ג'ון אוגו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: ג'ון אוגו

שליחה על ידי סניור »

oranu כתב:זה גון אוגו לטוב לרע.
מלך, לוחם, משוגע.
הוא בן אדם מאוד אמוציונאלי וכשיושב לו משהו הוא פשוט אומר אותו, על ז** שיחגגו על זה בתקשורת בטווח הארוך הפוסט הזה יכול לעשות טוב ואולי להסתים כמה פיות של מטומטמים.

נכון שזה לא בדיוק פוליטיקלי קורקט אבל זה אוגו וזה מה יש, אי אפשר לחנך אותו ובסופו של דבק הוא התנסח בצורה יפה ומדוייקת ודיבר לעניין והתוכן של הדברים מעולה.
מסכים.
הם בני אדם. הם רואים, הם קוראים, הם מרגישים יריקות של כפויי טובה.
אין לי ספק שכל ה'קורבנות' של חבורת "אוהדי הפועל באר שבע" (שבינינו זה כבר שם נרדף לבושה) שמחים שמי שיש לו את האומץ לעשות את זה, עשה את זה.

סמל אישי של משתמש
Red Temple

שליחה על ידי Red Temple »

דבר טוב שיצא שסוף סוף ישמו סוף לכל הטרלות בפייסבוק הגיע הזמןןן נמאס מכול הניסים חגג הצחים למינהם ושות לנקות לחג טוב טוב

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

קצת טיפשי מצדו של אוגו לערב את עצמו בדבר כזה, אבל מצד שני גם קצת קשה להאשים אותו. יש שם אנשים בלתי נסבלים. מיץ *** אנושי.

הכי עצוב שזה התחיל לזלוג גם ליציע. מתחילת העונה פתאום הופיע לנו בשורה איזה ממורמר אחד שמהדקה הראשונה לא מפסיק לצעוק ולקלל שחקנים. כל משחק אני נכנס בו עד שהוא משתתק. אנשים אשכרה באים להוציא את כל התסכולים מהחיים העלובים שלהם. שישארו בבית ובפייסבוק (בדגש על הפייסבוק והבין יבין).

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

לא בנו את רומא ביום.
הקהל שלנו לא ידע מהי הצלחה עד לפני שנתיים,
וכשיש הצלחה היא משכרת אותך. לא רק אצלנו, אצל כולם.
אף אחד לא חסין מביקורת כל עוד היא בטעם טוב, כולנו מקבלים ביקורת מהסובבים אותנו, אם זה בעבודה או בכל מקום אחר,
לא הגיוני שאוגו יאכיל את התקשורת בסוכריות כל חודש וזה יעבור כאילו כלום,
הוא לא היה עושה כזה דבר באירופה.
מאיפה החוצפה להיכנס לפורום אוהדים (רושמים שם שטויות אבל זה לא הנושא) ולתת ביקורת לאותם אוהדים שהרימו אותך ברגעים קשים? תתמקד בלעשות את העבודה שלך, חינוך הקהל תשאיר לארגון האוהדים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Red Temple כתב:דבר טוב שיצא שסוף סוף ישמו סוף לכל הטרלות בפייסבוק הגיע הזמןןן נמאס מכול הניסים חגג הצחים למינהם ושות לנקות לחג טוב טוב
למה נראה לך שזה יפסיק? כי אוגו אמר?

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

שמעון א כתב:שמישהו יתרגם את זה
הצלחתי להבין רק חלק מהדברים
״אני שומע שכולכם מדברים פה יותר מדי, אתם חייבים ללמוד להעריך את המאמצים שלנו, במיוחד אתה שמעון א׳, כן כן אתה.
אנחנו קמים כל יום בשביל להילחם עבור המועדון אבל אתם ובמיוחד שמעון, לא מעריכים כלום

כולכם הפכתם פתאום למאמנים, שכחתם שיש לנו את הצוות אימון הכי טוב בארץ

בא לי להירשם לפורום הזה רק בשביל לשים את שמעון על נודניק למה נמאס לי כבר לגמרי מהבכיינות שלו.
בעזרת השם נעשה ונצליח, שלכם ג׳ון.״

סמל אישי של משתמש
Red Temple

שליחה על ידי Red Temple »

The red one כתב: למה נראה לך שזה יפסיק? כי אוגו אמר?
תראה תפוסט של בן בודה

סמל אישי של משתמש
The red one

Red Temple כתב: תראה תפוסט של בן בודה
אני אחד מהמנהלים בקבוצה הזו.

לא ימחקו פוסטים "עילגים" כי אנשים רוצים להביע את דעתם אבל לא יודעים לכתוב או להתבטא או שזה נראה "רדוד". ימחקו פוסטים של קללות, של ביקורות לא ראויות, של רפש - בדיוק כמו שאני בעצמי מחקתי ובלקתי אנשים גם לפני הפוסט של אוגו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב: אני אחד מהמנהלים בקבוצה הזו.

לא ימחקו פוסטים "עילגים" כי אנשים רוצים להביע את דעתם אבל לא יודעים לכתוב או להתבטא או שזה נראה "רדוד". ימחקו פוסטים של קללות, של ביקורות לא ראויות, של רפש - בדיוק כמו שאני בעצמי מחקתי ובלקתי אנשים גם לפני הפוסט של אוגו.
מה שהיה עד עכשיו לא מספיק.
אתם צריכים למצוא דרך להעלות את הרמה.
זה מביך.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

כל כך אוהב אותו. חכם, לא חכם הבן אדם חושב מהבטן לטוב ולרע. לוקח אותו כמו שהוא ומשכפל

סמל אישי של משתמש
The red one

ForeverRed כתב: מה שהיה עד עכשיו לא מספיק.
אתם צריכים למצוא דרך להעלות את הרמה.
זה מביך.
אי אפשר לסנן אנשים לפי רמת משכל. לא צריך להגזים בדיקטטורה.

מי שרוצה שיח איכותי על הקבוצה (ובכללי) מגיע לפה.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

הסיבה היחידה שהחזרתי את עצמי לקבוצת פייסבוק הזו היא הלינקים למשחקים מלאים שיש שם. והשבתתי את התגובות שם, לא כי אני מתנשא אלא כי זה מטרד.

מצטרף פה לחברים מעליי, חאלס עם הפלורליזם, זה שמאלני מדי ואפילו לא בקטע טוב
לא לסנן אנשים, חלילה, לסנן הודעות של חסרי מושג, כן זו לא מילה גסה

בסופו של דבר האינטרס צריך להיות משותף, גם למנהלים של הקבוצת פייסבוק הזו, והוא הצלחה שלנו נקודה.
יש לכם כוח בידיים ובאצבעות, לעיתים יותר ממה שמקובל לחשוב.
עשו טוב ושאו ברכה

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

לפעמים לחסום אנשים שיודעים לזרוע רע ורעל ולייצר בעצם קבוצה של אנשים שיחשפו לתרבות אחרת של אוהדים (שאשכרה אוהדים בטוב וברע) יגרום לאיזשהו שינוי בקהל הרחב. בצורה כזו אתה מבטל את אפקט העדר שהוא עיקר הבעיה

סמל אישי של משתמש
The red one

תבינו,
אנשים שמקללים, מגדפים, מעכירים את האווירה ואנשים שזורעים רוע ושבאים רק להתלונן - הפוסטים נמחקים ומיד עפים מהקבוצה, תודה לאל יש אופציה של "מחק וחסום".

יחד עם זאת - אני לא חושב שזה נכון להעיף כל בן אדם שכותב (בדרך נאותה!) משהו ביקורתי על שחקן כזה או אחר או על החלטה כזו או אחרת.

ובכל מקרה אם ממש בוער לכם ואתם חושבים שיש בן אדם עם כוונות רעות ופוסט שלא צריך להיות בקבוצה, תגידו לי בפרטי. יש כמה וכמה וכמה מנהלים על הקבוצה הזו. הפיקוח דיי מלא. אין הרבה פוסטים "רעילים" (יעני ברמה מוגזמת של ביקורת) שיש להם חיי מדף ארוכים בקבוצה.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

נווה, זה נהדר שלאחרונה התחלתם למחוק, אבל ברור לך שהרמה הכללית בפורום ההוא היא בלשון המעטה, נמוכה.
ספסרות, קללות, ביקורות עלובות, דירות להשכרה וכל שטות שתחשוב עליה.
אתם בטוח רואים שמגיבים ראויים כמעט ולא מתייחסים לפורום ההוא, אם לא עוזבים ודיונים קצת יותר ראויים מתרחשים בפורום השני.
אז כן, טוב שיהיה סינון יותר קפדני כולל העפה של אנשים אם צריך. זה לא יזיק.

שלח תגובה