לא מעיד על כלום.ForeverRed כתב:ראיון שלם של בכר בוואלה והשם של קואנקה לא עולה אפילו פעם אחת, למרות ששחקנים אחרים כן הוזכרו בהקשרים כאלה ואחרים.
לא בהכרח מעיד משהו רע, אבל גם לא מעיד משהו טוב.
קראתי את הראיון, ברק די זרם עם השאלות לאן שהובילו אותו , הובילו אותו לאוחנה וואקמה ויטור וכו', ולכן ענה והתייחס למה ששאלו .
זה שלא שאלו על קוואנקה זה או כי זה לא מעניין (קשה לי להאמין) או כי גיל לבנוני ביקש לא לפתוח את העניין
ברק מרואיין די משעמם ולמראיינים אף פעם לא פשוט להוציא ממנו משהו;
אם היה נשאל על קוואנקה בטוח שהיה עונה בצורה גנרית ויבשה על כך שקוואנקה שחקן מוכשר שסבל מחוסר מזל ולאט לאט חוזר לעצמו ועוד יתרום רבות וכו' וכו' ובלה בלה בלה
"בשבועות האחרונים וואקמה קצת דעך. נראה שהוא הכי הושפע מההדחה במאריבור. האם אתה שוקל גם לנסות להכין את הקבוצה לעזיבה שלו?
"לא. ואני לא חושב שהקבוצה תלויה בו. יש את בן שהר, חלוץ מצוין, גולר. פקהארט נקלט נהדר, רק היה חסר לו קצת מזל, הוא רץ הכי הרבה על המגרש. מליקסון, זריהן, לא חסרים לנו שחקנים שיכבשו. טוני פתח את העונה בצורה מטורפת, עשה דברים מדהימים, וכמו בכדורסל - כשמישהו חם, אתה הולך עליו. עכשיו לו ירידה קלה, זה טבעי. אני חושב שיותר בריא שיהיו כמה שחקנים שכובשים מאשר שחקן אחד, זה גם מה שאפיין אותנו בעונות הקודמות".
כמו שהשם של מלמד למשל לא עלה או ברדה או ראדי או איינבינדר (וכך הלאה) בהקשר הזה
אין צורך להפליג בספקולציות לא מובנות על זה שטוני שומר את הרגליים כי הוא סיכם עקרונית בקבוצה אחרת, ולמד ממקרה בוזגלו (חחחח) - לא מופנה אלייך כמובן
אני מסכים שמשעמם בחג וטיפוס על קירות זו אחלה אטרקציה