עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
הבחור השתמש בסטרואידים אנאבוליים. בחומרים הכי נוראיים והכי מלוכלכים שיש, חלק מהמגפה הכי גדולה בספורט העולמי.
למה שיוותרו לו? למה שלא יהיו קשים איתו? יש לכם מושג מה זה אומר שספורטאי מקצועני לוקח חומרים כאלה? אלה לא כדורים שמקבלים בבית מרקחת, אי אפשר לקחת אותם "בתום לב". זה פאקינג חומר שמזריקים לגוף.
לא צריך אנשים כאלה בכדורגל בפרט ובספורט בכלל, אנשים על פחות מזה מורחקים להרבה יותר שנים מספורט מקצועני.
למה שיוותרו לו? למה שלא יהיו קשים איתו? יש לכם מושג מה זה אומר שספורטאי מקצועני לוקח חומרים כאלה? אלה לא כדורים שמקבלים בבית מרקחת, אי אפשר לקחת אותם "בתום לב". זה פאקינג חומר שמזריקים לגוף.
לא צריך אנשים כאלה בכדורגל בפרט ובספורט בכלל, אנשים על פחות מזה מורחקים להרבה יותר שנים מספורט מקצועני.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נתפסת? תשלם כמו גבר.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אפשר להתווכח על ההשעיה, אני בדעה שמוגזם אבל זה לא הכוונה..אורי אדום בנשמה כתב:נתפסת? תשלם כמו גבר.
אם בן אדם עשה עבירה בתפקיד כלשהו וקיבל עונש פיטורים משמע הוא כבר קיבל את העונש שלו! למה הוא צריך להיות חסום גם מעבודה אחרת?? במיוחד שבתחום הכדורגל, לרוב אחרי ששחקן תולה את הנעליים הוא לא נהפך למדען טילים או מנכל כלשהו.. הוא מצטרף לאיזה צוות אימון כי זה הדבר ביחיד שעשה כל החיים שלו
כולנו מחינו על זה שאחרי שאריה דרעי מעל בכספי ציבור לא נמנעה ממנו הזכות לחזור אל אותו התפקיד.niv1 כתב: אפשר להתווכח על ההשעיה, אני בדעה שמוגזם אבל זה לא הכוונה..
אם בן אדם עשה עבירה בתפקיד כלשהו וקיבל עונש פיטורים משמע הוא כבר קיבל את העונש שלו! למה הוא צריך להיות חסום גם מעבודה אחרת?? במיוחד שבתחום הכדורגל, לרוב אחרי ששחקן תולה את הנעליים הוא לא נהפך למדען טילים או מנכל כלשהו.. הוא מצטרף לאיזה צוות אימון כי זה הדבר ביחיד שעשה כל החיים שלו
זה מאוד שונה, אבל גם מאוד דומה.
אם ירשיעו אותי בהרצת מניות של החברה שלי זה בסדר שאני יהפוך לברוקר אחרי ההרשעה?
זה פשוט אבסורד, השעיה זאת השעיה. אף אחד לא אשם שלמהראן לאלה אין דוקרטורט בפיזיקה גרעינית וצריך לרחם עליו בגלל זה.
הוא חייב לאכול את מה שבישל, ואם רוצים ספורט נקי מסמים זה הדבר הראשון והכי בסיסי שצריך לעשות בשביל זה.
זה פשוט אבסורד, השעיה זאת השעיה. אף אחד לא אשם שלמהראן לאלה אין דוקרטורט בפיזיקה גרעינית וצריך לרחם עליו בגלל זה.
הוא חייב לאכול את מה שבישל, ואם רוצים ספורט נקי מסמים זה הדבר הראשון והכי בסיסי שצריך לעשות בשביל זה.
פליקס חלפון שעשה דברים הרבה יותר גרועים זה בסדר שהוא המשיך לשחק כדורגל לאחר מכן ויושב בפאנלי ספורט ומדבר על כדורגלנים?South Boy כתב:אם ירשיעו אותי בהרצת מניות של החברה שלי זה בסדר שאני יהפוך לברוקר אחרי ההרשעה?
סתם דוגמה אחת שקפצה לי לראש..
גם שארפובה חזרה לאחר שנה של השעיה בלבד וזה בספורט אינדיבודאלי שיש למה שאתה לוקח הרבה יותר השפעה
לצורך העניין, יואב כץ יכול סתם מחר לתפוס איזה מנקה רחובות ולתת לו תפקיד במועדון ואף אחד לא יגיד לו כלום, אף אחד לא יבדוק את הרקע שלו, זה הקבוצה שלו וזכותו למנות אותו ולתת לו תפקיד (כמו שדמאיו נתן לבת שלו). אותו עקרון, שיתנו לו למנות אותו לתפקיד במועדון, העבר שלו לא רלוונטי.
פליקס חלפון עשה עבירה חמורה יותר במישור המוסרי, אין לזה קשר למקצוע שלו. ברגע שהוא שילם את חובו לחברה הוא רשאי לעבוד במקצוע שלו כל עוד יש מי שיסכים לקבל אותו. גם אולי הנס ישב בכלא על עבירות מס וחזר ישר אחרי זה לתפקיד המנהל בבאירן מינכן, אין קשר בין הדברים.
גם את עניין הראיונות בתקשורת אני לא מבין, מישהו אסר על לאלה להיות פרשן ספורט? מאחל לו שישתלב בתחום שהוא רוצה ושיצליח בו, החיים שלו לא נגמרו בגלל הפרשה הזאת, אבל לכדורגל אסור לו לחזור בכל תפקיד מקצועי שהוא וגם זה עניין זמני, אם אתה שואל אותי באופן אישי אנשים כמו מהראן לאלה בן ג'ונסון שראפובה ואחרים לא צריכים לחזור להתעסק בספורט מקצועני לעולם כל אחד בתחומו.
אם אותו מנקה רחובות נתפס משתמש בחומרים אסורים אז גם לו אסור לכהן בתפקיד מקצועי כלשהו בכדורגל, קבוצת כדורגל זה עדיין עסק בבעלות פרטית ואם הבעלים רוצה איש מסוים אצלו במועדון אין עם זה בעיה, רק שהעבר שלו יהיה נקי.
אתם צריכים להבין שאנשים כאלה הורסים את הספורט, הופכים אותו ללא אנושי, יוצרים פערים לא הוגנים בין ספורטאים, צריך לנקות אנשים כאלה מהספורט בכל תפקיד שהוא.
גם את עניין הראיונות בתקשורת אני לא מבין, מישהו אסר על לאלה להיות פרשן ספורט? מאחל לו שישתלב בתחום שהוא רוצה ושיצליח בו, החיים שלו לא נגמרו בגלל הפרשה הזאת, אבל לכדורגל אסור לו לחזור בכל תפקיד מקצועי שהוא וגם זה עניין זמני, אם אתה שואל אותי באופן אישי אנשים כמו מהראן לאלה בן ג'ונסון שראפובה ואחרים לא צריכים לחזור להתעסק בספורט מקצועני לעולם כל אחד בתחומו.
אם אותו מנקה רחובות נתפס משתמש בחומרים אסורים אז גם לו אסור לכהן בתפקיד מקצועי כלשהו בכדורגל, קבוצת כדורגל זה עדיין עסק בבעלות פרטית ואם הבעלים רוצה איש מסוים אצלו במועדון אין עם זה בעיה, רק שהעבר שלו יהיה נקי.
אתם צריכים להבין שאנשים כאלה הורסים את הספורט, הופכים אותו ללא אנושי, יוצרים פערים לא הוגנים בין ספורטאים, צריך לנקות אנשים כאלה מהספורט בכל תפקיד שהוא.
אסור לו לעבוד בתפקיד מקצועי רק במהלך השנתיים של ההשעיה או שגם אחריהן?niv1 כתב:מילא מכריחים את לאלה לפרוש (נגד זה אבל אפשר להבין) עם ההשעיה הזאת בגילו.. למה אבל אוסרים עליו להתמנות לתפקיד במועדון?? בעלים של קבוצה יכול למנות כל בעל תפקיד שירצה ואני בטוח שבהתאחדות לא בודקים את העבר של כל אותם אנשים..
עונש מוגזם ולא הגיוני.
זה מאוד פשוט גבר.niv1 כתב: אפשר להתווכח על ההשעיה, אני בדעה שמוגזם אבל זה לא הכוונה..
יוצרים הרתעה למען יראו וייראו.
סמים בספורט זה הדבר שהכי נלחמים בו וכשאתה רוצנ להילחם במשהו אתה יוצר הרתעה.
- The red one
לא בגלל שהוא ערבי?אדום זקן כתב: זה מאוד פשוט גבר.
- אורי אדום בנשמה
דרוזיThe red one כתב: לא בגלל שהוא ערבי?

כולם בתקשורת משבחים את חיפה על כמה הסגל והקבוצה שלהם טובה.
תרשמו תרשמו - פלייאוף עליון רחוקים מהאלופה שנות אור. כנ"ל לגבי ביתר.
תרשמו תרשמו - פלייאוף עליון רחוקים מהאלופה שנות אור. כנ"ל לגבי ביתר.

לסיים לשחקן קריירה לפני הזמן זה לא מספיק מרתיע?אדום זקן כתב: זה מאוד פשוט גבר.
- אורי אדום בנשמה
במקרה שלו? לא! הוא גם ככה בזמן פציעות של הקריירה שלו.niv1 כתב: לסיים לשחקן קריירה לפני הזמן זה לא מספיק מרתיע?
זה כמו שתגיד שעונש מוות(כסא חשמלי כאילו) לבן 80 זה לא מרתיע כי הוא"בזמן הפציעות" של החיים שלו..אורי אדום בנשמה כתב:
במקרה שלו? לא! הוא גם ככה בזמן פציעות של הקריירה שלו.
אולי הוא היה משחק עוד 4-5 שנים? בליגה שלנו זה לא מופרך.. אבל זה כן מופרך שבן 35 יחזור לליגות המקצועיות אז הוא למעשה סיים את הקריירה וזה עונש מספיק כבד ומרתיע