איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

bs war כתב:
וואלה זה עדיף על הנבטים והעלים של קוואנקה
לא זה ולא זה עדיף, השילוב הכי טוב זה של שני סוגי האוכל, פרגיות לצד נבטים ועלים.
שילוב בין קוואנקה לזריהן + שילוב בין האוכל של שניהם ייצור שחקן לא מהעולם הזה :lol:
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

לגבי הטרולים אם אתם תמשיכו להגיב להם ישירות ולהשתתף איתם בדיון אז ברור שהם ימשיכו, או שנוכיח בגרות ונפסיק לענות להם או שהשרמוטןת על ימשיכו להשתלט פה על הפורום וחבל.

לנושא - כאחד האופטימיים והסבלניים בדר"כ אני נאלץ להצטרף לפסימיים בעניין קוואנקה.
לא מדבר על יכולת כי לא ראינו מספיק אבל אם השחקן כשיר וברק נותן לו 10 דקות פה ו 10 דקות שם ואחרי ששיחק כבר מחצית לא רואה דקה באירופית ופירורים נגד בני יהודה ב 10 שחקנים יש פה בעיה.

ברק כנראה לא מחזיק ממנו ולא מריץ אותו "בכח" ולא נלחם עליו, לדעתי זה כי הוא מבין שכרגע אין על מה להילחם.

הלוואי והמצב ישתנה, במשחק הקרוב מול הפועל חיפה נקבל חותמת סופית. אם גם במשחק הזה ברק לא מכניס אותו בכח לעניינים אני אתפלא אם הוא ימשיך איתנו אחרי ינואר.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אתם מפספסים את היתרון שלנו.
בניגוד למכבי חיפה נניח, אצלנו קוונקה לא מגיע כמשיח שאמור להושיע את הקבוצה.
נכון, הוא מרוויח לא מעט. אבל ההתייחסות אליו היא בדיוק כמו כל שחקן בסגל - וזה מעולה.
זריהן החלים יותר מוקדם וכבר שיחק יותר דקות? יותר מתאים לפתוח. הקבוצה איבדה אוויר מול לוגאנו וצריך לשמור על תוצאה? וובה ייכנס.

קוונקה מאז ההחלמה מקבל בינתיים מספר דקות מאוד הגיוני יחסית לכושר משחק שהוא נמצא. וזה יעלה בהדרגה, העונה עוד ארוכה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yedidel כתב:אתם מפספסים את היתרון שלנו.
נכון, הוא מרוויח לא מעט. אבל ההתייחסות אליו היא בדיוק כמו כל שחקן בסגל - וזה מעולה.
זריהן החלים יותר מוקדם וכבר שיחק יותר דקות? יותר מתאים לפתוח. הקבוצה איבדה אוויר מול לוגאנו וצריך לשמור על תוצאה? וובה ייכנס.

קוונקה מאז ההחלמה מקבל בינתיים מספר דקות מאוד הגיוני יחסית לכושר משחק שהוא נמצא. וזה יעלה בהדרגה, העונה עוד ארוכה
הוא אכן מקבל כמות דקות הגיונית לסיטואציה, אבל אנחנו צריכים לשאול את עצמנו - מחר חלילה טוני או מאור נפצעים, מה עושים?

בדיוק בשביל זה הגיע קואנקה, ואם הוא לא יוכל להיכנס לנעליים שלהם אנחנו נהיה בבעיה גדולה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

oranu כתב:לנושא - כאחד האופטימיים והסבלניים בדר"כ אני נאלץ להצטרף לפסימיים בעניין קוואנקה.
לא מדבר על יכולת כי לא ראינו מספיק אבל אם השחקן כשיר וברק נותן לו 10 דקות פה ו 10 דקות שם ואחרי ששיחק כבר מחצית לא רואה דקה באירופית ופירורים נגד בני יהודה ב 10 שחקנים יש פה בעיה.

ברק כנראה לא מחזיק ממנו ולא מריץ אותו "בכח" ולא נלחם עליו, לדעתי זה כי הוא מבין שכרגע אין על מה להילחם.

הלוואי והמצב ישתנה, במשחק הקרוב מול הפועל חיפה נקבל חותמת סופית. אם גם במשחק הזה ברק לא מכניס אותו בכח לעניינים אני אתפלא אם הוא ימשיך איתנו אחרי ינואר.
וואלה יש הגיון בדבריך.
מבאס מאוד :-(

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ForeverRed כתב: הוא אכן מקבל כמות דקות הגיונית לסיטואציה, אבל אנחנו צריכים לשאול את עצמנו - מחר חלילה טוני או מאור נפצעים, מה עושים?

בדיוק בשביל זה הגיע קואנקה, ואם הוא לא יוכל להיכנס לנעליים שלהם אנחנו נהיה בבעיה גדולה.
מה שעשינו ב48
גם במצב הנוכחי, שהוא החליף את טוני מול בני יהודה, השטף בהתקפה שלנו לא נפגע.

אני דווקא די מבסוט מברק שלא דוחף אותו להרכב כמה שיותר מהר. לשחקן כמוהו שחווה כזאת נפילה דרסטית בקריירה לא יזיק אתגר להוכיח את עצמו מחדש להרכב

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

מצטרף לידידאל במקרה הזה
זאת אולי הכניסה לעניינים הכי איטית אצלנו, ושיקום האחד שבתחילת יולי ידע שעל זה נדבר בגזרת קוואנקה באמצע ספטמבר
אבל זה או לתת לו זמן או לגרום לו לאבד את הליגטימציה בשלב מוקדם מאוד בעונה

הקבוצה מתחילה לעלות על המסלול, וזה תמיד יותר קל להצטרף לרכב נוסע מאשר לכזה שצריך להניע אותו

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

yedidel כתב:אתם מפספסים את היתרון שלנו.

אמנם לא הגיע כמשיח אבל כן יש לו נעליים גדולות להיכנס אליהם

אגב אם היה נכנס אליהם כמצופה, כנראה שהינו היום בליגה אחרת באירופה

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

RedBend כתב:מצטרף לידידאל במקרה הזה
זאת אולי הכניסה לעניינים הכי איטית אצלנו, ושיקום האחד שבתחילת יולי ידע שעל זה נדבר בגזרת קוואנקה באמצע ספטמבר
אבל זה או לתת לו זמן או לגרום לו לאבד את הליגטימציה בשלב מוקדם מאוד בעונה

הקבוצה מתחילה לעלות על המסלול, וזה תמיד יותר קל להצטרף לרכב נוסע מאשר לכזה שצריך להניע אותו
אני חושב שאתם קוראים את המפה הפוך.
הלוואי ואני טועה אבל שוב אני אומר -
לדעתי ברק לא מאמין בו ולא מתאבד עליו כי הוא לא חושב שזה יעבוד.

אתה לא מביא שחקן במשכורת שיא לקבוצה ומתייחס אליו כאל אחד שנמצא בקצה הרוטציה, הוא כשיר ושיחק כבר מחצית ואחרי זה ירד לעומק הספסל לא ראה דקה מול לוגאנו ונכנס חילוף אחרון נגד בני יהודה.
לצערי הרב ומאיך שאני רואה את הדברים לא מדובר פה בעטיפה מצמר גפן כדי לשמור עליו ולהכניס אותו לעניינים, פשוט לא בונה עליו, אם זה יחזור גם מול הפועל חיפה אפשר לחתום את זה סופית מבחינתי.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

אסי, דגים כתב:חייב להבין פעם אחת ולתמיד - מה כל כך נורא באווזי? אם זריהן אוכל פרגיות זה הופך אותו ללא-מקצועי?
זה כמובן בצחוק, מצידי שיאכל אנגוס 350 גר' כל יום ושימשיך להיות פעלתן ונמרץ כמו לפני יומיים
כל עוד זה מותר מבחינה תזונתית שיאכל ויעשה מה בא לו בזמנו הפנוי, לבריאות
אגב, אני מאוד סקרן מה הקטע עם אסי והדגים (קונוטציה שלילית אם אני מבין נכון)
oranu כתב:

אורן, יכול מאוד להיות שלתת לו זמן עדיף במקרה הזה על פני לתת לו דקות בכוח. לא כי הוא לא מחזיק ממנו אלא כי פשוט כרגע יש הרבה שנמצאים בפורמה טובה יותר (נסה לנתק רגע את עניין השכר, היבט מקצועי נטו)

לראשונה מזה הרבה זמן העונה, חוזר הכאב הראש החיובי לגבי ה-11 בחיפה ואפילו לגבי הסגל
חוץ מאוגו והרביעייה האחורית, מליקסון ואיינבנידר לדעתי לא יזוזו מההרכב כרגע.
ונניח ופקהארט חוזר ל-11 וטוני מקבל קרדיט למרות התקופה הפחות טובה שלו.

מה שאומר שנותר מקום פנוי אחד (!) בהרכב, ושים לב מי מתחרה מולו על הספסל
ראדי, שנכנס כמחליף בראשון והיה טוב מאוד
שהר, שבמעט דקות שקיבל בראשון הוא הראה שהפציעה די מאחוריו ויחזור להתמודד חזק מאוד על ההרכב
זריהן, נתן שעה פעלתנית ונמרצת ביום ראשון ונראה לא רע בכלל
אוחנה, שבמשחק אחד טוב כמו שהוא יודע יכול לסובב את כל השבועיים האחרונים למקום אחר לגמרי
ולא הזכרתי את גאדיר וובה וטהאא שגם הם כשירים

כלומר יכולה להיות מציאות שהוא מחזיק ממנו ועדיין לא משלב אותו בשבת

אם אתה בכר, איפה ועל חשבון מי קוואנקה ייכנס?

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

RedBend כתב:
זה כמובן בצחוק, מצידי שיאכל אנגוס 350 גר' כל יום ושימשיך להיות פעלתן ונמרץ כמו לפני יומיים
כל עוד זה מותר מבחינה תזונתית שיאכל ויעשה מה בא לו בזמנו הפנוי, לבריאות
אגב, אני מאוד סקרן מה הקטע עם אסי והדגים (קונוטציה שלילית אם אני מבין נכון)

אורן, יכול מאוד להיות שלתת לו זמן עדיף במקרה הזה על פני לתת לו דקות בכוח. לא כי הוא לא מחזיק ממנו אלא כי פשוט כרגע יש הרבה שנמצאים בפורמה טובה יותר (נסה לנתק רגע את עניין השכר, היבט מקצועי נטו)

לראשונה מזה הרבה זמן העונה, חוזר הכאב הראש החיובי לגבי ה-11 בחיפה ואפילו לגבי הסגל
חוץ מאוגו והרביעייה האחורית, מליקסון ואיינבנידר לדעתי לא יזוזו מההרכב כרגע.
ונניח ופקהארט חוזר ל-11 וטוני מקבל קרדיט למרות התקופה הפחות טובה שלו.

מה שאומר שנותר מקום פנוי אחד (!) בהרכב, ושים לב מי מתחרה מולו על הספסל
ראדי, שנכנס כמחליף בראשון והיה טוב מאוד
שהר, שבמעט דקות שקיבל בראשון הוא הראה שהפציעה די מאחוריו ויחזור להתמודד חזק מאוד על ההרכב
זריהן, נתן שעה פעלתנית ונמרצת ביום ראשון ונראה לא רע בכלל
אוחנה, שבמשחק אחד טוב כמו שהוא יודע יכול לסובב את כל השבועיים האחרונים למקום אחר לגמרי
ולא הזכרתי את גאדיר וובה וטהאא שגם הם כשירים

כלומר יכולה להיות מציאות שהוא מחזיק ממנו ועדיין לא משלב אותו בשבת

אם אתה בכר, איפה ועל חשבון מי קוואנקה ייכנס?
שמע תיאורתית הכל יכול להיות, יכול להיות שאתה צודק ואני טועה (הלוואי).
אבל, ממה שאני רואה ומכיר כשברק רוצה להכניס שחקן לעניינים הוא יודע לעשות את זה ולא נראה שהוא רוצה לעשות את זה עם איסאק, שים לב להבדלים בין איסאק לפקהארט למשל שגם התחיל חלוד אבל קיבל דקות "בכוח" והתחיל להראות ניצוצות.
איסאק שיחק פחות מ 90 דקות במצטבר והוא כשיר כבר כמעט חודש.

לדעתי אם ברק רוצה להכניס אותו לעניינים הוא נכנס להרכב במקום זריהן, הוא נכנס להרכב כשמליקסון צריך לנוח, הוא נכנס לשחק כשמובילים מול קבוצה נחותה ב 10 שחקנים להרבה יותר מ 10 דקות.

שוב יכול להיות שאתה צודק, לדעתי אתם מפספסים את התמונה המלאה ואיסאק (לפחות כרגע) לא בתוכניות של הקואוצ'.

בכל מקרה אני סומך על הצוות בעיניים עצומות ומגבה כל החלטה שיקחו לגביו.

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

oranu כתב:לגבי הטרולים אם אתם תמשיכו להגיב להם ישירות ולהשתתף איתם בדיון אז ברור שהם ימשיכו, או שנוכיח בגרות ונפסיק לענות להם או שהשרמוטןת על ימשיכו להשתלט פה על הפורום וחבל.

לנושא - כאחד האופטימיים והסבלניים בדר"כ אני נאלץ להצטרף לפסימיים בעניין קוואנקה.

אתה לוקח השערה שלך (ברק לא מחזיק ממנו) ומפתח אותה ומגיע למסקנה מרחיקת לכת (מבין שכרגע אין על מה להילחם).
נתחיל מזה שההנחה המקורית שלך ככל הנראה שגויה, אחרת היו צריכים להיפטר ממנו לפני סוף חלון ההעברות. אף אחד מאיתנו לא יודע מה ברק בכר חושב, לכן המסקנה שלך שכרגע אין על מה להילחם לא נראית לי מדויקת.
הקביעה שמול הפועל חיפה נקבל חותמת סופית, אם בכר לא מכניס אותו בכח היא גם מרחיקת לכת, ולדעתי מוגזמת.
להזכירכם, קטלו את וואקמה בהתחלה, וכבר שלחו אותו הביתה. נמתין בסבלנות.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

אני ממש לא מסכים עם הספקולציה שברק לא מחזיק ממנו, אני מאמין שאם כשהוא בא היה ידוע שהוא שחקן פציע וצריך להיות זהירים איתו אחרי שהוא נפצע בקרסול והחמיר את הפציעה בזמן ההחלמה הצוות ממש מחזיק אותו בכפפות של משי והם לא לוקחים סיכונים איתו.
נכון שזה ממש מאט את ההתקדמות שלו אבל עדיף לחכות ושיחזור במאה אחוז כשירות.
בדקות שקיבל במושבה אפשר היה לראות שהוא פשוט שחקן.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

South Boy כתב: בדקות שקיבל במושבה אפשר היה לראות שהוא פשוט שחקן.
מאוד מעוניין לדעת מה גרם לך לחשוב ככה.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

oranu כתב: שמע תיאורתית הכל יכול להיות, יכול להיות שאתה צודק ואני טועה (הלוואי).
אבל, ממה שאני רואה ומכיר כשברק רוצה להכניס שחקן לעניינים הוא יודע לעשות את זה ולא נראה שהוא רוצה לעשות את זה עם איסאק, שים לב להבדלים בין איסאק לפקהארט למשל שגם התחיל חלוד אבל קיבל דקות "בכוח" והתחיל להראות ניצוצות.
איסאק שיחק פחות מ 90 דקות במצטבר והוא כשיר כבר כמעט חודש.

לדעתי אם ברק רוצה להכניס אותו לעניינים הוא נכנס להרכב במקום זריהן, הוא נכנס להרכב כשמליקסון צריך לנוח, הוא נכנס לשחק כשמובילים מול קבוצה נחותה ב 10 שחקנים להרבה יותר מ 10 דקות.

שוב יכול להיות שאתה צודק, לדעתי אתם מפספסים את התמונה המלאה ואיסאק (לפחות כרגע) לא בתוכניות של הקואוצ'.

בכל מקרה אני סומך על הצוות בעיניים עצומות ומגבה כל החלטה שיקחו לגביו.

עזוב רגע את ההיבט הפיזי שלא רוצים להעמיס עליו וכו' וכו' ושנזהרים איתו בגלל הפריכות שלו

ברק חכם, ברמת הכמה צעדים קדימה.
קוואנקה בשונה מפקהארט (ואוחנה ומליקסון לפניו) פחות מקבל קרדיט בכוח, בגלל הר הציפיות ובגלל התיקט הזה של אקס ברצלונה.
ים ציפיות שכרגע לא מתיישבות עם המציאות.
הרבה אוהדים מחכים לו מעבר לפינה ולתת לו דקות שהוא עדיין לא שם מקצועית יכול לשרוף אותו .

כל מקרה זה לגופו.

לתת בכוח דקות במקרה שלו, יכול רק להכשיל אותו ולגרום לו לאיבוד לגיטימציה (והשעון מתקתק) בשלב מאוד מאוד מוקדם...

אגב, האנגלית שלך משהו משהו

שלח תגובה