השחקנים קוראים בפייסבוק מתלוננים ושולחים את הבוס לצאת על האוהדים
I heard y'all talk too much here. First of all,we have to learn to appreciate the efforts of every one of the players in the team. We wake up everyday to fight for this club but suddenly,many here come up here laying insults on the players . It is so unfair . 4years ago,many of you who insult players here were crying but suddenly you all have turned to a coach forgetting we have a top coach and Great coaching staffs . Just had to join this forum to speak out my mind . No insults intended . Yalla Hapoel . We Got this year by Gods grace!!
ג'ון אוגו בפוסט בפייסבוק של אוהדי הפועל ב"ש מגונן על חבריו לקבוצה .
חבל שהוא לא מבין ש90 אחוז משם ליצנים שאין להם מושג .
כל הכבוד לו.
גם אני חשבתי שהוא היחיד שמספיק 'גבר' בשביל לכתוב בשם כולם.
אולי זה יגרום לאנשים לחשוב פעמיים (גם כאן) לפני שהם יורים שטויות מהמקלדת, אם כי קשה לי להאמין.
בכל מקרה, זו ההוכחה הניצחת לכל אלו שחושבים שלמילים שלהם אין יעד, שהביקורת העלובה שלהם שווה משהו או שהשחקנים הם רובוטים שמתוכנתים לביצוע משימות מיוחדות.
bs war כתב:לא מבין למה הוא או מישהו מהשחקנים צריך להתייחס ולהגיב למטומטמים האלה בכלל.
לא חושב שהוא צריך להיכנס לזה
מסכים איתך 100%. פשוט חבל. ועוד לקבוצת אוהדים..מילא בפייסבוק שלו...
תרגום פחות או יותר:
שמעתי שכולם כאן (בקבוצה) מדברים יותר מדי. קודם כל, אנחנו חייבים ללמוד להעריך את תרומתם של כל השחקנים בקבוצה. אנחנו מתעוררים כל יום כדי להלחם בשביל המועדון הזה, אבל המון אנשים כאן מעליבים את השחקנים. זה כל כך לא פייר. לפני 4 שנים, רוב האנשים שהיום מעליבים שחקנום היו בוכים, אבל פתאום נהפכתם למאמנים כשאתם שוכחים שיש לנו מאמן וצוות אימון מצויינים. הצטרפתי לקבוצה רק כדי לכתוב מה שאני חושב. ללא כוונה
ן להעליב. יאללה הפועל, בעזרת השם השנה הזו שלנו.
זה גון אוגו לטוב לרע.
מלך, לוחם, משוגע.
הוא בן אדם מאוד אמוציונאלי וכשיושב לו משהו הוא פשוט אומר אותו, על ז** שיחגגו על זה בתקשורת בטווח הארוך הפוסט הזה יכול לעשות טוב ואולי להסתים כמה פיות של מטומטמים.
נכון שזה לא בדיוק פוליטיקלי קורקט אבל זה אוגו וזה מה יש, אי אפשר לחנך אותו ובסופו של דבק הוא התנסח בצורה יפה ומדוייקת ודיבר לעניין והתוכן של הדברים מעולה.