מרוואן קבהא
Re: מרואהן קבהא
קבהא היה טוב אתמול, בינוני אולי בשאר המשחקים, אבל היתרון שלו על רוב הקשרים האחוריים הוא הנסיון לפרוץ קדימה מעמדה אחורית, אחרי שחוטף או מקבל כדור. על הקשר האחורי בדרך כלל אין שמירה (הסגירות על אוגו היו מעט חריגות) כך שיש לו מסדרון לפרוץ ולהפתיע.
נאתכו זה שחקן גמור.ForeverRed כתב:ניר ביטון, אלמוג כהן, ביברס נאתכו.
קבהא הוא הבא אחריהם ברשימה.
בנבחרת אולי, יש סיבה שהוא לא ממהר לחזור לארץ וזה כי מעריכים אותו באירופה...RedBend כתב: נאתכו זה שחקן גמור.
קבהא צריך להודות כל יום לאלוהים על כך שקבוצתו יצאה בהגרלה מולנו,אחרת הוא עוד היה עוד לגיונר שחוזר לארץ אחרי שנה שנתיים
חחחחחחחחחחRedBend כתב: נאתכו זה שחקן גמור.
כן כן גמור
שיחק 12 משחקים,600 דקות,3 שערים
הוא יהיה המטרה מספר 1 של בכר לקייץ,נגמר לו החוזה,בברס ואלמוג סוגרים לנו את הקישור ל5 שנים הבאות
שיחק 12 משחקים,600 דקות,3 שערים
הוא יהיה המטרה מספר 1 של בכר לקייץ,נגמר לו החוזה,בברס ואלמוג סוגרים לנו את הקישור ל5 שנים הבאות
בעוונתי הרבים, לא עוקב אחרי הליגה הרוסית.
שחקנים מהסוג שלו אפשר להעריך רק מצפייה במשחקים מלאים, לא קלטות או קליפים (שבענו מאלה) ולא מנתונים יבשים של שערים.
התבססתי בעיקר על מה שאני רואה ממנו בנבחרת בשנים האחרונות ומפירורי צמפיונס.
לוקח בחזרה את ה שחקן גמור, קצת מרגיש לי שהוא נהנה מיחצ יותר מדי והתרפקות על העבר.
בכל אופן שערים זה לא מה שאני מחפש ממנו, ומעניין אותי אם כבש אותם בפנדלים/נייחים כי אם כן הנתון הזה חסר משמעות מבחינתי, במידה והוא לא מחזיק אמצע כיאה לשחקן בתפקידו ובמעמדו (גם הכלכלי).
אם יביאו אותו אני שותק ברגע, יודע את מקומי
שחקנים מהסוג שלו אפשר להעריך רק מצפייה במשחקים מלאים, לא קלטות או קליפים (שבענו מאלה) ולא מנתונים יבשים של שערים.
לוקח בחזרה את ה שחקן גמור, קצת מרגיש לי שהוא נהנה מיחצ יותר מדי והתרפקות על העבר.
בכל אופן שערים זה לא מה שאני מחפש ממנו, ומעניין אותי אם כבש אותם בפנדלים/נייחים כי אם כן הנתון הזה חסר משמעות מבחינתי, במידה והוא לא מחזיק אמצע כיאה לשחקן בתפקידו ובמעמדו (גם הכלכלי).
אפשר גם להעריך דרך העובדה שהוא שחקן הרכב משמעותי בקבוצה פי כמה יותר טובה מאיתנוRedBend כתב:בעוונתי הרבים, לא עוקב אחרי הליגה הרוסית.
הלוואי ביברס.
אם הוא מגיע משחרר את ראדי בלב שקט.
רץ, משקיע, בעיטה טובה, מסירה טובה.
בוקס טו בוקס נהדר (לקבוצה ישראלית)
אם הוא מגיע משחרר את ראדי בלב שקט.
רץ, משקיע, בעיטה טובה, מסירה טובה.
בוקס טו בוקס נהדר (לקבוצה ישראלית)
ובליגה טובה יותרbs war כתב:
אפשר גם להעריך דרך העובדה שהוא שחקן הרכב משמעותי בקבוצה פי כמה יותר טובה מאיתנו
מקבל
לדעתי הוא כבר לא יהיה שחקן הרכב קבוע באלופות,אבל יפתח ב50% מהמשחקים העונה,שחקן של עבודה קשה,פנדליסט אדיר,בעיטה מצוינת מרחוק,יושב לנו בול על העמדה של ראדי
כמה נאתכו מרוויח?
- ForeverRed
הרבה.שיש כתב:כמה נאתכו מרוויח?
בשוק פתוח רק מכבי מסוגלת לעמוד בסכומים שלו.
אני מניח ששיקולים נוספים אמורים לאזן את התמונה.
בכל מקרה לא נראה לי ריאלי .ForeverRed כתב: הרבה.
בשוק פתוח רק מכבי מסוגלת לעמוד בסכומים שלו.
אני מניח ששיקולים נוספים אמורים לאזן את התמונה.
צריך להתמקד בשניים מבין אלמוג כהן, ניר ביטון ומרואן קבהא
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מרואן קבהא ואלמוג כהן/ניר ביטון יהיה נהדר לעונה הבאה.שיש כתב: בכל מקרה לא נראה לי ריאלי .
צריך להתמקד בשניים מבין אלמוג כהן, ניר ביטון ומרואן קבהא
והייתי מוסיף אפילו את דוד קלטינס אם זה יהיה אפשרי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!