אורן, אין כוונה לזלזל באף אחד.oranu כתב: זה זלזול מוחלט במה שרד בנד רשם.
גם אם לא מסכימים על כל מה שהוא רשם מי שאומר שאין משתמשים פה שחוצים גבולות בנושאים של משחקים ותוך כדי משחק מתהפכים מדיבור פח לדיבור נדיר על שחקן כי פתאום הוא שם גול הוא שקרן.
מי שאומר שאין פה לכלוכים ברמת הפייסבוק בטופיקים של משחקי חוץ שקרן.
מי שאומר שאין פה דעות קדומות א-לה ניב זריהן ערס מסריח וגאדיר ערבי חמום מוח גם שקרן.
אז נכון, זה לא הפייסבוק אבל גם פה יש כמה וכמה משתמשים שכל פעם מחדש מנבלים את הפה תוך כדי משחקים וגם אחריהם.
לא צריך לתת לך דוגמאות כי אתה מכיר אותם מספיק טוב, אפילו אתה התחלת להשתמש במושג סמרטוטים כשמדובר על שחקנים של הקבוצה שלך ואתה משתמש מאוד אינטילגנט ומאוד רהוט בכתיבה שלו.
אתה חושב שזה קרה סתם?? לא ממש לא.
השיח פה היה מגעיל ומכוער ושלח את גרורותיו גם למשתמשים סבלניים יותר.
האשמים זה קודם כל הטרולים הבלתי נסבלים והמנהלים שמחליטים לא להעיף אותם, ואחרי זה אנחנו שלא יודעים לשים סטופ בזמן.
ותפסיקו להגיד סתימת פיות, אף אחד לא סותם למשתמשים את הפה, מעבירים ביקורת על התנסחות טרולית ומכוערת של משתמשים פה ברגעים של עצבים ותסכול.
זה מחלחל ליוזרים אחרים, לפייסבוק, למגרש, ולמועדון באופן כללי.
אז אני מבין את הצורך לבוא ולבקר ולהציף בעיות, לא מבין את זה שמשתמשים מנכסים לעצמם בלעדית מה היא הבנה בכדורגל ומרשים לעצמם להתבטא איך שבז** שלהם, די נו אנחנו במקום אחר היום רבק בואו נשמור על דיונים ברמה גבוהה כל הזמן ולא רק בתקופות טובות או בינוניות.
עובדתית כשיש תקופה חרא הרבה יותר חרא נשפך כאן (ברמת ההתנסחות) וחבל כי בסך הכל הפורום הזה באמת מורכב מרוב גדול של משתמשים איכותיים ואוהדים אמיתיים.
די ברור שהדיון הזה לגמרי יצא מפרופורציות.
אם תשים לב תראה שלא רק שלא זלזלתי, אפילו הצדקתי אתכם בחלק מהמקרים והסכמתי שהקהל הוא חלק מהפתרון.
הבעיה מתחילה כשאנשים מתחילים להגזים. ויש פה כמה שלגמרי הגזימו. גם ברמת ההשפעה של הפורום וגם בהפרזות לגבי איכות השיח השלילית בו.
לא לעניין לקחת תגובה אחת של איזה משתמש ולהכליל על כולם. לא לעניין לבוא מהאולימפוס ולספר לכולנו כמה אנחנו פח ואשמים במצב הקבוצה.
אז לי יש בעיה, מודה. כמדברים איתי בצורה קיצונית אני רואה צורך לאזן מהצד השני.
כשאני רואה שחקים הולכים על המגרש ואוהדים שבמקום להפנים שיש בעיה מפנים את החיצים לקהל, אני מבין שכנראה לא נוח להם להתמודד עם המציאות.
והמציאות היא שהשחקנים שלנו פשוט זלזלו. קודם כל ולפני הכל זה עליהם. בגלל זה גם כיניתי אותם כפי שכיניתי והתכוונתי לכל מילה. לפני שנתיים נגד עכו כיניתי אותם בצורה דומה.
למה? כי יש דברים שהם מעבר לכדורגל. אי אפשר לקבל תצוגה כזאת. המינימום הנדרש הוא לרוץ על המגרש.
אז כנראה שכל אחד מפנה את האש לאן שנוח לו.
חלק עושים את זה לכיוון המאמן, חלק לכיוון השחקנים וחלק לכיוון הקהל.
לבוא ולזרוק פה כל מיני האשמות תלושות מהמציאות כלפי הגולשים זה בדיוק כמו לקלל שחקנים במגרש.
הדרך אולי שונה אבל הגורם הוא אותו גורם - חוסר פרופורציה משווע וחוסר יכולת להכיל את הסיטואציה.
אז בואו כולנו נרגיע קצת ונחזור לפרופורציות.
בסוף לכולנו יש את אותו אינטרס והוא הצלחת הקבוצה, והיא צריכה אותנו חמים ומאוחדים.