נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
אלישע סמרטוט אני הייתי מפטר אותו עכשו,בינתיים הייתי ממנה את אבוקסיס למאמן נבחרת עד סוף הקמפיין במקביל לאימון בני יהודה
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 02 ספטמבר 2017, 22:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
להקיא על אלישע ועל כל הנבחרת.
נשבע לכם שעוד במחצית הראשונה עקבתי רק אחריו. נראה כמו ערן לוי מבחינת קילומטרג'. עוף לנו מהעיניים חתיכת פוזאיסט
ההיגיון אומר שהוא הוריד את הסרט אחרי שקילחו אותו, כנראה אוהדי חיפה
- The red one
זה אכן מה שקרהTal_Hbs כתב:ההיגיון אומר שהוא הוריד את הסרט אחרי שקילחו אותו, כנראה אוהדי חיפה
מה שייך?ככה מתנהג קפטן?Tal_Hbs כתב:ההיגיון אומר שהוא הוריד את הסרט אחרי שקילחו אותו, כנראה אוהדי חיפה
לא הראשון ולא האחרון שסופג בוז.
ההזיה הכי גדולה זה שאין פה תרבות ספורט. מי ששורק בוז ומקלל שחקן נבחרת, לא מגיע לו שתהיה לו נבחרת. פעם שניה ברצף בסמי עופר אחרי בניון במשחק הקודם.
זהבי היה צריך לרדת לחדר הלבשה. שילמדו כל האפסים פה לא לקלל שחקן נבחרת.
ואתם עוד מצדיקים אותם. הזוי.
הנבחרת משחקת פשוט זוועה. כבודדים יש שחקנים מצויינים, אבל כשהקפטן מעיר כל הזמן
ועושה מה שעשה, אז זה בושה.
הקהל של חיפה גם ***. לא מאמין שבטרנר היו שורקים בוז. בקיצור, להעיף את אלישע, לשים מישהו במקום
ממש לא משנה כרגע מי, ולחשוב הלאה את מי למנות. גרנט, רוני לוי, ג'ורדי, מאמן זר אחר.
מליקסון היה הכי אפקטיבי. הלוואי ולא ישחק ביום שלישי.
הקהל של חיפה גם ***. לא מאמין שבטרנר היו שורקים בוז. בקיצור, להעיף את אלישע, לשים מישהו במקום
ממש לא משנה כרגע מי, ולחשוב הלאה את מי למנות. גרנט, רוני לוי, ג'ורדי, מאמן זר אחר.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
- The red one
מה אתה אמיתי?izguy83 כתב:ההזיה הכי גדולה זה שאין פה תרבות ספורט. מי ששורק בוז ומקלל שחקן נבחרת, לא מגיע לו שתהיה לו נבחרת. פעם שניה ברצף בסמי עופר אחרי בניון במשחק הקודם.
קפטן נבחרת ישראל, שחקן שהרביצו לו על המגרש(!!), מעז לזרוק את הסרט באמצע המגרש?? מה קרה לך?? גם מי ישמע 30,000 קיללו אותו. כולה נשארו שם איזה 6-7 אלף איש, שמתוכם כמה מאות בודדים קיללו
- The red one
מתקשה להאמין שבטרנר לא היו שורקים בוז. לדודזאדה בטוח היו שורקים מדקה 0. לזהבי? מאמין שכן ככל שהמשחק התפתח..shacharb כתב:הנבחרת משחקת פשוט זוועה. כבודדים יש שחקנים מצויינים, אבל כשהקפטן מעיר כל הזמן
בחייאתshacharb כתב: לא מאמין שבטרנר היו שורקים בוז.
פיקה לא קיבל שריקות בוז מאוהדי נבחרת ספרד, רונאלדו לא קיבל שריקות בוז בברנבאו מאוהדי ריאל, בניון לא קיבל שריקות בוז בסמי עופר מאוהדי חיפה.izguy83 כתב:ההזיה הכי גדולה זה שאין פה תרבות ספורט. מי ששורק בוז ומקלל שחקן נבחרת, לא מגיע לו שתהיה לו נבחרת. פעם שניה ברצף בסמי עופר אחרי בניון במשחק הקודם.
אתה צודק אחי, שורקים בוז אז בוא נצעק נקלל ונזרוק את הסרט לרצפה.
ערן זהבי הוא איש קטן דוחה ומסריח ואין שום מעשה שמצדיק התנהגות כזאת חוץ מקריאות גזעניות, הוא לא הראשון ולא האחרון שעומד בסיטואציה כזאת אבל הוא בהחלט הראשון שדורך בפומבי על מעמד קפטן נבחרת ישראל ועל הנבחרת בכלל, אני יודע שהיום זה דבר של מה בכך אבל כשהייתי ילד זה היה המעמד הכי מרגש ששחקן יכול להגיע אליו.
אני באמת מאחל לזהבי שישבור את שתי הרגליים ושיגמור את הקריירה, לא צריך לירוק ולדרוך על מדינה שלמה בגלל קומץ טיפשים ששורקים בוז.
מעשה שמוריד את מעמד הקפטן והנבחרת לרצפה, טיפת כבוד למעמד הזה לא נשארה. מגיע לו יותר מבוז, מתפלל כל יום שלא יזכה לדרוך עוד על מגרש כדורגל בחיים שלו.
אין קשר.izguy83 כתב:ההזיה הכי גדולה זה שאין פה תרבות ספורט. מי ששורק בוז ומקלל שחקן נבחרת, לא מגיע לו שתהיה לו נבחרת. פעם שניה ברצף בסמי עופר אחרי בניון במשחק הקודם.
אתה קפטן נבחרת,בדרכ אדם עם אישיות,מנהיגות.
הדברים האלה צריכים לעבור לך ליד האוזן בגלל זה אתה קפטן.
יש דרך לעשות כל דבר.
לא אהבת את שריקות הבוז? אחלה,תחכה לסוף המשחק ותגיד "אני פורש".
היה יוצא גדול.
אבל שאתה זורק את סרט הקפטן זה משול בעיניי לזה שדרכת על דגל המדינה וביזית את הנבחרת שלך.
בכל מקום אחר בעולם עם טיפה לאומיות הבחור הזה לא רק שהיה מורחק מהנבחרת אלה גם כף רגלו לא הייתה דורכת כאן.
זאת פשוט חוצפה לתת לו סיבות מקלות בגלל הקללות.
לקלל קפטן נבחרת זה בושה אבל לזרוק את הסמל בתור קפטן זה בסדר?
המעשה הכי מחליא שספורטאי יכול לעשות, החברה הישראלית כמו הנבחרת הישראלית בדרך לאבדון אם אלה האנשים שמובילים דעת קהל במדינה ואם יש מישהו ש"יכול להבין" דבר כזה.
איש שצריך להוקיע, מעשה שלא יסלח ואני בהלם שאנשים לא מבינים את חומרת המעשה ואת מה שהוא מסמל.
לקלל קפטן נבחרת זה בושה אבל לזרוק את הסמל בתור קפטן זה בסדר?
המעשה הכי מחליא שספורטאי יכול לעשות, החברה הישראלית כמו הנבחרת הישראלית בדרך לאבדון אם אלה האנשים שמובילים דעת קהל במדינה ואם יש מישהו ש"יכול להבין" דבר כזה.
איש שצריך להוקיע, מעשה שלא יסלח ואני בהלם שאנשים לא מבינים את חומרת המעשה ואת מה שהוא מסמל.
אענה לכולכם ביחד, לא אמרתי שהוא בסדר. הגזים לגמרי וצריך לקבל עונש. אבל ויש פה אבל גדול, אי אפשר להתייחס ככה לשחקני נבחרת. זה לא היה קומץ ולא בטיח. פשוט לא שורקים בוז לשחקן נבחרת. הכל פה רקוב. רשמתי את זה כמעט אחרי כל משחק נבחרת. לא קהל, לא מאמן ולא שחקנים.