איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוונאקה
One אומרים שהוא מחליף היום
אם להיות כנים, סביר יותר שזריהן יועדף על פניו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
שם אותו במקום פקהארט ,וזריהן חלוץ למרות שזה לא יקרה
- ForeverRed
די כבר דיייייי.DINIHO כתב:שם אותו במקום פקהארט ,וזריהן חלוץ למרות שזה לא יקרה
די כבר איתךForeverRed כתב: די כבר דיייייי.
אם תמשיכו להאכיל את הטרול, למה שהוא ילך?
- ForeverRed
הוא לא יילך.Noam98 כתב: די כבר איתך
אם תמשיכו להאכיל את הטרול, למה שהוא ילך?
זה זן חדש. עמיד לאנטיביוטיקה.
- The red one
בוא תתחיל מלא להגיב ותאמין לי זה ירפא מעצמוForeverRed כתב: הוא לא יילך.
זה זן חדש. עמיד לאנטיביוטיקה.
רק הזמן יראה את מה שאני חושב שלדעתי בינואר הוא כבר לא פה כי יבינו שהוא מיותר ולא שווה זר וחבל על הכסף ואתם תמשיכו לשחק אותה חכמולוגים בשקל יא טמבלים, מה אתם חושבים זה תואם קיארטנסון בעברה חופשית? , הבן אדם חסר כל יכולות אישית והוא לא פחות טוב מהרבה ישראלים פה בליגה .תקפצו ותגידו שאני טרול או מה שבא לכם כמה שתרצו , אני כותב פה מה אני חושב ואני חושב שפקהראט זה סתם שחקן בנוני שלא יותר טוב מחלק גדול של החלוצים שלנו והוא לא מתאים למשחק של הקבוצה,בגללו התחילו להרים סתם לרחבה בלי קשר לכלום ולשנות את שיטת המשחק בשבילו . והוא בטח לא שווה מקום של זר בבאר שבע שיכלו להביא עוד בלם זר או קשר זר במקומו שגם אתם יודעים שיכלו לתרום לנו בהרבה יותר ממנו גם בליגה וגם באירופה . העלאק הגבהות לרחבה עם הגישה הזאת עלינו יפה מאוד לליגת האלופות
שלכם הטרול ):
שלכם הטרול ):
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מילא זה שאתה חושב שפקהארט לא חלוץ טוב, אבל אתה חושב שזריהן צריך לשחק כחלוץ.DINIHO כתב:רק הזמן יראה את מה שאני חושב שלדעתי בינואר הוא כבר לא פה כי יבינו שהוא מיותר ולא שווה זר וחבל על הכסף ואתם תמשיכו לשחק אותה חכמולוגים בשקל יא טמבלים, מה אתם חושבים זה תואם קיארטנסון בעברה חופשית? , הבן אדם חסר כל יכולות אישית והוא לא פחות טוב מהרבה ישראלים פה בליגה .תקפצו ותגידו שאני טרול או מה שבא לכם כמה שתרצו , אני כותב פה מה אני חושב ואני חושב שפקהראט זה סתם שחקן בנוני שלא יותר טוב מחלק גדול של החלוצים שלנו והוא לא מתאים למשחק של הקבוצה,בגללו התחילו להרים סתם לרחבה בלי קשר לכלום ולשנות את שיטת המשחק בשבילו . והוא בטח לא שווה מקום של זר בבאר שבע שיכלו להביא עוד בלם זר או קשר זר במקומו שגם אתם יודעים שיכלו לתרום לנו בהרבה יותר ממנו גם בליגה וגם באירופה . העלאק הגבהות לרחבה עם הגישה הזאת עלינו יפה מאוד לליגת האלופות
שלכם הטרול ):
מה השלב הבא, תגיד שקוואנקה צריך לשחק כחלוץ או אולי אלחמיד, הוא היה בעבר חלוץ...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זריהן יכול לשחק חלוץ ,בכר פעם אמר את זה ,אבל זה לא הנקודה אני פשוט מסביר כמה אני חושב שהוא לא ברמה של הקבוצה והוא מקבל הרבה כסף ותופס מקום זר
על סמך מה הדעה המפורטת על קוואנקה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא דיבר על פקהארט.yakar כתב:על סמך מה הדעה המפורטת על קוואנקה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
קוונאקה בלוף,פקהארט לא ברמה,איבינדר שינמוך לאומת חובאן,סוארז גם היה לאקרדה בחצי מיליון יורו ,למה לתת לבכר לבחור שחקנים הוא גם ככה לא ישרוד עד החגים
מרחם עליו שהגיע למקום עלוב כזה שנקרא הכדורגל הישראלי.
משחק עם משקולת טון על כל רגל. עם הכשירות והדקות גם הביטחון יגיע.
משחק עם משקולת טון על כל רגל. עם הכשירות והדקות גם הביטחון יגיע.