הוצג בתקשורת כ"בלבול".Eelect כתב: המקרה הזה עבר יותר מדי מתחת לרדאר.
כסף פותר הכל לכאורה.
אז גם מי שנתן לצדק את תוסף התזונה "התבלבל" במינון, לא?
הוצג בתקשורת כ"בלבול".Eelect כתב: המקרה הזה עבר יותר מדי מתחת לרדאר.
כסף פותר הכל לכאורה.
מה ששדר הקווים אמר לא נחשב. מה שכתוב בדו'ח השופט והוגש לבית הדין זה מה שקובע ושם נכתב, ואני מצטט:הפועלעולה כתב: אל תיגרר לתעמולה הצהובה.
לפי השדר קווים באותו משחק, ג'ורדי אמר קצת יותר מנפוליאון הקטן וממש התפרץ על הקוון.
וחוץ מזה, יש תיעוד של יובל נעים מקלל כפי שאמרת? גם רב"ש הורחק מלא מעט משחקים בגלל התפרצויות. זכור לי שגם רוני לוי. לא מקלים ראש במקרים כאלו, ההפך הוא הנכון. לעיתים רבות אפילו מגזימים.
תודה רבה.The red one כתב: מה ששדר הקווים אמר לא נחשב. מה שכתוב בדו'ח השופט והוגש לבית הדין זה מה שקובע ושם נכתב, ואני מצטט:
"בדקה 44, עם הרחקת שחקן מכבי תל אביב, טל בן חיים, פנה מאמן מכבי ת"א ג'ורדי קרויף לשופט הרביעי באופן מאיים וצועק באוזנו, הצמיד את פניו לפניו של השופט הרביעי באופן מאיים, וכמו כן עזב את תחומי אזור הטכני ונכנס לשדה המשחק, כתוצאה מכך הורחק.
עם סיום המחצית הראשונה, עלה המאמן המורחק לכר הדשא הגיע אליי ודרש לדעת מי קיבל את ההחלטה לכרטיס אדום וחזר על שאלה זו שוב גם במתחם חדר ההלבשה ושאל "מי קיבל את ההחלטה, נפוליאון?" בהתכווונו לעוזר השופט מתי יעקובוב"
על פניו מקרה שצריך לקבל יותר מהרחקה למשחק אחד. גם התפרצות בשדה המגרש, גם הצמדת פנים באופן איים, גם הרחקה, גם התפרצות לחדר השופטים וגם העלבת שופט.
אבל הנה - רק משחק אחד. ברור לכולנו שאם במקום "ג'ורדי קרויף" היה כתוב "ברק בכר", היינו שומעים (בעיקר ברשתות החברתיות, לדעתי) הרבה יותר תרעומת על כך שבכר קיבל רק משחק אחד.
וואלאק הפתעת לטובהThe red one כתב: מה ששדר הקווים אמר לא נחשב. מה שכתוב בדו'ח השופט והוגש לבית הדין זה מה שקובע ושם נכתב, ואני מצטט:
"בדקה 44, עם הרחקת שחקן מכבי תל אביב, טל בן חיים, פנה מאמן מכבי ת"א ג'ורדי קרויף לשופט הרביעי באופן מאיים וצועק באוזנו, הצמיד את פניו לפניו של השופט הרביעי באופן מאיים, וכמו כן עזב את תחומי אזור הטכני ונכנס לשדה המשחק, כתוצאה מכך הורחק.
עם סיום המחצית הראשונה, עלה המאמן המורחק לכר הדשא הגיע אליי ודרש לדעת מי קיבל את ההחלטה לכרטיס אדום וחזר על שאלה זו שוב גם במתחם חדר ההלבשה ושאל "מי קיבל את ההחלטה, נפוליאון?" בהתכווונו לעוזר השופט מתי יעקובוב"
על פניו מקרה שצריך לקבל יותר מהרחקה למשחק אחד. גם התפרצות בשדה המגרש, גם הצמדת פנים באופן איים, גם הרחקה, גם התפרצות לחדר השופטים וגם העלבת שופט.
אבל הנה - רק משחק אחד. ברור לכולנו שאם במקום "ג'ורדי קרויף" היה כתוב "ברק בכר", היינו שומעים (בעיקר ברשתות החברתיות, לדעתי) הרבה יותר תרעומת על כך שבכר קיבל רק משחק אחד.
צודק וצודק.אדום זקן כתב:בן זקן לביתר.
חייב להגיד שאני מחזיק ממנו למרות שלא עשה יותר מדי רק נשגב מבינתי להבין איך אחד כזה שפוטר כי התערבו לו מגיע לביתר שם 3 יתערבו לו.
מציאה יקרה.אדום זקן כתב:בלקמן הזה זה וואחד מציאה
תלמד לפרגן.CrazyRed7 כתב: מציאה יקרה.
על משבצת של ישראלי. כל השאר זה בונוס.hb7 כתב:איזה מציאה הוא בדיוק?שחקן טוב שעבר פציעה והגיע בהשאלה בלי אופציה לקניה
מה יש לפרגן?עוד כשחתם במכבי כתבתי שמדובר בשחקן מצוין לליגה שלנו. אני מכיר אותו כבר כמה שנים אבל לא היה לי מושג שהוא יהודי.אדום זקן כתב: תלמד לפרגן.
בזמן שישראליים שלא משחקים חוזרים לכאן בחוזי עתק הביאו יהודי מהפריימר שיפ במחיר מצחיק