתאמץ ( ואני באמת מתאמץ), קשה לי לזהות את הפוטנציאל הזה

מודה שלא עקבתי אחריו בספרד ולא ראיתי סרטונים שלו, אבל מפרסומים ודיבורים כשהוחתם הבנתי שהביאו אותו כדי לסגור את הבור של בוזגלו

נכון להיום, להשוות אותו לבוזגלו זה כמו להשוות את יובל אבידור לטוני וואקמה

איפה זה ואיפה זה

*מוכן להתבדות ולאכול אלף כובעים

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב:הרבה פה מדברים מהרגש, וזה בסדר.

אני רוצה לשים את האצבע על משהו אחר.
יכול להיות שקואנקה שחקן גדול, אבל גם אם הוא כזה, הוא כל כך לא נראה כמו השחקן שאנחנו צריכים שהזוי בעיניי שהחליטו להחתים דווקא אותו.

או שלא בדקו כמו שצריך, או שציפו שהוא יביא לדשא יכולות שהוא פשוט לא מסוגל להביא.

שוב, צריכים להיות זהירים כי לא ראינו מספיק. אבל אלו דברים שראיתי גם במשחקים שלו בספרד וטענתי עוד לפני שהגיע.

כרגע אני לא רואה מה הערך המוסף שלו לסט היכולות הקיים בקבוצה. כן, גם אם ישתפר משמעותית.
או!זה כבר דיון אחר. האם זה סוג השחקן שהיינו צריכים לאגף ימין מכיוון שיש לנו הרבה מהסוג שלו(בעמדות אחרות) ומעט מאוד שחקנים של מספרים.
כרגע הבעיה שלנו זה תאכלס. אין לנו אף שחקן שנותן מספרים באופן עקבי.

שלח תגובה