שיר צדק נפל קורבן לטעות בייצור
Re: אלונה מודיעה: התגלו שאריות חומר אסור אצל שיר צדק
מעודד חילוף חומרים, כלומר שורף שומן כלשהו.
זה עדיף ממריץ לא?
זה עדיף ממריץ לא?
וואו זה נוראי, אבל עדיין לא כמו להזריק סטרואידים (מה שלאלה קיבל עליו שנתיים).
עונש של עד שנה יהיה הולם, וגם אזהרה תהיה מתקבלת על הדעת אבל הלוואי שלשיר הייתה דרך להוכיח איזה ספורטאי הוגן ומקצוען הוא ושהפרשה נעשתה בתום לב מוחלט ושבמקום להעניש את השחקן אופ"א תתחיל להלחם בחברות תוספי המזון הפושעים האלו כי אם זה קרה לשיר זה יכול לקרות לכל אחד.
כואב מאוד על הבחור, לא מגיע לו והלוואי שיחזור מהפרשה הזאת חזק יותר, אנחנו נחכה לו.
עונש של עד שנה יהיה הולם, וגם אזהרה תהיה מתקבלת על הדעת אבל הלוואי שלשיר הייתה דרך להוכיח איזה ספורטאי הוגן ומקצוען הוא ושהפרשה נעשתה בתום לב מוחלט ושבמקום להעניש את השחקן אופ"א תתחיל להלחם בחברות תוספי המזון הפושעים האלו כי אם זה קרה לשיר זה יכול לקרות לכל אחד.
כואב מאוד על הבחור, לא מגיע לו והלוואי שיחזור מהפרשה הזאת חזק יותר, אנחנו נחכה לו.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 02 אוקטובר 2017, 11:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה ממריץ שדומה לאדרנלין
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
אפשר לראות באתר של אופ"א את הרשימה.
זה מופיע ברשימת הממריצים, על פניו נראה כפחות חמור מהאחרים. זה באותה רשימה
עם האפדרין שלקח כפיר אדרי.
זה מופיע ברשימת הממריצים, על פניו נראה כפחות חמור מהאחרים. זה באותה רשימה
עם האפדרין שלקח כפיר אדרי.
ממריצים זה חמור מאוד, לא?
ולכמה זמן הושעה אדרי?
ולכמה זמן הושעה אדרי?
אופטימי אתהSouth Boy כתב:וואו זה נוראי, אבל עדיין לא כמו להזריק סטרואידים (מה שלאלה קיבל עליו שנתיים).
6 משחקים.שמעון א כתב:ממריצים זה חמור מאוד, לא?
ולכמה זמן הושעה אדרי?
זה שנתן לו אותם הושעה לשנתיים
רוכבת אופניים רוסיה הורחקה על זה לשנה וחצי.
לא נראה לי שיש יותר מדי מקום לאופטימיות
לא נראה לי שיש יותר מדי מקום לאופטימיות
לא יעזור הרבה לצדק. איך יוכל להוכיח תום לב?
הבנתי שהחומר לא נשאר יותר מכמה ימים בגוף
הבנתי שהחומר לא נשאר יותר מכמה ימים בגוף
מדובר בזמנים אחרים ובמודעות שונה לחלוטין לנושא.שמעון א כתב:ממריצים זה חמור מאוד, לא?
ולכמה זמן הושעה אדרי?
היום אדרי היה מקבל שנתיים וגיא עזורי לא היה חוזר לענף כי הוא נתן לאדרי את החומר באופן אישי.
ממריץ זה עניין הגדרתיyossi כתב:מעודד חילוף חומרים, כלומר שורף שומן כלשהו.
זה עדיף ממריץ לא?
אם החומר הזה ממריץ את קצב חילוף החומרים ובכך יותר קל לך לשרוף שומן, הוא גם ייקרא ממריץ.
משיטוט בגוגל אני משתף נקודה מעניינת בנוגע לחומר הזה
בדומה לעוד הרבה תוספים אחרים, זה לא חומר שיכול להועיל ללא שגרת אימונים ותזונה נכונה
בטבע, הוא נמצא בתוך פרי שנקרא ציטרוס אורנטיום, "תפוז מר" (פרי שלא משמש למאכל בשל הטעם המריר שלו)
הפרי משמש בעיקר להפקת תכשירים רפואיים ולתוספים של שריפת שומן.
החומרים הנמצאים בציטרוס אורנטיום יכולים להפעיל מנגנוני תרמוגנזה (=תא שומן שמשמש להרזייה) ברקמת השומן. אחד המחקרים הבודדים שהצליח להוכיח את יעילותו של הפרי בהגברת התרמוגנזה והירידה במשקל, שילב בתוכו תזונה נכונה, ביצוע פעילות גופנית סדורה על בסיס שבועי ושילוב החומר עם קפאין.
לעומת זאת, בכל המחקרים שבוצעו במנוחה לא נמצאה יעילותו של החומר בירידה במשקל ואיבוד אחוזי שומן. מכאן ניתן להסיק שאמנם מדובר בחומר יעיל, אך כדי לראות תוצאות במהלך השימוש בו יש לשמור על תזונה נכונה ושגרה של אימונים.
אגב, החומר הזה נמצא בגוף האדם במערכת העצבית, בצורה הטבעית שלו (גם אצלי ואצלכם ברגע זה) אבל בכמויות מזעריות בדם.
לא יודע למה אבל אני דווקא אופטימי בנוגע לעניין, מרגיש לי שיש עם מה לעבוד
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
תצפו לגרוע ביותר אל תהיו אופטימים ואל תפתחו ציפיות
ככה לא תתאכזבו
ככה לא תתאכזבו
החומר הופיע בכמויות שאינן מותרות.RedBend כתב: ממריץ זה עניין הגדרתי
אם החומר הזה ממריץ את קצב חילוף החומרים ובכך יותר קל לך לשרוף שומן, הוא גם ייקרא ממריץ.
משיטוט בגוגל אני משתף נקודה מעניינת בנוגע לחומר הזה
בדומה לעוד הרבה תוספים אחרים, זה לא חומר שיכול להועיל ללא שגרת אימונים ות**** נכונה
בטבע, הוא נמצא בתוך פרי שנקרא ציטרוס אורנטיום, "תפוז מר" (פרי שלא משמש למאכל בשל הטעם המריר שלו)
הפרי משמש בעיקר להפקת תכשירים רפואיים ולתוספים של שריפת שומן.
החומרים הנמצאים בציטרוס אורנטיום יכולים להפעיל מנגנוני תרמוגנזה (=תא שומן שמשמש להרזייה) ברקמת השומן. אחד המחקרים הבודדים שהצליח להוכיח את יעילותו של הפרי בהגברת התרמוגנזה והירידה במשקל, שילב בתוכו ת**** נכונה, ביצוע פעילות גופנית סדורה על בסיס שבועי ושילוב החומר עם קפאין.
לעומת זאת, בכל המחקרים שבוצעו במנוחה לא נמצאה יעילותו של החומר בירידה במשקל ואיבוד אחוזי שומן. מכאן ניתן להסיק שאמנם מדובר בחומר יעיל, אך כדי לראות תוצאות במהלך השימוש בו יש לשמור על ת**** נכונה ושגרה של אימונים.
אגב, החומר הזה נמצא בגוף האדם במערכת העצבית, בצורה הטבעית שלו (גם אצלי ואצלכם ברגע זה) אבל בכמויות מזעריות בדם.
לא יודע למה אבל אני דווקא אופטימי בנוגע לעניין, מרגיש לי שיש עם מה לעבוד
החומר נאסר על ידי UEFA
אני לא ממהר להיות אופטימי.
מתי אמור להיות המשפט או ההחלטה של אופ"א לגבי שיר?
אופ"א וחברות תוספי המזון הם האשמים האמיתיים.
כמובן שמעל כולם חברות תוספי המזון, צריך להכניס לכלא אנשים שמוסרים מידע שקרי על עטיפות תוספי התזונה שהם מייצרים.
אופ"א אשמה כי אתם לא יכולים לפרסם רשימה של מעל אלף חומרים אסורים, חלקם הגדול קיים בהרבה מוצרי מזון טבעיים ותעשייתיים חוקיים לחלוטין, ולצפות שכל שחקן ישלח לבדיקת מעבדה כל דבר שהוא מכניס לפה. תפרסמו רשימות של תוספי תזונה אסורים, תרשמו ליד חומרים בעייתיים שהם יכולים להופיע במוצרי מזון חוקיים ויש להיזהר, משהו!
אם הייתי משווק תוסף מזון וכותב עליו שהוא חוקי ושלחברה שלי יש מוניטין אמין מישהו יטרח לבדוק אם אני משקר או לא? הספורטאים נתקעים בין הפטיש לסדן, לא אשמים בכלום אבל נושאים באשמה של ענף שלם בסוף.
כמה כואב לי על שיר, סיטואציה נוראית שאף אחד לא יכול להגיד שהיא לא יכול לקרות לו.
כמובן שמעל כולם חברות תוספי המזון, צריך להכניס לכלא אנשים שמוסרים מידע שקרי על עטיפות תוספי התזונה שהם מייצרים.
אופ"א אשמה כי אתם לא יכולים לפרסם רשימה של מעל אלף חומרים אסורים, חלקם הגדול קיים בהרבה מוצרי מזון טבעיים ותעשייתיים חוקיים לחלוטין, ולצפות שכל שחקן ישלח לבדיקת מעבדה כל דבר שהוא מכניס לפה. תפרסמו רשימות של תוספי תזונה אסורים, תרשמו ליד חומרים בעייתיים שהם יכולים להופיע במוצרי מזון חוקיים ויש להיזהר, משהו!
אם הייתי משווק תוסף מזון וכותב עליו שהוא חוקי ושלחברה שלי יש מוניטין אמין מישהו יטרח לבדוק אם אני משקר או לא? הספורטאים נתקעים בין הפטיש לסדן, לא אשמים בכלום אבל נושאים באשמה של ענף שלם בסוף.
כמה כואב לי על שיר, סיטואציה נוראית שאף אחד לא יכול להגיד שהיא לא יכול לקרות לו.