טוני נוואקמה
- yanivnew91
Re: טוני נוואקמה
אני לא חושב שיש פה עניין של זריקת ז**.
ברגע שמגן עושה שיעורי בית ומצליח בתחילת המשחק קצת לתסכל את טוני הוא נכנס למוד שהוא חייב להוכיח שאותו אי אפשר לעצור ומנסה הרבה פעמים ללכת ראש בקיר.
מסכים שאתמול בקלות הוא יכל לסיים עם צמד ובישול ואז התגובות היו אחרות.
כולנו יודעים מה טוני שווה ונקבל ממנו עוד הרבה העונה
ברגע שמגן עושה שיעורי בית ומצליח בתחילת המשחק קצת לתסכל את טוני הוא נכנס למוד שהוא חייב להוכיח שאותו אי אפשר לעצור ומנסה הרבה פעמים ללכת ראש בקיר.
מסכים שאתמול בקלות הוא יכל לסיים עם צמד ובישול ואז התגובות היו אחרות.
כולנו יודעים מה טוני שווה ונקבל ממנו עוד הרבה העונה
זה בדיוק העניין, טוני היה צריך לשים את הכדורים האלו ברשת ועל זה הביקורתSir Alex Ferguson כתב:אני רק שאלה, אם אלעד גבאי (פעמיים, במחצית השנייה עם הרגל ובמחצית הראשונה עם הראש) ואבי מלכה (סוף המשחק) לא מונעים ממנו שער של 100% עם חסימת הכדור ברגע האחרון (עם יותר מזל משכל, בטח בשתי הפעמיים שהכדור פגע בהם כשהם גלשו) אז התגובות כאן היו אותם תגובות? או שאם טוני היה מסיים עם צמד ומעלה התגובות כאן היו שוב על מפלצת בקנה מידה ישראלי?
לא מבין מה הבעיה עם זה
מי שרוצה להיות שבוז שיהיה שבוז על הספסלאדום זקן כתב: אחי הוא לא זורק ז**,זה טוני.
הכל אצלו בראש,הוא עדיין לא מבין איך הוא לא הגיע לצמפיונס.
יעבור לו ויחזור להיות מפלצת כמו שהוא.
אף אחד לא אמר שהוא שכח לשחק כדורגל או שהוא לא השחקן הכי טוב בישראל
אבל אם הוא מנטלית לא כשיר כרגע אז שישב קצת בחוץ עד שיחזור לו הרעב
קרה גם לגדולים ממנו
מה פתאום. לא ראיתי שהיתה ביקורת כי החטיא. זה יכול לקרות לכל שחקן ואלו לא היו מצבים נוחים כמו שנראו. משחק הירואי של אשקלון.ns75 כתב:
זה בדיוק העניין, טוני היה צריך לשים את הכדורים האלו ברשת ועל זה הביקורת
לא מבין מה הבעיה עם זה
הביקורת, שכשלא הולך, שחקן צריך להיות חכם ולצבור ביטחון מהפעולות הקטנות. אין פה ביקורת חלילה על תקופה לא טובה. או כי פחות הלך לו מול הרשת
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אבל זאת חשיבה לא נכונה.ns75 כתב:
זה בדיוק העניין, טוני היה צריך לשים את הכדורים האלו ברשת ועל זה הביקורת
לא מבין מה הבעיה עם זה
גם פקהארט הגיע לשני מצבים טובים ומצא פעמיים רק את הקורה, אז מה? זה אומר שהוא לא היה טוב בשבת?
אם טוני לא היה מגיע להזדמנויות, לא היה מייצר לאחרים מצבים (נתן לפחות שני כדורים טובים במשחק, באחד מהם השאיר את קורוהט עם כדור עומק לבד ברחבה כשההונגרי צריך רק למסור כמו שצריך לשחק הפנוי ואנחנו כובשים), היה מוריד את הראש ולא מייצר כלום, אז הייתי מבין את הביקורת. אבל לבקר אותו בגלל שפעמיים שחקני אשקלון הצילו את הכדור באמת בצורה הירואית, או בגלל שקורוהוט לא יודע לבשל גול גם כשהוא מקבל את הכדור לבד ברחבה, כלומר לבקר אותו בגלל פעולות שלא קשורות אליו, שאדם אחר עשה, זה לא נכון מבחינתי.
צריך להסתכל על הפעולות שטוני עשה, והוא הגיע לשלושה מצבים שבדרך כלל מסתיימים בשער, ונתן שני כדורים שלפחות אחד מהם היה צריך להסתיים בשער, כלומר כמו תמיד ייצר דברים שהיו צריכים לייצר לנו שערים. הפעם זה לא קרה בגלל דברים שלא תלויים בטוני, וזה נורמלי וחלק מהמשחק, אבל לקשר את זה לעובדה שלא העפלנו לליגת האלופות או להצעות שהוא קיבל זה פשוט לא נכון.
אם טוני היה איזה שהר או בוזגלו, שחקן שכשאין לו חשק או לא הולך לו הוא מוריד את הראש, על גדר נעלם כל המשחק, לא מייצר כלום לעצמו ולאחרים, אז הייתי מבין את הביקורת. אבל טוני לא היה רחוק בשבת מלסיים עם צמד ובניית שער נוסף, כלומר על אותם פעולות ועל אותו משחק הוא היה יכול לקבל כאן מחמאות מקיר לקיר. וזאת לטעמי ביקורת בדיעבד ובעיקר צורה לא נכונה להסתכל על הדברים.
ממש לא פופוליזם חבר. כתבתי כך משום שאלה בדיוק אותן הפעולות שטוני עושה גם כשהולך לו ולכן אי אפשא לבוא בטענות. מה גם שכפי שנכתב פה כבר, הוא יצר מצבים לאחרים והגיע לעוד 2 מצויינים בעצמו.yanivnew91 כתב: אל תתחיל עם פופוליזם. שום דובב גבאי אבל ביום שלא כל כך זורם לטוני הדריבל הוא יכול לשתף יותר את החברים שלו.
או שגם את זה אסור לכתוב?
תבדוק את העונה שעברה. המון משחקים שטוני היה חלש מאוד וסיים עם מספרים (גם שערים וגם בישולים). אז אתמול גבאי מציל פעמיים עם השערות בחזה ופקהארט בועט לקורה בישול אדיר. מרחק דק מאוד בין הביקורות פה לשירי הלל.
- yanivnew91
אני דיברתי נטו על לנסות לשתף יותר את פקהארט במשחק ההתקפה כשלא הולך לו הדריבל והמגן מולו נכנס לזון. ומצד שני, כשטוני בזון כל הכדורים צריכים ללכת דרכו.izguy83 כתב: ממש לא פופוליזם חבר. כתבתי כך משום שאלה בדיוק אותן הפעולות שטוני עושה גם כשהולך לו ולכן אי אפשא לבוא בטענות. מה גם שכפי שנכתב פה כבר, הוא יצר מצבים לאחרים והגיע לעוד 2 מצויינים בעצמו.
תבדוק את העונה שעברה. המון משחקים שטוני היה חלש מאוד וסיים עם מספרים (גם שערים וגם בישולים). אז אתמול גבאי מציל פעמיים עם השערות בחזה ופקהארט בועט לקורה בישול אדיר. מרחק דק מאוד בין הביקורות פה לשירי הלל.
אני מקווה שהוא שמר את המספרים למשחקים הבאים לפחות כי אנחנו צריכים אותו חד
זה לא ההחמצות עצמם אלא הגישהSir Alex Ferguson כתב: אבל זאת חשיבה לא נכונה.
גם פקהארט הגיע לשני מצבים טובים ומצא פעמיים רק את הקורה, אז מה? זה אומר שהוא לא היה טוב בשבת?
אם טוני לא היה מגיע להזדמנויות, לא היה מייצר לאחרים מצבים (נתן לפחות שני כדורים טובים במשחק, באחד מהם השאיר את קורוהט עם כדור עומק לבד ברחבה כשההונגרי צריך רק למסור כמו שצריך לשחק הפנוי ואנחנו כובשים), היה מוריד את הראש ולא מייצר כלום, אז הייתי מבין את הביקורת. אבל לבקר אותו בגלל שפעמיים שחקני אשקלון הצילו את הכדור באמת בצורה הירואית, או בגלל שקורוהוט לא יודע לבשל גול גם כשהוא מקבל את הכדור לבד ברחבה, כלומר לבקר אותו בגלל פעולות שלא קשורות אליו, שאדם אחר עשה, זה לא נכון מבחינתי.
צריך להסתכל על הפעולות שטוני עשה, והוא הגיע לשלושה מצבים שבדרך כלל מסתיימים בשער, ונתן שני כדורים שלפחות אחד מהם היה צריך להסתיים בשער, כלומר כמו תמיד ייצר דברים שהיו צריכים לייצר לנו שערים. הפעם זה לא קרה בגלל דברים שלא תלויים בטוני, וזה נורמלי וחלק מהמשחק, אבל לקשר את זה לעובדה שלא העפלנו לליגת האלופות או להצעות שהוא קיבל זה פשוט לא נכון.
אם טוני היה איזה שהר או בוזגלו, שחקן שכשאין לו חשק או לא הולך לו הוא מוריד את הראש, על גדר נעלם כל המשחק, לא מייצר כלום לעצמו ולאחרים, אז הייתי מבין את הביקורת. אבל טוני לא היה רחוק בשבת מלסיים עם צמד ובניית שער נוסף, כלומר על אותם פעולות ועל אותו משחק הוא היה יכול לקבל כאן מחמאות מקיר לקיר. וזאת לטעמי ביקורת בדיעבד ובעיקר צורה לא נכונה להסתכל על הדברים.
לתחושתי, אם היה מדובר במשחק עלייה לצ׳מפיונס, הכדורים האלו היו בפנים כי הוא היה יותר מחוייב, יותר נחוש, יותר רוצה
שוב, לתחושתי בלבד, נראה לי שיש לו נפילת מתח ( מובנת) ואם הוא צריך במשחק או שניים להתחיל על הספסל בשביל להתאפס מחדש -לא רואה בזה שום דבר נורא
גם אני בתחושה שאם היה רוצה יותר הכדורים היו ברשתns75 כתב:
זה לא ההחמצות עצמם אלא הגישה
לתחושתי, אם היה מדובר במשחק עלייה לצ׳מפיונס, הכדורים האלו היו בפנים כי הוא היה יותר מחוייב, יותר נחוש, יותר רוצה
שוב, לתחושתי בלבד, נראה לי שיש לו נפילת מתח ( מובנת) ואם הוא צריך במשחק או שניים להתחיל על הספסל בשביל להתאפס מחדש -לא רואה בזה שום דבר נורא
+1RedBend כתב:אין לכם אלוהים.
נראה שבאמת כשאין לו חשק ושאין לו רצון אז פשוט הוא מטייל על כר הדשא ולא באמת נלחם ומוכיח את עצמו.
וזה כנראה הסיבה שהוא עדין משחק כאן ולא בקבוצה גדולה יותר.
טוני באירופה מעל כולם,בליגה כשאין לו חשק - הוא לא מצליח לעבור את אלעד גבאי.
בגיל 41 לך תחנך אותו,זה לא מיכאל אוחנה.
טוב אחי.LIAV00S כתב:נראה שבאמת כשאין לו חשק ושאין לו רצון אז פשוט הוא מטייל על כר הדשא ולא באמת נלחם ומוכיח את עצמו.
טוני רץ רק 8 קמ ב80 דקות, על ספרינטים אין על מה לדבר. אולי הוא באמת בן 40:)
טוני אף פעם לא היה סוגר שטחים משובח, זה הוא לטוב ולרע.zivmay כתב:טוני רץ רק 8 קמ ב80 דקות, על ספרינטים אין על מה לדבר. אולי הוא באמת בן 40:)
יש אחד כזה כמעט בכל קבוצה (עיין ערך מסי/זלטאן).
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבעיה של טוני במשחקים האחרונים היא לא החוסר עשייה בהגנה, אלא החוסר היכולת ההתקפית מאז שהודחנו מליגת האלופות, הוא נראה קצת חסר חשק.
הלוואי שהוא יחזור לעצמו אנחנו חייבים אותו ביכולת טובה, שטוני טוב אנחנו מביסים את בני יהודה ואשקלון וגם את לוגאנו.
הלוואי שהוא יחזור לעצמו אנחנו חייבים אותו ביכולת טובה, שטוני טוב אנחנו מביסים את בני יהודה ואשקלון וגם את לוגאנו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!