איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
LIAV00S
Title: קרייזי-רד

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי LIAV00S »

דר אדום בנשמה כתב: נו באמת, אחלה שחקן והכל, אבל מה הקשר לקוואנקה?
הוא היה פצוע וכרגע הוא חוזר בהדרגה, יש לי תחושה שעוד נגיד תודה שהוא הגיע אלינו ולא אצילי.
כי האוהדים שלנו ברגע שאצילי החליט ללכת למכבי וקוונאקה לכאן התחילו לצחוק על אצילי ולהגיד שהבאנו שחקן הרבה יותר איכותי וטוב ממנו.

בנתיים אנחנו מתעסקים יותר בפציעות שלו ומחכים כבר לנגיעה הזו שיוכיח את הסכומים האדירים שמשלמים לו,ואצילי נותן בראש בזמן הזה..

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

עוף מפה כבר יא חתיכת ז** עם עיניים.
גם אם אתה אוהד שלנו עוף לפייסבוק ושחרר אותנו יא עונש.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב: נו באמת, אחלה שחקן והכל, אבל מה הקשר לקוואנקה?
הוא היה פצוע וכרגע הוא חוזר בהדרגה, יש לי תחושה שעוד נגיד תודה שהוא הגיע אלינו ולא אצילי.
תחושה מעניינת ממי שקבר אותו לפני שבועיים.
יא חביתה עם פטרוזיליה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

LIAV00S כתב:
כי האוהדים שלנו ברגע שאצילי החליט ללכת למכבי וקוונאקה לכאן התחילו לצחוק על אצילי ולהגיד שהבאנו שחקן הרבה יותר איכותי וטוב ממנו.

בנתיים אנחנו מתעסקים יותר בפציעות שלו ומחכים כבר לנגיעה הזו שיוכיח את הסכומים האדירים שמשלמים לו,ואצילי נותן בראש בזמן הזה..
תגיד אתה לוקח סמים אן שזה בא טבעי?

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

LIAV00S כתב:

תעודת עניות לפורום שהיצור הזה עדיין כאן.

סמל אישי של משתמש
DINIHO

שליחה על ידי DINIHO »

זריהן לפי דעתי לא פחות טוב מאצילי הנחמד ואילו יותר טוב וצריך להיות בהרכב שלנו בתקופה הקרובה ולהוכיח מה הוא שווה כי הוא שחקן שחוץ מזה שיש לו טכניקה ומהירות (למרות שלפעמים הוא מאבד ) הוא חלוץ בדם והוא יודע לבעוט שזה דבר שחסר לנו במשחקים האחרונים (תוציאו את ראדי מהמשוואה) ולא מפסיק לחפש את הרשת ומבחינתי הוא צריך לשחק חלוץ בבאר שבע ולא בצד ימין קוואנקה צריך להיות על הימין ולעשות צרות עם התנועה החכמה שלו ללא כדור על הקו והדריבל שלו וזה יעשה צרות לליגה . תאמינו פקהרט שחקן סבבה אבל זה לא יתאים לכל משחק

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

DINIHO כתב:זריהן לפי דעתי לא פחות טוב מאצילי הנחמד ואילו יותר טוב וצריך להיות בהרכב שלנו בתקופה הקרובה ולהוכיח מה הוא שווה כי הוא שחקן שחוץ מזה שיש לו טכניקה ומהירות (למרות שלפעמים הוא מאבד ) הוא חלוץ בדם והוא יודע לבעוט שזה דבר שחסר לנו במשחקים האחרונים (תוציאו את ראדי מהמשוואה) ולא מפסיק לחפש את הרשת ומבחינתי הוא צריך לשחק חלוץ בבאר שבע ולא בצד ימין קוואנקה צריך להיות על הימין ולעשות צרות עם התנועה החכמה שלו ללא כדור על הקו והדריבל שלו וזה יעשה צרות לליגה . תאמינו פקהרט שחקן סבבה אבל זה לא יתאים לכל משחק
השתלטתם היום על הפורום הזה בקטע אחר

כמה שטויות צריך לאכול כאן, מה יהיה? באמת שהגזמתם היום

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

LIAV00S כתב:אם רק היה לנו את אצילי במקום קוונאקה..
כמה שצחקנו על זה שאצילי ישב על הספסל במקומו,אצילי בנתיים אחד השחקנים הכי חשובים של מכבי העונה,כובש מבשל... חתיכת שחקן.
איך אמר טוטי חכמינו ורבנו , שתלך בשינה יזרע עמלק טמבל

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

חלאס עם הפלורליזם בשקל הזה.
תעיפו כבר את הטמבל הזה מפה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

DINIHO כתב:זריהן לפי דעתי לא פחות טוב מאצילי הנחמד ואילו יותר טוב וצריך להיות בהרכב שלנו בתקופה הקרובה ולהוכיח מה הוא שווה כי הוא שחקן שחוץ מזה שיש לו טכניקה ומהירות (למרות שלפעמים הוא מאבד ) הוא חלוץ בדם והוא יודע לבעוט שזה דבר שחסר לנו במשחקים האחרונים (תוציאו את ראדי מהמשוואה) ולא מפסיק לחפש את הרשת ומבחינתי הוא צריך לשחק חלוץ בבאר שבע ולא בצד ימין קוואנקה צריך להיות על הימין ולעשות צרות עם התנועה החכמה שלו ללא כדור על הקו והדריבל שלו וזה יעשה צרות לליגה . תאמינו פקהרט שחקן סבבה אבל זה לא יתאים לכל משחק
אשכרה יושב בבית, רואה הודעה מטומטת ואז כותב הודעה עוד יותר מטומטת.
כאילו מנסה להתעלות. תחרות סמויה.

זה שלום אביטן אמר או שחשבת על זה לבד?

סמל אישי של משתמש
DINIHO

שליחה על ידי DINIHO »

ForeverRed כתב: אשכרה יושב בבית, רואה הודעה מטומטת ואז כותב הודעה עוד יותר מטומטת.
כאילו מנסה להתעלות. תחרות סמויה.

זה שלום אביטן אמר או שחשבת על זה לבד?
שמע זה פורום מדברים פה על דברים זה לא ועדת העולם בכדורגל ואם אני רוצה להגיד מה שאני חושב שיכול להיות נכון לקבוצה אז אני יגיד ואתה תמשיך לקרוא לי אביטן או מה שבא לך כי לי אתה לא באמת מזיז ,אבל עזוב שנייה סתם להבין תראש שלך תגיד מה "מטומטם" במה שאמרתי ? שקוואנקה צריך לשחק ביחד עם זריהן? שפקהרט סבבה אבל לא מדהים ? שזריהן חלוץ (במה הוא פחות עדיף מגאדיר ושהר)?

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

DINIHO כתב: שמע זה פורום מדברים פה על דברים זה לא ועדת העולם בכדורגל ואם אני רוצה להגיד מה שאני חושב שיכול להיות נכון לקבוצה אז אני יגיד ואתה תמשיך לקרוא לי אביטן או מה שבא לך כי לי אתה לא באמת מזיז ,אבל עזוב שנייה סתם להבין תראש שלך תגיד מה "מטומטם" במה שאמרתי ? שקוואנקה צריך לשחק ביחד עם זריהן? שפקהרט סבבה אבל לא מדהים ? שזריהן חלוץ (במה הוא פחות עדיף מגאדיר ושהר)?
משעמם לי ואני בתקופה של פרפר לילה אז אני אענה לך שתדע להבא:

1. זריהן הכל רק לא חלוץ. גם לא בדם
2. והוא גם לא טוב מאצילי. תבוא מחר בארבע לאווזי תשאל אותו הוא בעצמו יגיד לך
3. את המשחק האחרון סיימנו עם 25 בעיטות בערך, וגם את ההוא שלפניו מול אשקלון. להגיד שבעיטות לשער
זה משהו שחסר לנו... מה אני אגיד לך זה לא לפה, אנשים נכנסים לפה ומבקשים קצת סטנדרטים
4. קוואנקה בכושרו הנוכחי לא שווה הרכב ראשון, שוב, הוא בעצמו יגיד לך. ועל איזה דריבל אתה מדבר? אבל אותך זה לא מעניין, ועוד הרכבת איתו גם את זריהן שהם על אותה עמדה (זריהן לא חלוץ!)

אז נכון זה פורום וזה נחמד ולא מחייב, ואפשר לפלוט מה שרוצים ומילים לא עולות כסף ומשטרת המחשבות לא יכולה עלייך והכל נכון וטוב ויפה.
אבל בחייאת שחרר אותנו. אולי אתה ילד, ילד נחמד בסך הכל אין שום דבר אישי לא נגדך ולא נגד ליאב וגם לא נגד ההוא שאוהב לכתוב טוב אז בהרכבים שלפני משחק
זה לא אישי

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

CrazyRed7 כתב:עוף מפה כבר יא חתיכת ז** עם עיניים.
גם אם אתה אוהד שלנו עוף לפייסבוק ושחרר אותנו יא עונש.
אם תתעלמו אז לא יהיה לו על מה להגיב שוב.
הוא נהנה מזה.
אני אישית הפסקתי להגיב ישירות להודעות שלו.
אם המנהלים לא רוצים להוציא אותו, אז פשוט לא צריך להגיב להודעות שלו.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

חייב להבין פעם אחת ולתמיד - מה כל כך נורא באווזי? אם זריהן אוכל פרגיות זה הופך אותו ללא-מקצועי?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אסי, דגים כתב:חייב להבין פעם אחת ולתמיד - מה כל כך נורא באווזי? אם זריהן אוכל פרגיות זה הופך אותו ללא-מקצועי?
וואלה זה עדיף על הנבטים והעלים של קוואנקה

שלח תגובה