shacharb כתב:
השער של קיארטנסון גם מזל?
יכולת אישית וטכניקה.
כתשנו את היריבה, אבל לא הכנסנו יותר מגול. רק מחדד את המסקנה שהסיומת שלנו עדיין לא מספיק טובה.
מספיק להגיד מזל. אין מזל, יש להיות במקום נכון (עיין ערך קיארטנסון) ולעשות את הדבר הנכון.
השער של ראדי יכל לא להכנס באותה מידה. למה דמגוגיה? בעיטה טובה למסגרת, ושוער שלא מגיב בזמן.
אתה סתם מתעקש ולא מנסה להבין את הנקודה.
קודם כל יש מזל בכדורגל, לך תשאל את ג'ון טרי מה הוא חושב על מזל בכדורגל והוא כבר יספר לך.
אני מאמין שמה שניסית להגיד זה שלאורך עונה שלמה המזל מצטמצם ובסופו של דבר הטובה יותר תיקח את התואר ובזה אני מסכים איתך.
אני לא חושב שמכבי חלשים כמו שעושים אותם פה אבל הם גם לא מפלצות ולא הקבוצה המרתיעה משנים עברו (לפחות כרגע).
איך זה יתחבר אף אחד לא יכול להגיד אבל ממה שאני רואה אנחנו קבוצה חזקה יותר ומחוברת יותר והשיא עוד לפנינו, אתם נותנים משקל גדול מדי לכמה החמצות משוגעות מול שוער מצויין שבנוסף תפס יום של סופרמן.
נתנו משחק טוב נגד בני יהודה וצריכים להמשיך ככה ויהיה בסדר, כשויטור יחזור (עמה עמה עמה) ולברק יהיו עוד כמה אופציות לרוטציה בסגל (שני הביטונים, בן סהר בכושר ל 90 דקות) זה אמור להיראות עוד יותר טוב וגם להוריד עומסים מהשחקנים המרכזיים.
הבעיה המרכזית של מכבי היא שאין להם תחליף לקיארטנסון לאופיר ולגולסה.
עכשיו כשגולסה פצוע רואים את זה בבירור באמצע שלהם, ואם חס וחלילה חס ושלום השבדי ייפצע ההתקפה שלהם תהיה הרבה פחות מסוכנת והפרסי הבן כלב הוסיף להם מימד אדיר באגף שמאל, הם ייפצעו מתישהו והמחליפים שלהם בינוניים מדי, אנחנו כבר אחרי מכת פציעות מאוד קשה וצלחנו את התקופה הזאת באופן מוצלח למדי.