עם כל האהבה שלי אל בוזגלו, חתולים ברחוב שלי נראו יותר פיזיים ממנו.אוהד בגולה כתב:
שמע. לא אומר שאין מצב שהוא ייתברר ככוכב. אני לגמרי חושב שהוא צריך לקבל צ'אנס, ומקווה לטוב. רק אומר מה אני רואה בעיניים שלי בינתיים.
ועוד דבר - מבחינתי הכי מדאיג זה ההחלטות של בכר. אני סומך מאד עליו ומעריך אותו. והעובדה שאחרי שביום חמישי הוא לא קיבל דקה, בכר טוחן את טוני ומליקסון כמעט משחק שלם נגד בני יהודה ולא מכניס אותו (שלא לדבר על לא מרכיב אותו) - השחקן היקר ביותר בקבוצה, **כשהוא לא פצוע** אז זה מדאיג אותי, ואני חושש שברק רואה באימון (ובדקות שקואנקה על המגרש) שהוא פשוט לא ברמה. לא יודע מה הכשרון שיש לו, אבל מבחינה פיסית כל מי שניגש אליו פשוט מנער אותו לרצפה, זה פוגע מאד באופי שלנו של קבוצה אגרסיבית. עכשיו אם הוא היה מתגבר על זה כמו מליקסון או בוזגלו (שגם הם משמעותית נראו יותר פיזיים ממנו) בעזרת כשרון ותחכום מילא, אבל כרגע זה לא קורה.
בדיוק כמו שמישהו פה אמר - תנו לו 180 270 דקות. סבבה, הדקות האלה לא מגיעות וזה מה שאומר דרשני.
איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
אני מרגיש שכולם יאכלו כובעים. אל תשכחו את ההתחלה של בוזגלו ושל טוני אצלנו שנכנסו לעניינים מאוחר.
עוד דבר שצריך לקחת בחשבון- הרבה יותר קל להיכנס לקצב כשהקבוצה רצה. שנה שעברה רצנו מיולי בכושר מטורף והזרים פשוט השתלבו במכונה שעובדת, העונה התחלנו בגמגום וככה גם ההשתלבות של שני הזרים החדשים, לאיסק לא היה מחנה אימונים וגם הייתה פציעה שנטרלה אותו עד אוגוסט כך שכניסה מאוחרת לעניינים היא טבעית
עוד דבר שצריך לקחת בחשבון- הרבה יותר קל להיכנס לקצב כשהקבוצה רצה. שנה שעברה רצנו מיולי בכושר מטורף והזרים פשוט השתלבו במכונה שעובדת, העונה התחלנו בגמגום וככה גם ההשתלבות של שני הזרים החדשים, לאיסק לא היה מחנה אימונים וגם הייתה פציעה שנטרלה אותו עד אוגוסט כך שכניסה מאוחרת לעניינים היא טבעית
חחחחחחForeverRed כתב: הרמות שהוא שיחק בהן זה גראנדה. קבוצה שביום טוב אנחנו משחילים לה שלישייה.
- The red one
כבר עברנו את שלב ה"תחושות" איתו..אין כבר מה לדבר על זה...dor69 כתב:אני מרגיש שכולם יאכלו כובעים. אל תשכחו את ההתחלה של בוזגלו ושל טוני אצלנו שנכנסו לעניינים מאוחר.
זה רק הוא ויכולת ההוכחה שלו כרגע. בנתיים, זה לא נראה וואו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עברנו את שלב התחושות?The red one כתב: כבר עברנו את שלב ה"תחושות" איתו..אין כבר מה לדבר על זה...
אני מקווה שאתה ציני, אני אומנם ירדתי עליו בפייסבוק שהוא עוד היה פצוע, אבל זה רק כי לקח לו חודשיים להחלים מפציעה בקרסול, ממתי שהוא החלים צריך לתת לו 100 ימי חסד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יש יותר חביתה ממך?כל שעתיים משנה דעהדר אדום בנשמה כתב: עברנו את שלב התחושות?
אני מקווה שאתה ציני, אני אומנם ירדתי עליו בפייסבוק שהוא עוד היה פצוע, אבל זה רק כי לקח לו חודשיים להחלים מפציעה בקרסול, ממתי שהוא החלים צריך לתת לו 100 ימי חסד.
- The red one
מה זאת אומרת "ציני"? למה שאהיה ציני?דר אדום בנשמה כתב: עברנו את שלב התחושות?
אני אומר בסך הכל שכל התגובות האלה של "יש לי תחושה ש.." כבר לא אמורות להיות רלוונטיות. זה לא השבוע הראשון, לא החודש הראשון ואפילו לא השני שהוא בקבוצה..
מה שצריך לעשות זה להמתין בסבלנות ולראות אותו על הדשא..
לא רציני לחוות דעה משמעותית על שחקן שעדיין לא משחק מספיק בטח שחקן זר.
בוא נחכה לפחות עד מחזור 10 שנוכל לתהות על קאוונקנו
אבי מלר, מאחורייךאדום זקן כתב:לא רציני לחוות דעה משמעותית על שחקן שעדיין לא משחק מספיק בטח שחקן זר.

על סמך מה חבר שלי?The red one כתב: כבר עברנו את שלב ה"תחושות" איתו..אין כבר מה לדבר על זה...
ה8 דקות מול מאריבור? ה45 מול אשקלון או ה10 אתמול?
עזוב זה לא רציני, צריך להתחיל לתת לו לצבור.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- The red one
יש שחקנים שגם מדקות כאלה אתה יכול לראות שהם משהו יוצא דופן. ואת קואנקה שיווקו והביאו כמשהו יוצא דופןניב כתב: על סמך מה חבר שלי?
ה8 דקות מול מאריבור? ה45 מול אשקלון או ה10 אתמול?
עזוב זה לא רציני, צריך להתחיל לתת לו לצבור.
ולא דיברנו על -למה- הוא מקבל כאלה דקות מועטות. למה הוא לא פתח מול לוגאנו? למה הוא לא פתח אתמול? למה נכנס אתמול חילוף שלישי? כל אלה ביחד מציגים לך תמונה פסימית לגביו.
ואני באמת אחד מהאופטימיים בקטע הזה, ולא רוצה לשפוט לפניי והכל, אבל כמו שכתבו כאן - אנשים שואבים אופטימיות יתר לגביו ולא מבינים למה "צוחקים" עליו. יש את כל הסיבות שבעולם. כרגע היחיד שיכולל לתקן את הרושם זה הוא. גדי אמר שאתמול זה יקרה. לא קרה.
נחכה למוצ'ש
דווקא בגלל השכר והשיווק, דווקא בגלל כל המסביב
אני לא לחוץ עליו ולא קריטי לי, מבחינתי שייקחו את הזמן איתו
בכל מקרה לפני שיגיע דצמבר, נותנים את הימי חסד מה שנקרא
ברור שכל החודשיים האחרונים איתו מעלים יותר סימני שאלה מסימני קריאה
אבל אני מתאפק, לפחות עד דצמבר- ינואר.
שקט תעשייתי בשבילנו בגזרת קוואנקה- זה הדבר הכי חשוב
אני לא לחוץ עליו ולא קריטי לי, מבחינתי שייקחו את הזמן איתו
בכל מקרה לפני שיגיע דצמבר, נותנים את הימי חסד מה שנקרא
ברור שכל החודשיים האחרונים איתו מעלים יותר סימני שאלה מסימני קריאה
אבל אני מתאפק, לפחות עד דצמבר- ינואר.
שקט תעשייתי בשבילנו בגזרת קוואנקה- זה הדבר הכי חשוב
איזו תמונה פסימית?The red one כתב:
ולא דיברנו על -למה- הוא מקבל כאלה דקות מועטות. למה הוא לא פתח מול לוגאנו? למה הוא לא פתח אתמול? למה נכנס אתמול חילוף שלישי? כל אלה ביחד מציגים לך תמונה פסימית לגביו.
כשהקבוצה לחוצה אחרי פתיחת עונה לא טובה בליגה..אתה היית פותח עם שחקן לראשונה בהרכב? שחקן שעוד לא מתואם עם שאר השחקנים? (אימונים שלמים ביחד עם השחקנים רק לאחרונה הוא החל להשתתף)
אם לצורך העניין היינו גומרים את המשחק בשלב מוקדם יותר, יש לך ספק שהוא היה נכנס הרבה יותר מוקדם?
כולם כולל אני כבר מתים לראות אותו ומה הוא שווה..אבל לא צריך להשתגע בגלל החלטות מקצועיות של ברק..הסבלנות משתלמת.
אם רק היה לנו את אצילי במקום קוונאקה..
כמה שצחקנו על זה שאצילי ישב על הספסל במקומו,אצילי בנתיים אחד השחקנים הכי חשובים של מכבי העונה,כובש מבשל... חתיכת שחקן.
כמה שצחקנו על זה שאצילי ישב על הספסל במקומו,אצילי בנתיים אחד השחקנים הכי חשובים של מכבי העונה,כובש מבשל... חתיכת שחקן.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נו באמת, אחלה שחקן והכל, אבל מה הקשר לקוואנקה?LIAV00S כתב:אם רק היה לנו את אצילי במקום קוונאקה..
הוא היה פצוע וכרגע הוא חוזר בהדרגה, יש לי תחושה שעוד נגיד תודה שהוא הגיע אלינו ולא אצילי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!