לוח משחקי ליגת העל לעונת 2017/2018.
Re: לוח משחקי ליגת העל לעונת 2017/2018.
מקווה שיפתחו את היציע העליון והתחתון.
באיזה שעה המשחק?
באיזה שעה המשחק?
- The red one
20:30שמעון א כתב:מקווה שיפתחו את היציע העליון והתחתון.
באיזה שעה המשחק?
כרגיל ידחסו את העליון ושתי דקות לשריקה יפתחו את התחתון ואז אי אפשר לעבור.שמעון א כתב:מקווה שיפתחו את היציע העליון והתחתון.
באיזה שעה המשחק?
נחכה מחוץ לאצטדיון עד שריקת הפתיחה כדי לשבת למטה.izguy83 כתב: כרגיל ידחסו את העליון ושתי דקות לשריקה יפתחו את התחתון ואז אי אפשר לעבור.
יש מכירה לבוקרשט חוץ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אנחנו לא נמלא את העליוןizguy83 כתב: כרגיל ידחסו את העליון ושתי דקות לשריקה יפתחו את התחתון ואז אי אפשר לעבור.
אחרי 3 שבועות בלי הפועל ושבוע וחצי עם הילדים בבית, אני לא בטוח בכלל.Noam98 כתב: אנחנו לא נמלא את העליון
- The red one
כן אבל הבעיה היא שהמשחק לילה לפני החזרה לשגרה..אז לא מעט יעדיפו לוותר על הטיול (בטח לנוכח היכולת בזמן האחרון) בגלל עבודה/צבא/לימודים למחרת..izguy83 כתב: אחרי 3 שבועות בלי הפועל ושבוע וחצי עם הילדים בבית, אני לא בטוח בכלל.
אם נגיד המשחק היה היום - היינו ממלאים קל כי כולם היו יוצאים לטיול לנתניה.
מת על הפסימיות שלכם.The red one כתב: כן אבל הבעיה היא שהמשחק לילה לפני החזרה לשגרה..אז לא מעט יעדיפו לוותר על הטיול (בטח לנוכח היכולת בזמן האחרון) בגלל עבודה/צבא/לימודים למחרת..
אם נגיד המשחק היה היום - היינו ממלאים קל כי כולם היו יוצאים לטיול לנתניה.
5 אלף קל ואני עדין
- The red one
קשה לי לראות את זה קורה, אבל יאללה, הלוואיאדום זקן כתב: מת על הפסימיות שלכם.
5 אלף קל ואני עדין
למה כל כך קשה להאמין?The red one כתב: קשה לי לראות את זה קורה, אבל יאללה, הלוואי
אנשים כבר שבועיים לא רואים כדורגל והרבה זמן גם לא היה משחק בטרנר.
אז מה כאן קשה לראות?
בכלל,אתה מתגלה כפסימיסט בכל מה קשור לקבוצה,לא מתאים.
- The red one
אין קשר לפסימי אחי, המציאות:אדום זקן כתב: למה כל כך קשה להאמין?
אנשים כבר שבועיים לא רואים כדורגל והרבה זמן גם לא היה משחק בטרנר.
אז מה כאן קשה לראות?
בכלל,אתה מתגלה כפסימיסט בכל מה קשור לקבוצה,לא מתאים.
חול המועד השבוע -> אנשים סביר להניח יוציאו לא מעט כסף במהלכו, אז גם טיול לא זול לנתניה בסופו?
המשחק שנייה לפני החזרה לשגרה -> חיילים יעדיפו לוותר, ילדים קטנים והורים פחות יגיעו (בית ספר ועבודה למחרת)
היכולת של הקבוצה -> תמיד פקטור.
מה לא ככה?
עכשיו ברור לי שיהיו אלפים, לא כ-ל החיילים יוותרו ולא כ-ל הילדים לא יגיעו ולא כ-ל ההורים יעדיפו לישון טוב לפני החזרה לשגרה. אבל בהשוואה לעובדה שהמשחק יכל להתקיים היום, תחשוב איזה פוטנציאל היה.
ההבדל הוא בין 5 ל7.The red one כתב: אין קשר לפסימי אחי, המציאות:
חול המועד השבוע -> אנשים סביר להניח יוציאו לא מעט כסף במהלכו, אז גם טיול לא זול לנתניה בסופו?
המשחק שנייה לפני החזרה לשגרה -> חיילים יעדיפו לוותר, ילדים קטנים והורים פחות יגיעו (בית ספר ועבודה למחרת)
היכולת של הקבוצה -> תמיד פקטור.
מה לא ככה?
עכשיו ברור לי שיהיו אלפים, לא כ-ל החיילים יוותרו ולא כ-ל הילדים לא יגיעו ולא כ-ל ההורים יעדיפו לישון טוב לפני החזרה לשגרה. אבל בהשוואה לעובדה שהמשחק יכל להתקיים היום, תחשוב איזה פוטנציאל היה.
5 אלף זה יפה מאוד וזה מה שיהיה,כאחד שמספיק שנים מלווה את הקבוצה אני יודע להגיד לך מתי יש ברנד על משחק.
- The red one
5 אלף זה מעולה והלוואי שיהיה 5, ואם כן - כמו שאמרו כאן - נקווה שיהיה קצב גבוה של מכירה מוקדמת, שלא יהיה עוד פעם את הקטע המסריח הזה של לפתוח את התחתון דקה לפני המשחק וכולם בנתיים נדחסים בעליוןאדום זקן כתב: ההבדל הוא בין 5 ל7.
5 אלף זה יפה מאוד וזה מה שיהיה,כאחד שמספיק שנים מלווה את הקבוצה אני יודע להגיד לך מתי יש ברנד על משחק.
אגב גם יש הופעה של אדיר מילר בב"ש באותו זמן, ויש כאלה שנפלו ובגללה לא יסעו

שיהיה בריא מי שאצלו אדיר מילר דוחה הפועל...The red one כתב: 5 אלף זה מעולה והלוואי שיהיה 5, ואם כן - כמו שאמרו כאן - נקווה שיהיה קצב גבוה של מכירה מוקדמת, שלא יהיה עוד פעם את הקטע המסריח הזה של לפתוח את התחתון דקה לפני המשחק וכולם בנתיים נדחסים בעליון
אגב גם יש הופעה של אדיר מילר בב"ש באותו זמן, ויש כאלה שנפלו ובגללה לא יסעו