לא מסתכלים על הפער מסתכלים על מגמה , מתחילת העונה אנחנו סופגים גולים שטותיים ופה הבעיה מבחינה התקפית אנחנו ניתן מספרים אבל קודם כל לייצב את ההגנהdoctorslayer כתב:
הקטע הכי מצחיק שהפער סה"כ בינינו למכבי הוא 2 נקדות כרגע, כן? וקבל את ההיסטריה.
כשהיינו בפער 10 שצומצם ל6 הייתה פה היסטריה דומה.
יחי ההבדל הקטן.
סיכום מח׳ 2 :: הפסד מסורתי בסמי עופר
Re: סיכום מח׳ 2 :: הפסד מסורתי בסמי עופר
אלא אם מדובר בעבירה בלתי ספורטיבית. לדעתי העבירה הזאת לא נכנסת תחת הקטגוריה הזאת.izguy83 כתב:כמה דברים:
1. לא נדבר על זה שקיבלנו אדום לא מוצדק? ממה שאני מכיר, החוק שונה ואין עונש כפול. אם יש פנדל אז אין אדום. אם הוא היה אחרון מחוץ לרחבה אז זה כן אדום.
2. יורדים פה המון על המגנים. כן, הם לא בכושר טוב, אבל מי שמצפה משניהם שיעשו הגנה והתקפה בלי הפסקה בלי שום עזרה בהגנה, צר לי. לא יהיו פה ג'ורדי אלבה ומרסלו. בכל פעולה רואים שחסר להם חמצן במוח. ושוב, גם אתמול, וואקמה קיבל כדור מצויין מבן ונגח מחוץ למסגרת כדור מאוד נוח.
אבל תאכלס, זה לא מספיק חשוב כדי להתעסק בזה.
לדעתי ההרחקה לא השפיעה מספיק על המשחק (אם כבר השפיעה עלינו לטובה) ובכל קרה היינו מפסידים את המשחק הזה בסוף.
רק אהבה תנצח...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם מבחינה התקפית אנחנו בבעיה, אנחנו תלוים מדיי בטוני וואקמה.שיש כתב: לא מסתכלים על הפער מסתכלים על מגמה , מתחילת העונה אנחנו סופגים גולים שטותיים ופה הבעיה מבחינה התקפית אנחנו ניתן מספרים אבל קודם כל לייצב את ההגנה
השילוב הזה של התלות ההתקפית שיש לנו מתחילת העונה בוואקמה ומשחק ההגנה החלש גורם לנו להראות רע, אז כן מול קבוצות כמו בני יהודה ואשקלון אנחנו נעשה את העבודה, אבל מול בית"ר מכבי חיפה או מכבי תל אביב שלא לדבר על אירופה המצב ממש בעייתי אלא אם נצליח לצאת מהמשבר הזה או מה שזה לא יהיה שיש לנו מתחילת העונה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תרימו תראש,הפסדנו,אולי הפסד כזה יגרום לקבוצה להתעורר ולהבין שבאמת הלחם והחמאה זה הליגה! על הזין ליגת האלופות,זה רק בונוס!
אני גאה בשחקנים שנלחמו גם שהיו בפיגור וגם בעשרה שחקנים,קבוצות אחרות היו מתפרקות במצב שכזה,היינו קרובים אפילו להשוות את התוצאה...
אני מאמין שגם בכר מבין עד כמה יש צורך בחיזוק נוסף לקישור ולחוד ההתקפה,אי אפשר לסמוך על גאדיר כמחליף כל עוד שבן סהר עדין פצוע.
אין אפשר לשמוח על טהא,ולא על קוונאקה שכנראה לא מעוניין לשחק כאן.
בכר צריך להחליט האם לשחרר את קוונאקה ולהביא זר אחר שיתרום לקבוצה(קונט?),מגנים שיודעים להרים כדור לרחבה.
אני גאה בשחקנים שנלחמו גם שהיו בפיגור וגם בעשרה שחקנים,קבוצות אחרות היו מתפרקות במצב שכזה,היינו קרובים אפילו להשוות את התוצאה...
אני מאמין שגם בכר מבין עד כמה יש צורך בחיזוק נוסף לקישור ולחוד ההתקפה,אי אפשר לסמוך על גאדיר כמחליף כל עוד שבן סהר עדין פצוע.
אין אפשר לשמוח על טהא,ולא על קוונאקה שכנראה לא מעוניין לשחק כאן.
בכר צריך להחליט האם לשחרר את קוונאקה ולהביא זר אחר שיתרום לקבוצה(קונט?),מגנים שיודעים להרים כדור לרחבה.
- ForeverRed
יש ליקויים שאסור להתעלם מהם.אריאל2 כתב: א. צודק. הרוב בראש. אנחנו רכים.
ב. אתה אף פעם לא אופטימי.
כשאני רואה כאלה אני רואה צורך להתריע.
אין קשר לפסימיות. אם נחיה בתחושה שהדברים יסתדרו מעצמם לא נגיע לכלום.
- ForeverRed
אני לא חושב שזה צריך לעודד אותך, להפך.ReDo כתב:מה שאני לוקח מהמשחק הזה זה שמדקה 65 אנחנו עם שחקן פחות ועדיין אנחנו אלו שתוקפים וחיפה מנסים לעקוץ במתפרצות כמו ילדות עם קוקיות. בבית שלהם. מול 30 אלף איש.
נכון, יש ליקויים ויש חריקות, אבל אנחנו עדיין האלופה.
ב9.9 יוצאים לדרך חדשה.
מתחילת העונה הקבוצה שלך נוטה להופיע למשחק רק כשהחרב על הצוואר. זה סימפטום שלא מעיד טובות.
את היכולת המקצועית שלנו כולם מכירים. השאלה מה גורם לכך שהיא לא באה לידיי ביטוי.
מאוד פשוט.ForeverRed כתב: אני לא חושב שזה צריך לעודד אותך, להפך.
מתחילת העונה הקבוצה שלך נוטה להופיע למשחק רק כשהחרב על הצוואר. זה סימפטום שלא מעיד טובות.
את היכולת המקוצית שלנו כולם מכירים. השאלה מה גורם לכך שהיא לא באה לידיי ביטוי.
צדק,ראדי,ביטון ומליקסון מעמודי התווך עונה שעברה לא בכושר טוב.
שהר,ויטור פצועים ויעדרו ים זמן וגם מהבולטים עונה שעברה.
אייבינדר עובד קשה ללא ספק אבל בינתיים הוא לא פרטנר לאוגו.
והיכולת ההתקפית שלנו לא טובה,מה שגורם לנו להגיע בקושי למצבים,לאבד סבלנות,לעלות למעלה בצורה חסרת אחריות ולקבל גולים מפגרים.
זה ככה על קצה המזלג.
מסכים ועוד נקודה.אדום זקן כתב: מאוד פשוט.
צדק,ראדי,ביטון ומליקסון מעמודי התווך עונה שעברה לא בכושר טוב.
שהר,ויטור פצועים ויעדרו ים זמן וגם מהבולטים עונה שעברה.
אייבינדר עובד קשה ללא ספק אבל בינתיים הוא לא פרטנר לאוגו.
והיכולת ההתקפית שלנו לא טובה,מה שגורם לנו להגיע בקושי למצבים,לאבד סבלנות,לעלות למעלה בצורה חסרת אחריות ולקבל גולים מפגרים.
זה ככה על קצה המזלג.
מאוננים פה על אוחנה בצדק, יחד עם זאת הוא מתקשה לאבד את השכונתיות האשדודית. הוא אמנם לוקח על עצמו אבל עדיין לא מבין ששחקן יחיד לא יכול לעשות הכל.
השתחררת משחקן? תמסור את הכדור למישהו אחר ותבנה התקפה טובה. הוא הרבה פעמים עושה נכון (באמצע המגרש) וכשהוא צריך לקבל החלטה קרוב לשער הוא מחרבן הכל עם עוד דריבל. הבנו שהוא שחקן טוב ודריבליסט בחסד. יש לו עוד המוןןןןןןן עבודה להבין את המשחק בצורה טובה יותר.
בקיצור, חייב ללמוד לשחרר את הכדור ולשחק קבוצתי.
זה גם מבטל את מליקסון לחלוטין ויוצר משחק של יחידים במקום משחק קבוצתי. עד שהוא מוסר אבד המומנטום
קישור למשחק המלא יש דבר כזה?
- The red one
המנהלת תפרסם בהמשךnir767676 כתב:קישור למשחק המלא יש דבר כזה?
למה לך?nir767676 כתב:קישור למשחק המלא יש דבר כזה?
בא לי להבין למה אנחנו גרועיםdelta7 כתב: למה לך?
גם אני הייתי רוצה לראות שוב את המשחק אבל פשוט יש לי היום סדנה של דיקור עצמי של האישונים ללא הרדמה....nir767676 כתב: בא לי להבין למה אנחנו גרועים
כי הקישור רך וכי שיר צדק, לואיי טהאה, קורהוט ובן ביטון היו חלשים מאוד אתמול.nir767676 כתב: בא לי להבין למה אנחנו גרועים
סגרתי לך ת'פינה
ברקוביץ: הפועל באר שבע חתיכת קבוצה , עשתה לחיפה בית ספר בעשרה שחקנים