עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
אני מקווה שכל מי שהשווה את גלזר וקליינמן לחיימוב יודע ורואה שטעה.
הם עושים טעויות על בסיס שבועי, משחק הרגל של גלזר פשוט מזעזע.
רק הרוש נותן פייט על תואר השוער הישראלי הכי טוב.
אומרים שבכר רצה כבר הקיץ את ורד. הוא אחלה שחקן לליגה ולרוטציה, בטח אם בא בהעברה חופשית. צריך לחכות ולראות איפה יהיו טוני, זריהן, קוואנקה ועמראן בעוד חצי שנה ככה כדי לדעת אם יש בו צורך.
אחלה תקציר של אשקלון-עכו.
הם עושים טעויות על בסיס שבועי, משחק הרגל של גלזר פשוט מזעזע.
רק הרוש נותן פייט על תואר השוער הישראלי הכי טוב.
אומרים שבכר רצה כבר הקיץ את ורד. הוא אחלה שחקן לליגה ולרוטציה, בטח אם בא בהעברה חופשית. צריך לחכות ולראות איפה יהיו טוני, זריהן, קוואנקה ועמראן בעוד חצי שנה ככה כדי לדעת אם יש בו צורך.
אחלה תקציר של אשקלון-עכו.
ורד שחקן, אבל יש לו אופי בעייתי, מאוד פרווה. כשחקן רוטציה אין בעיה איתו.
סלליך שחקן בינוני עם טכניקה גרועה ועם עוצמת בעיטה/פס של ילדה בת 2.
לא רע, אחלה מאמן. סתם מצחיק אותי משחק הכיסאות הזה ושהוא התחיל כ"כ מוקדםThe red one כתב: מה רע בזה שרעננה פנתה למימר? נשמע כמו אחלה מחליף
פרווה או לא, מספק על בסיס קבוע מספרים במקום הכי לחוץ במזרח התיכון.הפועלעולה כתב:ורד שחקן, אבל יש לו אופי בעייתי, מאוד פרווה. כשחקן רוטציה אין בעיה איתו.
לא רע, אחלה מאמן. סתם מצחיק אותי משחק הכיסאות הזה ושהוא התחיל כ"כ מוקדם
- yanivnew91
פה הבעיה, הם מקבלים 4 דקות בעונה כי הם לא טובים מספיק.CrazyRed7 כתב:ההשוואה שלכם לשחקן שרואה 4 דקות בעונה להוציא את גביע הטוטו אומרת הכל.
עדיף לתת את המעט דקות האלה לאלקרנוואי.
כשאתה משחק גם באירופה, יש מצבים שפתאום אתה מוצא את אותם שחקנים בינוניים פותחים בהרכב.
השחקן הכי יעיל של בית"ר כבר עונה שנייה ברציפות (בעונה שעברה 11 שערים ו- 3 בישולים, העונה 3 ו- 4), ישראלי, חופשי (בתקווה), עם ניסיון בקבוצות גדולות.CrazyRed7 כתב:כל שחקן בינוני שנותן גול מרשים אתכם.
נורא בא לכם לחזור אחורה אה?מתגעגעים לימי קובי דג׳אני וגל אראל העליזים.
לא אמרתי תן לו להחליף את טוני, אבל הוא יכול בכיף להתחרות פה על הרכב. לא חושב שיש כרגע קיצוני ימני יותר טוב בליגה, כל עוד בוזגלו עדיין פצוע ואצילי עדיין מתניע
- ForeverRed
חבר, לא יודע אם שמת לב אבל אין שוק בישראל. באין שוק הזה ובמצב הכנפיים שלנו (בעיקר בהסתכלות קדימה), שני השמות האלה הם מהטובים ביותר שאפשר להציע.CrazyRed7 כתב:כל שחקן בינוני שנותן גול מרשים אתכם.
נורא בא לכם לחזור אחורה אה?מתגעגעים לימי קובי דג׳אני וגל אראל העליזים.
סבע יכול להתפתח לכוכב כדורגל. ורד נותן מספרים יפים לאורך זמן בקבוצה טובה. שניהם 3 דרגות מעל זריהן. מבחינתי הם יכולים לקבל את הדקות שלו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם בולליך נראה נהדר.
להשוות את ורד או סולליך לשחקן לא מוכח כמו ניב זריהן זה מצחיק.
מילא הייתם משווים למיכאל אוחנה שגם הוא לא מוכח.
אני אמרתי שצריך להביא את סולליך אבל לצערי זה לא יקרה.
וורד פורח כשחקן אגף.
להשוות את ורד או סולליך לשחקן לא מוכח כמו ניב זריהן זה מצחיק.
מילא הייתם משווים למיכאל אוחנה שגם הוא לא מוכח.
אני אמרתי שצריך להביא את סולליך אבל לצערי זה לא יקרה.
וורד פורח כשחקן אגף.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מחר מבחן גדול מאוד ל פ.צ טריפולי מול מכבי.
לא יודע למה אבל אני בתחושה שעם הקהל שלהם שיגיע בהמוניו -בכל זאת משחק מול יריבה אטרקטיבית- כמה כיף שאנחנו לא במקום הזה יותר (בערך) - אני רואה את נתניה מוצאיה משהו.
מקווה שלא אתבדה ושלא ייגמר שם בסוף 2-0 כזה מידלדל למכבי
הלוואי שייצאו מהנאיביות שלהם, שם המשחק שם הוא ריכוז ומשמעת טקטית ולא להתבטל.
מעניין מי בתורנות שם על הקווים סלובו או שי (רוני וליטל, דה פינקי אנד דה בריין ועמי ותמי -כולם קלאסיקות)
לא יודע למה אבל אני בתחושה שעם הקהל שלהם שיגיע בהמוניו -בכל זאת משחק מול יריבה אטרקטיבית- כמה כיף שאנחנו לא במקום הזה יותר (בערך) - אני רואה את נתניה מוצאיה משהו.
מעניין מי בתורנות שם על הקווים סלובו או שי (רוני וליטל, דה פינקי אנד דה בריין ועמי ותמי -כולם קלאסיקות)
- The red one
הבנתי שערן לוי בספק. בלעדיו זה יהיה להם קשהRedBend כתב:מחר מבחן גדול מאוד ל פ.צ טריפולי מול מכבי.
- ForeverRed
אם בתחילת העונה יש משחקים שמסומנים כמוקש, אז המשחק של מכבי היום מול נתניה הוא בדיוק זה.
חוזרים מאירופה, ממשחק חוץ למשחק חוץ, ההרכב עדיין לא יציב והרוטציה עדיין לא עובדת, ובעיקר יריבה שהיא קבוצה נמרצת שלא מפחדת להסתכל בלבן של העיניים.
נקווה שהתיאוריה הזאת לא תלך לפח אחרי 10 דקות ושערן לוי ישחק.
חוזרים מאירופה, ממשחק חוץ למשחק חוץ, ההרכב עדיין לא יציב והרוטציה עדיין לא עובדת, ובעיקר יריבה שהיא קבוצה נמרצת שלא מפחדת להסתכל בלבן של העיניים.
נקווה שהתיאוריה הזאת לא תלך לפח אחרי 10 דקות ושערן לוי ישחק.
מאמין שנתניה יבקיעו. השאלה כמה יספגו
2-0 קליל למכבי.
מתנהל עכשו דיון בבגץ השחקנים אומרים שהם רוצים מנוחה בשבת וזה לא קשור לדת,וואלה צודקים הם עובדים כל כך קשה מגיע להם שלא יתאמנו ולא ישחקו בשבת,מקווה שיאשרו להם לא לשחק בשבת ונעלה לליגת אלופות שנה הבאה אני רוצה לראות אותם משחקים ראשון-שלישי
בשביל 250,000 יורו ל-10 חודשים זה קצת מוגזם לדבר על זכויות סוציאליותhb7 כתב:מתנהל עכשו דיון בבגץ השחקנים אומרים שהם רוצים מנוחה בשבת וזה לא קשור לדת,וואלה צודקים הם עובדים כל כך קשה מגיע להם שלא יתאמנו ולא ישחקו בשבת,מקווה שיאשרו להם לא לשחק בשבת ונעלה לליגת אלופות שנה הבאה אני רוצה לראות אותם משחקים ראשון-שלישי
לא טוב לכם? תפתחו מוסך
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- The red one
גיא לוי חוזר לאמן, יקח את הפועל רעננה.
לא מרגיש שידוך משהו. גם לא של מימר לפתח תקווה..
לא מרגיש שידוך משהו. גם לא של מימר לפתח תקווה..