עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
זה יגמר ברפואה בחוץ, גיא לוזון חוזר הבייתה וגוטמן במכבי חיפה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ההגנה של מכבי פתח תקווה זה שמיים וארץ לעומת העונה שעברה.
כן אה.גדי כתב:זה יגמר ברפואה בחוץ, גיא לוזון חוזר הבייתה וגוטמן במכבי חיפה.
"זאת קבוצה של אלי גוטמן"גדי כתב:זה יגמר ברפואה בחוץ, גיא לוזון חוזר הבייתה וגוטמן במכבי חיפה.
מת לדעת מה הסיפור של אוהדי הפועל ת״א. למה רק להם יש בעיות כאלה עם סדרנים ומאבטחים?
- The red one
אשכרה. 4 משחקים בלאומית, בלפחות 2 מהם רבו עם מאבטחים.CrazyRed7 כתב:מת לדעת מה הסיפור של אוהדי הפועל ת״א. למה רק להם יש בעיות כאלה עם סדרנים ומאבטחים?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
עם כל כמה שהשוטרים במגרשים יכולים להיות זוועה,
רק במשחקים של הפועל ת"א חייבים להיות ביציעים.
איתם ביציע זה לא היה קורה.
גם ככה האולטראס שלהם קיצוניים, שילוב של זה עם מאבטחים מסכנים שהם לא רואים ממטר הוא שילוב מסוכן - זה בדיוק מה שקרה גם היום
רק במשחקים של הפועל ת"א חייבים להיות ביציעים.
איתם ביציע זה לא היה קורה.
גם ככה האולטראס שלהם קיצוניים, שילוב של זה עם מאבטחים מסכנים שהם לא רואים ממטר הוא שילוב מסוכן - זה בדיוק מה שקרה גם היום
לפחות לפי התמונות והוידאו מערוץ הספורט נראה שלמאבטחים יש חלק לא פחות, אם לא יותר גדול בבלאגן.
זורקים חפצים על אוהדים ומרססים עליהם גז מדמיע, לא מצליח להבין איזה תירוץ יכול להיות לדבר כזה.
זורקים חפצים על אוהדים ומרססים עליהם גז מדמיע, לא מצליח להבין איזה תירוץ יכול להיות לדבר כזה.
אני אסביר לך זה מאוד פשוט.bs war כתב:לפחות לפי התמונות והוידאו מערוץ הספורט נראה שלמאבטחים יש חלק לא פחות, אם לא יותר גדול בבלאגן.
בזמן שאדם בא לעבוד ותפקידו הוא לשמור על הסדר בשביל לקבל את ה30 ש"ח לשעה שלו.
הוא צריך לשמוע את חבורת הזבל הזאת קוראת לו נאצי,שרמוטה ועוד שלל "ברכות" שמגיעות מפה מפיק מרגליות כמו שרק אוהדי הפועל ת"א יודעים אז לא פלא שהוא מרסס אותם והמזל שלהם שלאותם מאבטחים יש "רק" גז מדמיע
האוהדים הכי מסריחים בארץ אבר.
יכול להיות. לאבטח במשחק כדורגל זה לא להיות סדרן בקולנוע, לצערי. מי שבא לעבוד בזה יודע לאן הוא נכנס.אדום זקן כתב: אני אסביר לך זה מאוד פשוט.
הוא צריך לשמוע את חבורת ה*** הזאת קוראת לו נאצי,שרמוטה ועוד שלל "ברכות" שמגיעות מפה מפיק מרגליות כמו שרק אוהדי הפועל ת"א יודעים אז לא פלא שהוא מרסס אותם והמזל שלהם שלאותם מאבטחים יש "רק" גז מדמיע
לא מגבה את אוהדי הפועל חס וחלילה- אבל לא שכנעת אותי שקללות, חמורות ככל שיהיו, זה תירוץ טוב לרסס גז מדמיע ליציע מלא משפחות וילדים. לא מבין למה יש עליהם דברים כאלה בכלל.
יש בלאגן שאתה לא מסוגל לתפעל? תקרא לשוטרים שמחכים בחוץ, הם ישמחו להיכנס
באמת מזל שהיה להם רק גז מדמיע, כי אם היה לשוטרים אקדח הם היו דופקים להם כדור בראש, הרי אי אפשר לעבור בשתיקה על לקרןא לשוטר שרמוטהאדום זקן כתב: אני אסביר לך זה מאוד פשוט.
הוא צריך לשמוע את חבורת ה*** הזאת קוראת לו נאצי,שרמוטה ועוד שלל "ברכות" שמגיעות מפה מפיק מרגליות כמו שרק אוהדי הפועל ת"א יודעים אז לא פלא שהוא מרסס אותם והמזל שלהם שלאותם מאבטחים יש "רק" גז מדמיע
תהיה רגוע.Noam98 כתב: באמת מזל שהיה להם רק גז מדמיע, כי אם היה לשוטרים אקדח הם היו דופקים להם כדור בראש, הרי אי אפשר לעבור בשתיקה על לקרןא לשוטר שרמוטה
מאבטחים זה לא שוטרים.
אין להם שום הכשרה,מצאו אותם ברחוב ואמרו להם בואו לעבוד.
אין להם ניסיון להתמודד עם הדברים הללו ואין להם את הכלים.
אני מציע לך לראות את התמונות ואני אומר לך שהמזל שזה נגמר רק בגז מדמיע.
אוהדים רודפים אחרי מאבטחים הזוי.
לך תראה תתמונות ואז תדבר.bs war כתב:
יכול להיות. לאבטח במשחק כדורגל זה לא להיות סדרן בקולנוע, לצערי. מי שבא לעבוד בזה יודע לאן הוא נכנס.
לא מגבה את אוהדי הפועל חס וחלילה- אבל לא שכנעת אותי שקללות, חמורות ככל שיהיו, זה תירוץ טוב לרסס גז מדמיע ליציע מלא משפחות וילדים. לא מבין למה יש עליהם דברים כאלה בכלל.
יש בלאגן שאתה לא מסוגל לתפעל? תקרא לשוטרים שמחכים בחוץ, הם ישמחו להיכנס
אשכרה עשו אמבוש על המאבטחים.
בניון,ברדה,אלברמן ויצחקי חושבים שאפשר לעשות קומבינות באופא כמו בארץ
ברגע שמאבטחים נמצאים מול אירגון אוהדים אין להם סיכויאדום זקן כתב: לך תראה תתמונות ואז תדבר.
אשכרה עשו אמבוש על המאבטחים.