בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי ReDo »

Red Temple כתב:אולי בגיל 60 שיסיים קריירה מפוארת באירופה
עם באר שבע באירופה*

סר ברק בכר

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

אין לי אמון במערכת הפולטיקה הישראלית; בחברי הכנסת, היועצים, הלוביסטים ושאר עסקנים
אין לי אמון במערכת המשפט הישראלית.
אין לי אמון במשרדי הממשלה, ביטוח לאומי וכיוב או ביטוחים באופן כללי
גם לא בתקשורת הישראלית הערוץ שתיימית ודומיה ונכון לגמרי להגיד שאני אדם חשדן באופן חסר תקנה.

יש לי אמון מלא במה שקורה במועדון שלנו מבחינה מקצועית כבר כמה שנים טובות.
ויש לי אמון מלא באלונה בברק ובכולם שהם רק רוצים להשתפר ולהשתכלל בכל שנה.

having said that

הקיץ הזה הוא הקיץ הכי פחות מוצלח בשנים האחרונות. וזה בסדר.
אני אגיד פה משהו שחלקכם לא יאהב- אין לי בעיה שלא ניקח אליפות השנה. חי עם זה לגמרי בשלום.

אבל המהפכה בסגל שלנו חייבת להתחיל לקבל ניצנים כבר השנה, להתעצב בינואר ולהגיע לקיץ 18 כשאנחנו סגורים מה צריך ולאן פנינו מועדות. אני לא בטוח שמה שהבאנו זה מה שאנחנו צריכים עד כה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RedBend כתב:אין לי אמון במערכת הפולטיקה הישראלית; בחברי הכנסת, היועצים, הלוביסטים ושאר עסקנים
אין לי אמון במערכת המשפט הישראלית.
אין לי אמון במשרדי הממשלה, ביטוח לאומי וכיוב או ביטוחים באופן כללי
גם לא בתקשורת הישראלית הערוץ שתיימית ודומיה ונכון לגמרי להגיד שאני אדם חשדן באופן חסר תקנה.

יש לי אמון מלא במה שקורה במועדון שלנו מבחינה מקצועית כבר כמה שנים טובות.
ויש לי אמון מלא באלונה בברק ובכולם שהם רק רוצים להשתפר ולהשתכלל בכל שנה.

having said that

הקיץ הזה הוא הקיץ הכי פחות מוצלח בשנים האחרונות. וזה בסדר.
אני אגיד פה משהו שחלקכם לא יאהב- אין לי בעיה שלא ניקח אליפות השנה. חי עם זה לגמרי בשלום.

אבל המהפכה בסגל שלנו חייבת להתחיל לקבל ניצנים כבר השנה, להתעצב בינואר ולהגיע לקיץ 18 כשאנחנו סגורים מה צריך ולאן פנינו מועדות. אני לא בטוח שמה שהבאנו זה מה שאנחנו צריכים עד כה
אסור בשום אופן לשמוט את התואר העונה, ולו רק בשל העובדה שאיכות הסגל צפויה רק להמשיך להתדרדר בשנים הקרובות.

אנחנו עדיין הכי חזקים והכי מחוברים, וכל עוד המצב הוא כזה צריך לנצל אותו כדי למלא את הארון.

עם היתר נתמודד בהמשך.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

ForeverRed כתב: אסור בשום אופן לשמוט את התואר העונה, ולו רק בשל העובדה שאיכות הסגל צפויה רק להמשיך להתדרדר בשנים הקרובות.

אנחנו עדיין הכי חזקים והכי מחוברים, וכל עוד המצב הוא כזה צריך לנצל אותו כדי למלא את הארון.

עם היתר נתמודד בהמשך.
שמע, העונה עוד בחיתולים, אבל אם אני צריך לנתח את הסיטואציה אז אין דרך לברוח מזה שעל פניו נראה שהפערים הצטמצמו

מכבי, ביתר ואפילו חיפה עשו צעד או שניים קדימה, ואנחנו בשילוב עם כל הסימפטומים של "תסמונת עונה שלישית" עשינו צעד לאחור.
אם זה יספיק לעוד אליפות? הלוואי. בכל אופן נראה שזה יהיה קשה יותר מכל שנה

לגבי איכות הסגל בשנים הקרובות. אני לא נביא ואין לי דרך לדעת איזו תוכניות מגירה מכינים לנו ליום שאחרי, אבל מה שהבאנו עד עכשיו אלו לא שחקני אלפא. כולם שחקנים טובים מוכשרים ומבטיחים, אבל עדיין לא אפויים ולכולם יש עוד דרך לעבור.
לגבי שחקני האלפא- אצילי וגרשון היו על המדף . שניהם היו תורים לנו בול והקיץ לראשונה מזה שלוש שנים הפסדנו.
נדמה שבצד השני יש רעב גדול להזיז אותנו מהכתר, והתחרות רק עלתה מדרגה הקיץ הזה.

אני שומע דיבורים על קינדה פלקוצנקו קלטינס ושאר שחקנים שמבחינת מעמד ובשלות דומים מאוד לאלו שהבאנו הקיץ.
מדיניות הרכש של ינואר והקיץ הבא צריכה להתמקד בשחקני אלפא אם נרצה לשמר את ההירככיה

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

מסכים, מבחינתי יש שחקן אחד שמתאים בול לתפקיד ואני חשוב שאנחנו מתאימים לו - ביברס.

כמה שאני אוהב את השחקן הזה - לפני אלמוג, לפני ניר ביטון, לפני קבאה - לפני כולם.

RedBend כתב: שמע, העונה עוד בחיתולים, אבל אם אני צריך לנתח את הסיטואציה אז אין דרך לברוח מזה שעל פניו נראה שהפערים הצטמצמו

מכבי, ביתר ואפילו חיפה עשו צעד או שניים קדימה, ואנחנו בשילוב עם כל הסימפטומים של "תסמונת עונה שלישית" עשינו צעד לאחור.

לגבי איכות הסגל בשנים הקרובות. אני לא נביא ואין לי דרך לדעת איזו תוכניות מגירה מכינים לנו ליום שאחרי, אבל מה שהבאנו עד עכשיו אלו לא שחקני אלפא. כולם שחקנים טובים מוכשרים ומבטיחים, אבל עדיין לא אפויים ולכולם יש עוד דרך לעבור.
לגבי שחקני האלפא- אצילי וגרשון היו על המדף . שניהם היו תורים לנו בול והקיץ לראשונה מזה שלוש שנים הפסדנו.

אני שומע דיבורים על קינדה פלקוצנקו קלטינס ושאר שחקנים שמבחינת מעמד ובשלות דומים מאוד לאלו שהבאנו הקיץ.
מדיניות הרכש של ינואר והקיץ הבא צריכה להתמקד בשחקני אלפא אם נרצה לשמר את ההירככיה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

בהגנה אין ספק שנחלשנו. אין מחליף ברמה של הובאן והפציעה של ויטור בכלל דפקה אותנו (שוב).
בהתקפה - הכל תלוי בקוונקה ופקהארט. הם צריכים לתת מספיק כדי שנשכח מההיחלשות בהגנה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RedBend כתב: שמע, העונה עוד בחיתולים, אבל אם אני צריך לנתח את הסיטואציה אז אין דרך לברוח מזה שעל פניו נראה שהפערים הצטמצמו

אתה מתפרץ לדלת פתוחה.
הניתוח שלך מדויק ואני חושב כמוך.

רק אומר שזה לא יילך וישתפר, אלא להפך.
צריך לנצל את העובדה שהיריבות שלנו עדיין לא מאורגנות. עשו שם מהפיכות וייקח זמן לחבר את העסק.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

ForeverRed כתב: אתה מתפרץ לדלת פתוחה.
הניתוח שלך מדויק ואני חושב כמוך.

רק אומר שזה לא יילך וישתפר, אלא להפך.
צריך לנצל את העובדה שהיריבות שלנו עדיין לא מאורגנות. עשו שם מהפיכות וייקח זמן לחבר את העסק.
לרגע לא חשבתי שאנחנו לא באותו ראש, אם השתמע מדברי עניין כזה
אבל אני לא בטוח לגבי זה שזה לא יילך וישתפר.
אין דרך לדעת את זה ובטח עם חוסר היציבות של היריבות (למעט מכבי)
אם הפרויקט התורן העונה של שחר בחיפה שוב יתפרק עד מחזור 15, הימור סביר בהחלט, המשימה תהיה לקחת מהם 2-3 ישראלים טובים. כנ"ל ביתר
מכבי זה כבר סיפור בפני עצמו.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אתם הוזים

מכבי תל אביב הולכים לעבור עונת לוני הרשיקוביץ/ רוני מאנה

מי שקונה את סיפור האהבה בין ג׳ורדי למקלארן, כדאי שינגב את החלב מהשפתיים, או שיתמיד עם הכדורים כמו שאמר הרופא

מה שראיתם במשחקי הכס זה פרומו חיוור למה שיהיה שם השנה

את מכבי חיפה כולנו ראינו, לא מספיק שהלחץ שם לא מאפשר לתפקד, הביאו מאמן חולה כלבת תזזיתי שרק מוסיף שמן למדורה

על בית״ר באמת שאין צורך להוסיף

בהנחה שכל הפצועים ישובו לבסיסם בשלום, לא רואה מצב שאנחנו לא לוקחים אליפות בפער דו ספרתי גם השנה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

הכל נראה פחות טוב לא בגלל רכש או אי רכש כזה או אחר, בעיקר בגלל שצדק, ביטון, קורהוט וראדי לא פתחו טוב את העונה.
היו הרבה דיבורים על צורך ברענון והבאת צעירים, הם אמנם לא תורמים עדיין מסיבות כאלה ואחרות, אבל הבעיה היא הרבה יותר בותיקים שציינתי, ה״אלפא״, שלא עושים כרגע את העבודה.
כשהם ירימו את היכולת והקבוצה תלמד לשחק על פקהארט אין לי ספק שזה ייראה אחרת. צריך סבלנות, בשונה מעונות קודמות להגיע לפיק יקח זמן.
בינתיים צריך להתחיל בגרף השיפור ולהביא תוצאות בכח.

E26

שליחה על ידי E26 »

ns75 כתב:אתם הוזים

מי שקונה את סיפור האהבה בין ג׳ורדי למקלארן, כדאי שינגב את החלב מהשפתיים, או שיתמיד עם הכדורים כמו שאמר הרופא

את מכבי חיפה כולנו ראינו, לא מספיק שהלחץ שם לא מאפשר לתפקד, הביאו מאמן חולה כלבת תזזיתי שרק מוסיף שמן למדורה

בהנחה שכל הפצועים ישובו לבסיסם בשלום, לא רואה מצב שאנחנו לא לוקחים אליפות בפער דו ספרתי גם השנה
אתה אופטימיסט אובר.

השנה יהיה קשה יותר נקודה. עם זאת אנחנו פקטור משמעותי וזה תלוי בנו. רק אנחנו יכולים להרוס לעצמנו ולא איזה עונה מפתיעה של ביתר, או חיפה ואפילו ת"א(הם לא יודו אבל יודעים שזה תלוי בנו)

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

ns75 כתב:אתם הוזים

יש שתי אופציות בסיפור הזה:

פסימית ואופטימית.
אתה בחרת בתסריט אחד, מיני רבים, שבו הכל לא מתחבר אצל היריבות (לא נכון עד עתה) ושהכל מתחבר אצלינו (שוב, לא נכון עד עתה).

ובכלל, זה קצת מזכיר בנחרצות/ביוהרה את הזלזול בנו לפני שנתיים בפורום גרמניה.
ומספרים שעד ימינו אלו, יש כאלה שעדיין מתבטאים ככה שם

מניח שגם זלזלת באלבניה ומאריבור

כשאתה מדבר על תחושות אתה לא יכול להיות נחרץ, אבל זה כבר סמנטיקה.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

RedBend כתב: יש שתי אופציות בסיפור הזה:

פסימית ואופטימית.
אתה בחרת בתסריט אחד, מיני רבים, שבו הכל לא מתחבר אצל היריבות (לא נכון עד עתה) ושהכל מתחבר אצלינו (שוב, לא נכון עד עתה).

לא מזלזל, אובייקטיבי כמו תמיד

כשהיינו עם אלישע אמרתי שאנחנו פח אשפה, גם בעונת הסגנות אמרתי שאנחנו לא מתקרבים לרמה של מכבי דאז, מוזמן לבדוק

שנה שעברה אמרתי מהתחלת העונה שניקח בפער דו ספרתי, מוזמן לבדוק גם את זה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

פסימית ואופטימית.

1+
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

פסימית ואופטימית.

אין כאן עניין של יוהרה,יש כאן הבנה מאוד בסיסית בכדורגל ונסיון לאורך שנים.
היריבה הכי גדולה של ב"ש העונה היא ב"ש עצמה במיוחד בפן המנטלי.
כי מקצועית אין כאן השוואה בכלל,סגל שרץ כבר כמה שנים ביחד עם חיזוקים שנעשו במקומות הנכונים,לעומת שני סגלים שעברו מהפכות וייקח להם זמן להתחבר.
אם נמשיך בתחושת היהיה בסדר אז ברור שלא יהיה בסדר,הפער יגדל ונהיה רודפים.
אם נחזור לבסיס ולעוצמות שלנו שום קבוצה לא תוכל לעצור אותנו.
השנה הבאה כן תהיה מבחן כי ב"ש כן תעבור סוג של מהפכה.

שלח תגובה